Najlepszy Piłkarz Juventusu w 2004 roku
- 10 Szymon
- Juventino
Chciałbym byśmy wspólnie wybrali najlepszego piłkarza Juventusu w minionym roku 2004. Prosiłbym o krótkie uzasadnienie wyboru.
Moim kandydatem jest Gianluigi Buffon. Równa forma przez cały rok. Wspaniała gra, nieraz ratował Bianconerich z największych opałów.
(w ankiecie są tylko zawodnicy, którzy grali w Juventusie cały rok)
Moim kandydatem jest Gianluigi Buffon. Równa forma przez cały rok. Wspaniała gra, nieraz ratował Bianconerich z największych opałów.
(w ankiecie są tylko zawodnicy, którzy grali w Juventusie cały rok)
- Szilgu
- Juventino
uważam że najl;epiej w tym roku zaprezentował sie Nedved. Bez niego gra nam nie wychodziła i nie było piłkarza który tak jak on mugłby rozprowadzać akcje. Nedved jest niezastąpiony zarówno w ofensywie jak i w defensywie. Niestety teraz złapała go kontuzja :? Pavel wracaj szybko!!!!!!!!!!
- Izka
- Juventino
Uwazam, ze najlepszym pilkarzem Juve 2004 roku jest Gigi Buffon!
Rowna forma,nigdy nie schodzi ponizej wysokiego poziomu,swietny refleks,wspaniale interwencje,sam potrafi wygrac mecz,kilkakrotnie ratowal Juventus!
Forza Gigi!
Rowna forma,nigdy nie schodzi ponizej wysokiego poziomu,swietny refleks,wspaniale interwencje,sam potrafi wygrac mecz,kilkakrotnie ratowal Juventus!
Forza Gigi!
- Vincitore
- Juventino
Mój głos padł na Zambrotte równa forma jak na obrońce 0 błędów bo żadnego sie nie dopatrzyłem bardzo dużo goli jest jego zasługą te rajdy , crossy poprostu Zambrotta wymiata dobre mecze w reprezentacji i coś z innej beczki co raczej tutaj nie jest ważne ale mi to bardzo zaimponowało że z prawego pomocnika stał sie lewym obroncą!
- bartus
- Juventino
ja oddalem swoj glos na Nedveda, gral bardzo dobrze w ostatnim sezonie i w pierwszej polowie tego sezonu. dodatkowo polfinal ME z Czechami
zeby nie ta kontuzja z grecja :evil: to kto wie?? moze bysmy mieli w Juve mistrza Europy

- RuTeK
- Juventino
Bezapelacyjnie jest NIm GiGi Buffon. Swietne interwencje ktore nie jednokrotnie uratowały Juventus od straty Gola ale tez zapewnily Mu tytuł najlepsiejszego
Bramkarza Na Swiecie.. Zdecydowanie On zaslozyl na Miano Najlepszego Gracza Juventusu sezonu 2003/2004
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- DamKam
- Juventino
Zdecydowanie Gigi Buffon
Przez caly rok bronil rowno i nie raz ratowal Juventus !!!! Jemu naleza sie najwieksze brawa !!!
Co do Nedveda:
Na poczatku gral dobrze, ale cos pod koniec roku zaczelo sie psuc... tracil forme i niestety do dzisiaj nie blyszczy
Nie zebym nie docenial jego wkladu w gre Juve, ale to nie ten sam Nedved chocby z przed dwoch lat !!!

Przez caly rok bronil rowno i nie raz ratowal Juventus !!!! Jemu naleza sie najwieksze brawa !!!
Co do Nedveda:
Na poczatku gral dobrze, ale cos pod koniec roku zaczelo sie psuc... tracil forme i niestety do dzisiaj nie blyszczy

- Iver.pk
- Juventino
Co tu duzo pisac.. Gigi i juz! Gdyby nie on to naprawde nie wiadomo o by z Juve bylo
Ten Gosc jest niesamowity i nie ma o czym dyskutowac! Prezentowal i prezentuje BARDZO wysoko forme ratujac Juve przed strata bramki w naprawde nieprawdopodobny sposob! Gigi i juz 

- lukask1
- Juventino
- Iver.pk
- Juventino
Juz masz odpowiedz Rybeq na swoje pytanie :!: To ze Gigi poscil duzo bramek nie jest do konca jego wina tylko tragicznie spisujacej sie obrony.Rybeq pisze:gigi mial bardzo rowny rok ? :o
czyzby pierwsza polowa roku byla tylko moim wymyslem ?