APPIAH I TUDOR-kolejne oferty
- mundik15
- Juventino
Hiszpański klub - Atletico Madryt zgłosił swoje zainteresowanie w sprawie pomocnika Juventusu Turyn - Stephena Appiaha.
Ghańczyk w drużynie "Starej Damy" grywa na zmianę z Manuele Blasim, a na pewno ma chęć na stałe występy w pierwszym składzie. Juve jednak jeszcze nie odpowiedziało Madrytczykom.
sports.it
Trener Benfici Lizbony - Giovanni Trapattoni chciałby mieć w szeregach swojej drużyny obrońcę Juventusu Turyn - Igora Tudora.
Chorwat w barwach "Starej Damy" grywa sporadycznie i znajduje się wśród zawodników wystawionych na listę transferową.
sports.it
Ghańczyk w drużynie "Starej Damy" grywa na zmianę z Manuele Blasim, a na pewno ma chęć na stałe występy w pierwszym składzie. Juve jednak jeszcze nie odpowiedziało Madrytczykom.
sports.it
Trener Benfici Lizbony - Giovanni Trapattoni chciałby mieć w szeregach swojej drużyny obrońcę Juventusu Turyn - Igora Tudora.
Chorwat w barwach "Starej Damy" grywa sporadycznie i znajduje się wśród zawodników wystawionych na listę transferową.
sports.it
Alessandro Del Piero ole!! Forza JUVE
- Vincitore
- Juventino
Appiah w Atletico ?? Tudor w Benfice ?? nie no to chyba jakieś obleżenie na piłkarzy Juventusu za niedługo wykupią nam cały skład!! Jeszcze Brakuje tego żeby kolega Romek z Londynu zacząłe się Interesowac naszymi liderami!! jeżeli chodzi o Appiaha moim zdaniem powinien zostać w Juventusie to bardzo dobry zawodnik i napewno nie brakuje mu woli walki ostatnim meczami nie pokazywał nic szczególnego ale myślę ze jest jeszcze za mało ograny w Juventusie a zawsze gra w Juve to dodatkowa presja dla zawodnika
jeżeli chodzi o Tudora to podobnie jak Appiah jest niezłym zawodnikem czasami zdarzyło się mu strzleić samobója lub zrobić jakiś koszmarny błąd ale z tego co pamiętam to on jezeli dostawał kiedyś regularnie szanse do gry to często to dokumentował golem !! Ah Ten gol z Deportivo 

- Adu
- Juventino
pewnie jesscze w tym mercato sie ich pozbeda, a jak znam zycie to appiah odejdzie na zasadzie wypoozyczenia. to bylby dobry uklad z pozytkiem dla obu stron bo to nie sa istotni zawodnicy, a na ich miejsca powinni przyjsc jacys lepsi
wszystkie drogi prowadza do... TURYNU!
- Iver.pk
- Juventino
Co do Apiah to moglby odejsc-jest jeszcze Tach :!: Mam nadzieje ze po ostatnim meczu Stephen pojdzie po rozum do glowy i zrozumie ze w Juve raczej miejsca nie znajdzie.
Natomiast jezeli chodzi o Tudora to wolabym zeby zostal bo to dobry zmiennik i tak jak napisal Pelson czesami strzela bramki w przeciwienstwie do Thurama ktory ma jedna na koncie
Cos mi sie wydaje ze Lucek cos kombinuje z Bonera albo jeszcze innym obronca bo zaczyna wyspzredawac wszystkich innych(Juliano,Tudor,Legro) i niedlugo nie bedzie nikogo na zmiane :!: Ciekawe ten nasz Lucek cos kreci-ja Wam mowie
Natomiast jezeli chodzi o Tudora to wolabym zeby zostal bo to dobry zmiennik i tak jak napisal Pelson czesami strzela bramki w przeciwienstwie do Thurama ktory ma jedna na koncie

Cos mi sie wydaje ze Lucek cos kombinuje z Bonera albo jeszcze innym obronca bo zaczyna wyspzredawac wszystkich innych(Juliano,Tudor,Legro) i niedlugo nie bedzie nikogo na zmiane :!: Ciekawe ten nasz Lucek cos kreci-ja Wam mowie

Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2005, 13:47 przez Iver.pk, łącznie zmieniany 1 raz.

- Machnes
- Juventino
Appiah?? Oczywiście, że tak! To co on ostatnio pokazuje woła o pomste do nieba
i jeszcze jest w rankingu Cappelo wyżej od Taccha :? Swoją drogą możliwe, że on lepiej się czuje na pozycji wysuniętego pomocnika?? Pamiętamy co pokazał na igrzyskach
ale ja jestem jak najbardziej za tym transferem
A co do Tudora, to bez przesady?? Ilu obrońców będziemy mieć?? Sprzedalismy Iuliano i Legro a jeszcze Tudor :roll: Uważam, że Moggi sprawadzi jeszcze jakiegoś defensora 

- lukask1
- Juventino
- Jędruś
- Juventino
Dobrym rozwiązaniem było by sprzedać tych dwóch zawodników.Automatycznie zmusiło by to Moggiego do zakupienia nowych piłkarzy.Tym razem Luciano nabrał chyba doświadczenia patrz.Appiah, Legrottaglie i kolejne transfery nie będą niewypałami, lecz wręcz przeciwnie.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Sprzedać w chorobe ich. Appiah nie zastapil Edgara nawet w najmniejszym stopniu,nie jestem do niego przekonany wiec - nara 8)
Natomiast Tudor najlepsze lata ma juz za soba (bramki tez :lol: ) i nie mysle zeby mial sie nam jeszcze przydac (pozostaje Ferrara,Montero,Biri i Passotto).
Niech sprzedają ich i myslą o świezej i młodej krwi (niech kombinują cos chocby z tym Miguelem)
Natomiast Tudor najlepsze lata ma juz za soba (bramki tez :lol: ) i nie mysle zeby mial sie nam jeszcze przydac (pozostaje Ferrara,Montero,Biri i Passotto).
Niech sprzedają ich i myslą o świezej i młodej krwi (niech kombinują cos chocby z tym Miguelem)
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2005, 14:17 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vojtimar
- Juventino
Appiaha trzeba natychmiast sprzedać póki jeszcze Atletico go chce. A co do Tudora to moim zdaniem Juve powinno dać go i kasę za Miguela, który chyba gra w Benfice. To byłby świetny interes!
Z Juve na dobre i złe!
- Radidam
- Juventino
Działacze Juventusu Turyn prowadzą rozmowy z Benfiką Lizbona w sprawie transferu obrońcy Miguela. Reprezentant Portugalii znajduje się podobno już od dłuższego czasu na liście życzeń włoskiego klubu.
Benfica jest natomiast zainteresowana pozyskaniem obrońcy Juventusu Igora Tudora. Właśnie podczas spotkania w tej sprawie, poruszono temat Miguela.
Dobry pomysl z oddaniem tudora jako czesc zaplaty za miguela. miguel moglby wygryzc ze skaldu zebine.Moze gdyby juventus sprzedal appiaha kupilby Mascherano byloby wtedy wspaniale
Benfica jest natomiast zainteresowana pozyskaniem obrońcy Juventusu Igora Tudora. Właśnie podczas spotkania w tej sprawie, poruszono temat Miguela.
Dobry pomysl z oddaniem tudora jako czesc zaplaty za miguela. miguel moglby wygryzc ze skaldu zebine.Moze gdyby juventus sprzedal appiaha kupilby Mascherano byloby wtedy wspaniale

- mnowo
- Qualità Juventino
Appiah- tak, Tudor- niekoniecznie. Jesli chodzi o Tudora to sporo zdzialal w klubie, nie jest jeszcze za bardzo stary
i moze sie jeszcze przydac, ma swietne warunki fizyczne jesli chodzi o gre na obronie lub jako defensywny pomocnik.
pikne chfile
jakis sentyment zostaje... :roll:
Jesli chodzi o Appiaha- nie wiem, moze za bardzo zrazilem sie jego ostatnia 'forma', ale jesli ktos chcialby go kupic- dolaczylbym jeszcze do niego bukiet kwiatow :roll:
No wlasnie, i na tej podstawie mysle, ze moze byc jeszcze przydatnym zawodnikiem, mimo, ze obecnie nie grywa zbyt czesto w podstawowym skladzie. :roll:Pelson pisze:jeżeli chodzi o Tudora to podobnie jak Appiah jest niezłym zawodnikem czasami zdarzyło się mu strzleić samobója lub zrobić jakiś koszmarny błąd ale z tego co pamiętam to on jezeli dostawał kiedyś regularnie szanse do gry to często to dokumentował golem !!
Pelson pisze:Ah Ten gol z Deportivo

Jesli chodzi o Appiaha- nie wiem, moze za bardzo zrazilem sie jego ostatnia 'forma', ale jesli ktos chcialby go kupic- dolaczylbym jeszcze do niego bukiet kwiatow :roll:
- białas
- Juventino
dokładnie. ale po rozum do głowy powinni pójść ci z Atletico, bo chyba nie wiedzą jaką formę prezentuje ostatnio Appiah. no ale to ich problem. według mnie powinien skorzystać z tej oferty.Iver.pk pisze:Co do Apiah to moglby odejsc-jest jeszcze Tach :!: Mam nadzieje ze po ostatnim meczu Stephen pojdzie po rozum do glowy i zrozumie ze w Juve raczej miejsca nie znajdzie.
a co do Tudora, to uważam, że powinien zostać. pomimo, że nie gra już tak dobrze, jak kiedyś, to powinien zostać choćby ze względu małej liczby obrońców. niedaj Boże, ale gdyby coś się stało Thuramowi albo Cannavaro, to Igor mógłby ich zastąpić. ale jeśli odejdzie, to Moggi powinien zastanowić się nad zakupem młodego i zdolnego obrońcy na przyszłość...
- Gałcio
- Juventino
Żegnamy obu, Tudor jako karta przetargowa ma być z obrońce Benfiki Miguela więc papa, a Appiaha można oddać i sypnąć kasiorką i Torresa
Nie no Torres jest nierealny choć czytałem ze woli Serie A niż Premiership, Appiaha również żegnam i witam Maresce spowrotem przynajmniej ja bym tak chciał, obaj nam są niepotrzebni 

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- 2MAN
- Juventino
Appiah jeszcze pokaże Wam co potrafi 8) mam nadzieje że szybko to nastąpi ... a Tudor , kto wie , może jakby więcej grał ,i to na pozycji bocznego obrońcy lub pomocnik , bardziej byłby pomocny
Chyba jednak wolałbym żęby obaj zostali , przynajmniej to nowych "pewnych transferów" 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- archie
- Juventino
Myślę że to dobre rozwizanie zarówno dla samych zawodników jak i dla Juve, bo ile jeszcze mamy czekać aż Appiah spełni pokładane w nim nadzieje. Osobiście myślałem że nastąpi to po igrzyskach gdzie Appiah zaprezentował się bardzo dobrze choćby w meczu z Włochami myślałem wtedy że bedziemy z niego mieli pożytek w nadchodzącym sezonie. Przyszedł sezon a Appiah nie potrafi nadal udowodnić, żę zasługuje na to aby zakładać koszulkę Juve, nie potrafi przełamać się jakoś szkoda że nie ma takiego charakteru jak Zlatan, który jest pewien swych umiejętności i od razu stanowi o obliczu naszego klubu, nie boi się tego, żę jeśli nawet wykona jakieś złe zagranie to ktoś go za to opieprzy, a Appiah tak własnie dla mnie wyglada jakby obawiał się wziąć na siebie odpowiedzialność. Co do Tudora to jest sentyment do tego zawodnika napewno i jako zmiennik powinien w klubie pozostać.