Juventus - Brescia 2:0
- mnowo
- Qualità Juventino
W nastepna niedziele w ramach 20. kolejki Serie A o godz. 15:00 Juventus podejmuje Brescie.
nastroje przed tym meczem moga byc naprawde rozne :roll: Ja na przyklad po meczu z Cagliari nie wiem do konca, co myslec. Ciezko mowic tu juz o "wypadkach przy pracy" itp.
Co prawda z reguly mecze z Brescia nie stanowily dla Juve wiekszego problemu- niekiedy zdarzaly sie nawet wysokie wygrane, typu 5:0- ale w obecnej sytuacji trzeba brac na ten fakt pewien margines.
Brescia zajmuje obecnie w tabeli czwarta pozycje od dolu, czym jednak nie nalezy sie zbytnio sugerowac- co pokazaly juz poprzednie mecze, z Parma, ktora zajmuje jeszcze nizsze, 18. miejsce, oraz z Atalanta, ktora obecnie zamyka tabele. :roll:
Mi nasuwa sie osobiscie pytanie, czy Capello wyciagnie pewne wnioski z poprzednich meczow- np. odnosnie wpuszczania na boisko Appiaha czy sadzania na lawce Tacchinardiego.. Zobaczymy jaka jedenastka wybiegnie na boisko.
Jesli chodzi o wynik, chcialbym zeby Juve mimo wszystko wygralo 2:0 i taki rezultat obstawiam.
nastroje przed tym meczem moga byc naprawde rozne :roll: Ja na przyklad po meczu z Cagliari nie wiem do konca, co myslec. Ciezko mowic tu juz o "wypadkach przy pracy" itp.

Co prawda z reguly mecze z Brescia nie stanowily dla Juve wiekszego problemu- niekiedy zdarzaly sie nawet wysokie wygrane, typu 5:0- ale w obecnej sytuacji trzeba brac na ten fakt pewien margines.
Brescia zajmuje obecnie w tabeli czwarta pozycje od dolu, czym jednak nie nalezy sie zbytnio sugerowac- co pokazaly juz poprzednie mecze, z Parma, ktora zajmuje jeszcze nizsze, 18. miejsce, oraz z Atalanta, ktora obecnie zamyka tabele. :roll:
Mi nasuwa sie osobiscie pytanie, czy Capello wyciagnie pewne wnioski z poprzednich meczow- np. odnosnie wpuszczania na boisko Appiaha czy sadzania na lawce Tacchinardiego.. Zobaczymy jaka jedenastka wybiegnie na boisko.
Jesli chodzi o wynik, chcialbym zeby Juve mimo wszystko wygralo 2:0 i taki rezultat obstawiam.
- białas
- Juventino
kolejny mecz z zespołem z dolnej części tabeli, który musimy wygrać. niech chłopaki się zmobilizują na ten mecz, bo to może być niektórych ostatnia szansa.
PS. ja ostatnio w fifce wygrałem z nimi 9-0
na realu typuje 3-0...
PS. ja ostatnio w fifce wygrałem z nimi 9-0

- Wojtom
- Juventino
Jezeli wpusci Appiaha na początku, wynik nie bedzie korzystny, jesli wpusci go pod koniec, rowniez nie bedzie korzystny, jaki z tego wniosek ? Niech Capello sie zastanowi, bo jak znowu Appiah popełni błąd, w kolejnym meczu i ten błąd zawazy o zwycięstwie, to bedzie zle !
Mam nadzieje, ze dadzą im troche do myslenia poprzednie wyniki i w koncu się obudzą. Nie ma się co duzo rozpisywac, jezeli nie wygrają tego meczu przynajmniej 3-0, bedzie naprawde zle... Licze, ze wreszcie nie stracimy bramki, bo ostatnio nam to jakos nie idzie... :?
Mam nadzieje, ze dadzą im troche do myslenia poprzednie wyniki i w koncu się obudzą. Nie ma się co duzo rozpisywac, jezeli nie wygrają tego meczu przynajmniej 3-0, bedzie naprawde zle... Licze, ze wreszcie nie stracimy bramki, bo ostatnio nam to jakos nie idzie... :?
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino
Nawet jesli Juve ma zadyszke czy tam spadek formy to ten mecz musi wygrac. Nie ma innej mozliwosci. Jesli juz z nimi stracimy pkt to kiepsko bedzie :? Mam nadzieje, ze Capello dokona trafnego wyboru i wystawi odpowiedniego gracza w srodku pola. Tak naprawde my mozemy oceniac roznie bo kazdy ma inny punkt widzenia. Czasem nasze spostrzezenia sa podobne, ale tylko trener ma najswiezsze info o zawodnikach i on wie najlepiej kogo wystawic. Nie wierze w to, ze kogos lubi mniej, a kogos bardziej dlatego kogos czesciej wystawia, a kogos rzadziej. Niech podejmnie dobra decyzje. I niech Juve wygra. Ja stawiam 3-1.
- Szymek
- Juventino
A więc przejdzmy do rzeczy. Nie widze innegorozwiązania jak zwycięstwo. Nie może powtórzyć się wynik z wczorajszego meczu. Mam nadziję że od początku zagra Del Piero a Trezeguet ejdzie w derugiej połowie. Takie jest moje zdanie. Musimy strzeliś więcej niż jedną bramkę! 1:0 to oni mogą wygrać z.....Milanem a nie Brescią :twisted:
- gosciu_Muranista
- Juventino
o zwycięstwo będzie bardzo cięźko takie jest moje zdanie. Ponadto Brescia to troche dziwny zespół-gdyż potrafi grać z zespołem z górnej półki jak równy z równym by potem przegrać z niżej notowanym. Tak czy owak Juve musi uważać. Ale miłoby było gdyby został powtórzony wynik z pierwszego meczu z Brescia( czyli 3-0). No i obrona musi się skupić by w ostatnich minutach bramek nie tracić.
- Vojtimar
- Juventino
Już dłużej nie możemy grać w kratkę. Po pierwsze nie wprowadzać Appiaha i Montero. Może niech zacznie Zalayeta w ataku? Ten sezon ma niezły. Wyniku nie obstawiam bo już się "przejechałem" kilka razy w tym sezonie.
Z Juve na dobre i złe!
- Vincitore
- Juventino
No tak czyli zaczynamy od nowa!
:D Brescia Calcio!! zespół dawniej nieobliczalny i waleczny ale to było tylko wtedy gdy grał Roberto Baggio obecnie gra Brescii powalająca na kolana nie jest jeszcze w tamtym sezonie typowy średniak zawsze grało nam się z nimi niewygodnie chyba każdy pamięta ta porażkę 2-0 później cudem wymęczone 2-1 (Del Piero X 101) no i to 2-3 jak przegrywaliśmy 2-0 w tym sezonie gładko nam poszło w Brescii 3-0 no i liczę na powtórkę z rozrywki, Juventus mimo że jest w kryzysie to taki mecz powinien wygrać i to spokojnie 3-0 nie tracąc gola , obrona szwankuje! 7 goli w 7 meczach to jak na juventus tragedia prosty przykład chociażby mecz z Livorno tracimy 2 gole! z beniaminkiem który radzi , bo radzi sobie w Serie A ale dla Juventusu to powinien być łatwy kąsek podobnie jak teraz Brescia , ciekawe jaką roszadę w ataku zrobi Capello mamy do dyspozycji wszystkich napastników jednak jeżeli zagraja tak jak z Cagliari to nie możemy liczyć nawet na 2 gole! 0 walki było na Sardynii wstyd! licze teraz na geniusz i na styl klasyczny! Del Piero - Trezeguet wiem że Zlatan to obecnie najlepszy zawodnik Bianconerich jednak jesetm ciekaw jak sobie poradzą , Zlatan mógłby zagrać jako Joker napewno by się nei obraził na Capello
mój typ 4-0 przy dobrej dyspozycji napastników! i obrońców bo o Buffona to martwić sie nie trzeba!

- JUVEFANE_10
- Juventino
Mecz bardzo ciężki ale pewne zwycięstwo.Brescia gra ostatnio słabo no ale Juve też nie gra za rewelacyjnie tracimy bramki w ostatnich minutach,powodem tego jest Appiah.Moim zdaniem Capello nie powinien na niego wogóle stawiać ani go wpuszczać na końcówki.Powinien zagrać Tacchinardi.Wynik 3-0 dla Juve to będzie powtórka z początku sezonu
JESTEM OSZUSTEM
- BIANCONERI
- Juventino
Po ostatnim słabym meczu(a raczej fatalnej koncówce)Juventus jest niemal zmuszony do pokonania przeciętnej Brescii,złaszcza,że Milan jest w dobrej formie i raczej nie będzie tracił punktów.Brescia to obecnie słabszy zespół niż ten,który mieliśmy okazje oglądać w ostatnich latach,kiedy to dowodził nimi Roberto Baggio,bez niego będzie im trudno utrzymac się w lidze.Nie jest to jednak powód dla którego można by było Brescie zlekceważyc,ponieważ dysponuja oni jakąś siłą i są w stanie sprawić niespodzianke.Ciekaw jestem na jaki skład postawi Capello,czy da szanse gry od pierwszych minut w meczu ligowym Tacchinardiemu i jak rozwiąże sprawe ataku.Cokolwiek by nie zrobił to myśle,że pokonamy Brescie 2-0.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Raffikki87
- Juventino
Juve - Brescia .Mecz o "6 punktów" dlaczego? Otóż gdyby nie stracone punkty w Parmie i w ostatniej kolejce w Cagliari teraz cieszylibyśmy się z z 6 punktowej przewagi i byłby spokój ,ale cóż grać trzeba dalej .Mecz z Brescią wcale łatwy być nie musi otóż Brescia musi zdobywać punkty bo jej sytuacja w tabeli nie jest za ciekawa .Do każdego rywala trzebapodchodzic z odpowiednia motywacja nie można mysleć że mecz jest już wygrany w szatni i drużyna przyjechała po najniższy wymiar kary tylko trzeba grać dalej do końca nawet jak jest 3 - 0 dla Juve bo każda bramka wprowadza nerwowość a drużyna przeciwna poczuje szanse bdzie grać jeszcze lepiej i może zacząć się nerwówka .Dlatego piłkarze Juve powinni zagrać skoncentrowani przez cały mecz na wygranej mimo nawet wysokiego prowadzenia .Z tego co czytałem Zlatan wczoraj trenował skutecznośc i dobrze bo brakuje mu tego w pewnych sytuacjach .Nasi napastnicy muszą byc bardziej skuteczni ,a pomocnicy muszą "tradycyjnie" wygrać walkę w środku pola ,wtedy to Juve będzie dyktowało zasady gry narzuci swój styl i bedzie dobrze .Brescia napewno będzie czekała na swojej połowie i każdy błąd pomocnika Juve bedzie oznaczał kontratak Brescii ,trzeba uważac na Caraciollo który może być groźny w tych kontratakach . Mam nadzieje że Capello nie wystawi Appiaha w tym meczu może środek pola mółby być Emerson - Olivera ,gdyż Appiah zawodzi i niech lepiej nie gra w podstawie .W tym meczu jeżeli Capello nie zdecydował by się na środek pola Emerson - Olivera to może wypróbować trójkąt Alex - Treze - Zlatan 8) choć to mało prawdopodobne .Nie można kalkulować gdyż nie warto .Milan jedzie do Livorno po zwycięstwo ,więc ten mecz Juve musi wygrać przekonywującą liczba goli .Mimo że wczoraj na RaiDue w mgazynie SportSera trener Livorno zapowiadał że wierzy w dobry wynik Livorno w meczu z Milanem .Mecz z Brescia Juve powinien wygrac ,a ile wygra??? .Hmmm nie chce typować gdyż typowanie wyniku tego meczu nie jest wbrew pozorom takie łatwe ,a gdy typowałem to wiele razy się na tym spaliłem .Juve wygra ,ale mecz łatwy nie będzie.
Następny mecz po Brescii jest z Atalantą więc warto by piłkarze Juve podbudowali by sie wspaniałym i okazały mzwycięstwem z Brescią
,ale zobaczymy co sie stanie .Pożyjemy ,zobaczymy . 
Następny mecz po Brescii jest z Atalantą więc warto by piłkarze Juve podbudowali by sie wspaniałym i okazały mzwycięstwem z Brescią

Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- darel
- Juventino
Jesteśmy juz na półmetku rozgrywek i teraz wszystko od nowa. Od tego meczu powoli bedzie się zaczynać wsteczne odliczanie. Pierwszym przeciwnikiem - Brescia.
Trudno przewidywać wynik spotkania. Może byc bardzo różnie. Gra Juve w ostatnich meczach wygladało znacznie lepiej, niz wyniki. Indywidualne błędy rezerwowych w koncówce decydowały o stracie punktów. Taka sytuacja nie ma prawa powtórzyć się z Brescią.
Gdyby Juve udało sie powtórzyć wynik z pierwszego meczu - 3:0 byłoby bardzo dobrze. Ale to wszystko zalezy przede wszystkim od postawy napastników. Tutaj też chyba największy znak zapytania - na kogo postawi Capello?? Zlatan jest chyba pewniakiem, Treze dopiero co wrócił i wg potrzebuje jeszcze ok. 2 tygodni na załapanie przyzwoitej formie. Tak więc dla mnie kandydatem do 1 skłądu jest Alex, a Treze mógłby wejść w dalszej części meczu, jeśli sytuacja by tego wymagała.
Trudno przewidywać wynik spotkania. Może byc bardzo różnie. Gra Juve w ostatnich meczach wygladało znacznie lepiej, niz wyniki. Indywidualne błędy rezerwowych w koncówce decydowały o stracie punktów. Taka sytuacja nie ma prawa powtórzyć się z Brescią.
Gdyby Juve udało sie powtórzyć wynik z pierwszego meczu - 3:0 byłoby bardzo dobrze. Ale to wszystko zalezy przede wszystkim od postawy napastników. Tutaj też chyba największy znak zapytania - na kogo postawi Capello?? Zlatan jest chyba pewniakiem, Treze dopiero co wrócił i wg potrzebuje jeszcze ok. 2 tygodni na załapanie przyzwoitej formie. Tak więc dla mnie kandydatem do 1 skłądu jest Alex, a Treze mógłby wejść w dalszej części meczu, jeśli sytuacja by tego wymagała.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie