Kolejka po Alessandro Del Piero
- robson
- Juventino
Agent Alessandro Del Piero oznajmił, że w kolejce po podpis Alessandro Del Peiro stoi wiele klubów - na czele z Realem Madryt, Manchesterem United, czy Chelsea. Zaraz za nimi czeka wiele japońskich zespołów.
Obecna umowa kapitana Juventusu wygasa w 2008 roku, ale w związku z niepewną pozycją w kadrze Capello nie wiadomo, czy piłkarz pozostanie na Delle Alpi tak długo.
30-latek w zespole Bianconeri występuje od 1993 roku.
- Czy jestem w dołku? Jeśli tak, to czemu klub wciąż inwestuje pieniądze w produkt, który się nie sprawdza? - pytał Del Piero.
- Z całym szacunkiem. Zostaję w Juventusie do 2008 roku - dodał.
Podobnego zdania jest dyrektor klubu - Luciano Moggi.
www.seriea.pl
A wiec z tym Realem czy MU to chyba ktos tu przesadzil no ale co najwazniejsze DP nieche odejsc Moggi tez go neiche puscic wiec niema sie czym martwic :twisted:
Obecna umowa kapitana Juventusu wygasa w 2008 roku, ale w związku z niepewną pozycją w kadrze Capello nie wiadomo, czy piłkarz pozostanie na Delle Alpi tak długo.
30-latek w zespole Bianconeri występuje od 1993 roku.
- Czy jestem w dołku? Jeśli tak, to czemu klub wciąż inwestuje pieniądze w produkt, który się nie sprawdza? - pytał Del Piero.
- Z całym szacunkiem. Zostaję w Juventusie do 2008 roku - dodał.
Podobnego zdania jest dyrektor klubu - Luciano Moggi.
www.seriea.pl
A wiec z tym Realem czy MU to chyba ktos tu przesadzil no ale co najwazniejsze DP nieche odejsc Moggi tez go neiche puscic wiec niema sie czym martwic :twisted:
- Vincitore
- Juventino
Hmm no właśnie sam o tym nie wiem co mysleć kolejka po Del Piero?? po gasnacą gwiazdę światowego futbolu! na dodatek legedę Juventusu!! bez obrazy ale ktoś ma coś źle poprzestawiane w głowie!! po pierwsze Alex ma już kilka lat po drugie jest słaby nie oszukujmy sie a po trzecie nigdy nei odejdzie z Juventusu dla żadnych pieniędzy a jeżeli tak to zakończy karierę!
- białas
- Juventino
wątpię, żeby Del Piero chciało się gdzieś odchodzić. skoro ma kontrakt do 2008 to zapewne go wypełni, a potem być może zakończy karierę w Juve. wiadomo, że Alex nie jest w formie i nie wiadomo czy powróci do dawnej, ale napewno będzie się starał udowodnić Capello, że jeszcze warto na niego postawić...
- paku
- Juventino
Jest także Milan
Szkoleniowiec AC Milanu, Carlo Ancelotti po wczorajszym meczu towarzyskim przeciwko Cervii został zapytany o kapitana Juventusu Turyn Alessandro Del Piero, który obecnie przeżywa trudne chwile.
Ancelotti kilka lat temu miał przyjemność pracować z popularnym Alexem.
"Co mogę powiedzieć o Del Piero?? To świetny zawodnik, ale ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej. Powinien spokojnie przeczekać trudny moment. W drugiej odsłonie sezonu musi pracować w ciszy, bez nerwów. Najlepiej niech przejdzie do Milanu."- stwierdził Ancelotti.
http://pilka.pl/?mid=1&show=22494
Masakra co oni za ploty wymyslaja
Troche rozumu na przyszłość

Szkoleniowiec AC Milanu, Carlo Ancelotti po wczorajszym meczu towarzyskim przeciwko Cervii został zapytany o kapitana Juventusu Turyn Alessandro Del Piero, który obecnie przeżywa trudne chwile.
Ancelotti kilka lat temu miał przyjemność pracować z popularnym Alexem.
"Co mogę powiedzieć o Del Piero?? To świetny zawodnik, ale ostatnio nie wiedzie mu się najlepiej. Powinien spokojnie przeczekać trudny moment. W drugiej odsłonie sezonu musi pracować w ciszy, bez nerwów. Najlepiej niech przejdzie do Milanu."- stwierdził Ancelotti.
http://pilka.pl/?mid=1&show=22494
Masakra co oni za ploty wymyslaja

- M.
- Juventino
I tej wersji się trzymajmyrobson pisze:- Z całym szacunkiem. Zostaję w Juventusie do 2008 roku - dodał.
:roll:
- Szymek
- Juventino
Nie ma co sie im dziwić. Ja też chce oryginalny autograf Alexarobson pisze:Agent Alessandro Del Piero oznajmił, że w kolejce po podpis Alessandro Del Peiro stoi wiele klubów - na czele z Realem Madryt, Manchesterem United, czy Chelsea. Zaraz za nimi czeka wiele japońskich zespołów.
Mam nadzieję że Alex nie odejdzie. Co to był by za klub z Juve bez Alexa

Plota jak żadna inna. Alex zostaje w Juve i już.
- Radidam
- Juventino
Wydaje mi sie ze sa tylko to plotki.Manchesterowi raczej on jest niepotrzebny.Chelsea jest zaintereowana na 100% ze spraw marketingowych.Milan bo moze chca zmiennika dla Kaki
Juventus byłby głupi gdyby sprzedał del piero :!: :!:

Juventus byłby głupi gdyby sprzedał del piero :!: :!:

- kubinho 10
- Juventino
Mam nadzieję że nie odejdzie z Juventusu i że tu skończy karierę ale nie oszukujmy sie wszyscy wiemy że Del Piero przechodzi teraz głęboki kryzys a to że jest najczęściej zmienianym piłkarzem w całej Serie A jest tego potwierdzeniem. Ale mam nadzeję że wróci do starej formy i znów będzie błyszczał tak jak kiedyś 

Grande Juve, Vinci Per Noi
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Napastnik Juventusu Turyn Alessandro Del Piero oświadczył, że jest szczęśliwy w klubie i nie zamierza odchodzić w najbliższej przyszłości. 30-letni zawodnik walczy obecnie o miejsce w podstawowym składzie drużyny prowadzonej przez Fabio Capello.
- Jestem całkowicie szczęśliwy i fakt, że ludzie mnie popierają daje mi siły. - powiedział zawodnik.
http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=37163
Szukalem takiego teamtu ale nie znalazlem wiec pisze:)moim zdaniem to jest prawdziwy Juventinio:)
- Jestem całkowicie szczęśliwy i fakt, że ludzie mnie popierają daje mi siły. - powiedział zawodnik.
http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=37163
Szukalem takiego teamtu ale nie znalazlem wiec pisze:)moim zdaniem to jest prawdziwy Juventinio:)
- Raffikki87
- Juventino
Więc Manchesterowi jest niepotrzebny ,Chelsea swego czsu była zainteresowana nim gdyż Abramovich szukał piłkarza który bedzie budził szacunek wśród piłkarzy Chelsea ,Milan - bójda na resorach .Palermo i japońskie kluby to jest według mnie prawda .Juve go nie sprzeda ,ale nie wiem czy nowy klub nie byłby dobrym rozwiązaniem dla niego gdyż grałby o nowe cele ,odrodziłby się .Odrazu przypominają mi się dwie historie 1.Gianfranco Zola a druga to Roberto Baggio obydwaj niepotrawili dojśc do formy odpowiednio w Parmie i Milanie a jak przeszli do innych klubów zaczeli grać lepiej .Alex zapewne nie odejdzie z Juve gdyż Juve straci dużo z marketingu oraz dlatego że jest symbolem .Wciąż się wierzy że jednak się odrodzi. Kolejka jest bo w Japonii jego gra na tamtejszych boiskach to byłaby swietna promocja piłki ,natomiast Palermo zarobiłoby na nim ,gdyż wiele osób przchodziłoby zobaczyc "Wielkiego Alexa" .W kolejkach stoja bo wiedza że Del Piero nie jest już tak drogi jakbył choćby rok temu i dlatego próbują go wyrwać z Turynu ale szczerze mówiąc to się raczej nikomu nie uda .Poprostu Del Piero to zbyt ważny piłkarz dla Juve ,by sie go pozbywać ot tak sobie .
Sam piłkarz według mnie staje przed pytaniem. Czy grać w Juve i siędzieć na ławce ,a jezeli grałbym w pierwszym składzie to być często zmieniany .Zdaje sobie sprawe że w Juve nadchodzi zmiana pokoleń i muszę sobie zdać sprawe z tego że będe coraz częsciej tylko rezerwowym?
Drugie:
Przejde do słabszego klubu bede grał w pierwszym składzie ,będe gwiazdą tej drużyny będzie na mnie mniejsza presja ,ale nie bede grał w europejskich pucharach ,będe mniej zarabiał ,no i mogę stracić miejsce w reprezentacji .
Według mnie za niedługo poznamy odpowiedz czy są szanse na odejscie Del Piero czy to tylko takie sobie plotki .Wedle mojej skromnej i kulturalnej osoby ,jeżeli piłkarz da znak klubowi że chcę jednak odejść to możemy sie doczekać odejścia Del Peiro z Juve (z tym odejsciem skończyła by się pewna era w Juve -mianowicie "Era pokolenia Lippiego"
ale to temat na inne rozmyślania ) .W chwili obecnej kolejne kluby chcace wyrwać Dle Piero Juve muszą się pogodzić z tym że narazie jest to niewykonalne .
Sam piłkarz według mnie staje przed pytaniem. Czy grać w Juve i siędzieć na ławce ,a jezeli grałbym w pierwszym składzie to być często zmieniany .Zdaje sobie sprawe że w Juve nadchodzi zmiana pokoleń i muszę sobie zdać sprawe z tego że będe coraz częsciej tylko rezerwowym?
Drugie:
Przejde do słabszego klubu bede grał w pierwszym składzie ,będe gwiazdą tej drużyny będzie na mnie mniejsza presja ,ale nie bede grał w europejskich pucharach ,będe mniej zarabiał ,no i mogę stracić miejsce w reprezentacji .
Według mnie za niedługo poznamy odpowiedz czy są szanse na odejscie Del Piero czy to tylko takie sobie plotki .Wedle mojej skromnej i kulturalnej osoby ,jeżeli piłkarz da znak klubowi że chcę jednak odejść to możemy sie doczekać odejścia Del Peiro z Juve (z tym odejsciem skończyła by się pewna era w Juve -mianowicie "Era pokolenia Lippiego"

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Marcin_FCJ
- Juventino
Nie obchodzi mnie kto się Alexem interesuje.... wiem tylko jedno... jeśli odejdzie z Juve to nie wyobrażam sobie tego i nie wiem co będzie. Nie chce o tym myśleć i nie wierze w to. Mam nadzieje ze Moggi nie planuje sie go pozbyc i nie robi tylko dobrej miny do złej gry
Nigdy nie wybacze zarządowi ew. sprzedarzy Alexa.... Capello tez nie... Wtedy nic nie bedzie takie same.. pilka straci to co w niej kocham najbardziej 

- DamKam
- Juventino
Nie no bez przesady... nigdy nie uwierze ze Real czy ManUtd chca Alexa !!!! Zreszta nie oszukujmy sie- on jest coraz to slabszy, a nie coraz to lepszy :?
A co do jego przyszlosci: mam nadzieje ze DP skonczy u nas kariere i zwiaze sie z klubem jakas posada... tak jak np. Bettega !!!!
DP to symbol Juve i on musi zostac do konca juventinim
A co do jego przyszlosci: mam nadzieje ze DP skonczy u nas kariere i zwiaze sie z klubem jakas posada... tak jak np. Bettega !!!!
DP to symbol Juve i on musi zostac do konca juventinim