Taktyka Juve
- ickers
- Juventino
Nawołując do tematu,który mówi o tym, że Alex ostatnio nie gra,chciałbym zaproponować taktykę w której nie byłoby aż takiej dużej konkurencji w ataku.Co o niej myślicie???Jeżeli macie swoje pomysły zaprezentujcie je tutaj :-D
Ibrahimovic Trezegeut
Del Piero
Nedved Camoranesi
Emerson
Zambrotta Cannavaro Thuram Zebina
Ibrahimovic Trezegeut
Del Piero
Nedved Camoranesi
Emerson

- ickers
- Juventino
Kurcze nie da rady zrobić,,płytki boiska więc:
atak:Ibrahimovic,Trezeguet,Del Piero(ofensywny,środkowy pomocnik)
pomoc:Nedved,Emerson(defensywny środkowy pomocnik)Camoranesi
obrona:Zambrotta,Cannavaro,Thuram,Zebina
bramka:Buffon

- zlatan_sc
- Juventino
Taka taktyka nie przejdzie :? Nie ma szans, Alex na pomocy? Nieee 

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- ickers
- Juventino
Co do alexa na pomocy nie zgodze sie z tobą.Kiedyś grywał na lewej pomocy to czemu nie mógłby grać na ofensywnej pomocyi kto wie jakby sparwdziłi się trio:Ibrahimowic,Del Piero,Trezeguet.zlatan_sc pisze:Taka taktyka nie przejdzie :? Nie ma szans, Alex na pomocy? Nieee

- Vincitore
- Juventino
Dokładnie jednak upiększył bym to jeszcze Nedvedem równo na lini z Alexem i Emersona wrzucić na lewą pomoc wtedy by było spuer ocxzywiście to bardzo ofensyna piłka ale obronę mamy dobrą wec nie powinniśmy tracic dużo bramekickers pisze:Kurcze nie da rady zrobić,,płytki boiska więc:
Odnośnie formy Del piero mysle że w tym sezonie nie pokaże juz nic szczególnego poza kilkoma bramkami licze że w przyszłym sezonei objawi jeszcze nam swój geniusz z sezonów 2001/2002 i 2002/2003
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2005, 20:54 przez Vincitore, łącznie zmieniany 2 razy.
- Coldsoul
- Juventino
Kurcze czemu wszyscy chcecie koniecznie stawiac na Alexa
:?
opcja z Alexem w pomocy nie przejdzie bo tak naprawde rownaloby sie to z 3 napastnikami a to zmieniloby calkowicie taktyke... emerson samotny w srodku pomocy?? Nawet on by sobie nie poradzil a nie sadze zeby Del Piero jakos wybitnie mu pomaggal w odbiorze pilki :? wedlug mnie jest dobrze teraz- graja ci ktorzy sa w najlpeszej formie czyli Zlatan i Treze a DP niech odnajdzie forme

opcja z Alexem w pomocy nie przejdzie bo tak naprawde rownaloby sie to z 3 napastnikami a to zmieniloby calkowicie taktyke... emerson samotny w srodku pomocy?? Nawet on by sobie nie poradzil a nie sadze zeby Del Piero jakos wybitnie mu pomaggal w odbiorze pilki :? wedlug mnie jest dobrze teraz- graja ci ktorzy sa w najlpeszej formie czyli Zlatan i Treze a DP niech odnajdzie forme
- lukask1
- Juventino
ja powiem tak... za duzo szumu wokuł Alexa, trzeba dac mu troche spokuj niech Capello sobie poradzi z taktyka na kolejne mecze mamy 3 klasowych napastnikow i 1 sredniaka chociarz Zalayeta udowadnial ze przyda sie jeszcze Juve. wydaje mi sie ze Capello powinien dac Del Piero szanse jako ofensywny pomocnik moze to by byl super trojkat (Ibra-Treze a za nimi Alex)(swieta trojca
) kiedys robił tak nasz Lippi atak byl Alex Treze a za nimi Nedved oczywiscie, Alex to symbol Juve :!:

- gregor_g4
- Juventino
wg mnie im wieksza konkurencja tym lepiej...ickers pisze: chciałbym zaproponować taktykę w której nie byłoby aż takiej dużej konkurencji w ataku
geniuszem to Alex byl w sezonach 96/97 i 97/98, a w wymienionych przez Ciebie latach gral co najwyzej srednio...Pelson pisze: licze że w przyszłym sezonei objawi jeszcze nam swój geniusz z sezonów 2001/2002 i 2002/2003
A co do taktyki Juve i miejsca Alexa w podstawowej jedenastce to uwazam ze z obecna forma na nie nie zasluguje. Moze niech lepiej przesiedzi kilka meczy na lawce to sie wezmie do ciezkiej roboty i odzyska lepsza forme....
A jesli chodzi o Alexa w roli ofensywnego pomocnika to nie widze go tam za bardzo. Zawodnik grajacy na tej pozycji musi miec zelazna kondycje ktorej Alexowi brakuje, musi duzo biegac po boisku zostawiac na nim zdrowie ( tak jak Nedved ) bo poki co to Alex nie wykazuje zbyt wielkiego zaangazowania w gre...
Uwazam ze obecna taktyka jest bardzo dobra i wobec powrotu Davida nie nalezy jej zmieniac pod Alexa gdyz liczy sie dobro Juventusu a nie Del Piero...
- 10 Szymon
- Juventino
Ja bym na siłę nie szukał miejsca na boisku dla Alexa. Jest On napastnikiem i tam powinien grać. Myślę że trochę 'odpoczynku' psychicznego przyda Mu się. Mam nadzieję że jeszcze wiele bramek strzeli dla Bianconerich. On musi zostać w Juve!!
PS Nie wie ktoś może kiedy Alex zmienia stan cywilny?
PS Nie wie ktoś może kiedy Alex zmienia stan cywilny?
- ickers
- Juventino
Pięknie to ująłęś!!!lukask1 pisze:ja powiem tak... za duzo szumu wokuł Alexa, trzeba dac mu troche spokuj niech Capello sobie poradzi z taktyka na kolejne mecze mamy 3 klasowych napastnikow i 1 sredniaka chociarz Zalayeta udowadnial ze przyda sie jeszcze Juve. wydaje mi sie ze Capello powinien dac Del Piero szanse jako ofensywny pomocnik moze to by byl super trojkat (Ibra-Treze a za nimi Alex)(swieta trojca) kiedys robił tak nasz Lippi atak byl Alex Treze a za nimi Nedved oczywiscie, Alex to symbol Juve :!:

- howik
- Juventino
Z alexa nie ma teraz pozytku i bledem byloby stawianie go w wyjsciowej 11.POwinien byc zmiennikiem i wchodzic w czasie 2 polowy
Narazie poki nie ma LM rotacja jest niepotrzebna ale juz w polowie sezonu dostanie szanse na gre 

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Coldsoul
- Juventino
Hm.. no i co z tego ze alex to symbol Juve?? On jest również moim idolem ale nie jestem az tak zaslepiony żeby nie widziec ze jest bez formylukask1 pisze:wydaje mi sie ze Capello powinien dac Del Piero szanse jako ofensywny pomocnik moze to by byl super trojkat (Ibra-Treze a za nimi Alex)(swieta trojca) kiedys robił tak nasz Lippi atak byl Alex Treze a za nimi Nedved oczywiscie, Alex to symbol Juve :!:
A co do porownania trojkatu Alex-zlatan-treze do Nedved- Alex-Treze to jest tu pewna roznica- lippi gral tak jesli w pomocy bylo 2 defensywnych pomocnikow(Davids i Tachi albo,ze slabym skutkiem, Appiaha i Tachi) co nie oslabialo srodka boiska a tutaj nie ma na to miejsca bo bylby tylko emerson
P.S Ja tez wierze w Del Piero i mozliwe że wasze propozycje bylyby sluszne ale na takie mi nie wygladaja

- Jędruś
- Juventino
Co ja widzę :shock: .Camoranesi w środku :shock: , Nedved przeważnie śmiga na lewej flance, a Del Piero na pomocyickers pisze:Nawołując do tematu,który mówi o tym, że Alex ostatnio nie gra,chciałbym zaproponować taktykę w której nie byłoby aż takiej dużej konkurencji w ataku.Co o niej myślicie???Jeżeli macie swoje pomysły zaprezentujcie je tutaj :-D
Ibrahimovic Trezegeut
Del Piero
Nedved Camoranesi
Emerson