Który z napastników powinien odejść??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2005, 23:20

W letnim okinie transferowym pewnie jeden z naszych napastników opóści nasze szeregi po tym jak Moggi podpisał kontraky z Mutu.Moim zdaniem bedzie to Marcelo Zalayeta.Zalayeta był zawsze żelaznym rezerwowym więc to chyba on jest pierwszy w kolejce do opuszczenia JUVE.

Pozdro dla wszystkich fanów JUVE!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2005, 23:31

również tak uważam. jeśli zostanie Mutu to, pomimo tego, że Zalayeta daje dobre zmiany, to będzie zapewne pierwszy w kolejce do opuszczenia Juve.

po zakończeniu sezonu do formy dojdzie Trezeguet, będzie mógł grać Mutu. nie wiadomo co będzie z Alexem, ale wtedy będziemy mieli 4 dobrych napastników. będzie zapewne problem z ławką rezerwowych. żaden z nich nie będzie chciał tam rozpoczynać meczu. Zalayeta godzi się z rolą zmiennika i to odpowiada pozostałym napastnikom. gdy on odejdzie będzie mały problem.

ale jak to będzie, to pożyjemy zobaczymy...

norbert

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 09:51

Moim zdaniem głuwnym pretendentem do opuszczenia szeregów Juve jest Zalyeta fakttem jest ze to dobry piłkarz i w 100% wypełnia swoje zadanie podczas nieobecnosci Alexa ale niemniej jednak to pewnia on odejdzie.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 13:03

Niestety ale chyba nie dojdzie do sytuacji, z poprzednich sezonów, kiedy to mielismy w szeregach 5 napasników. Jednak głośno się mówi o ewentualnym opuszczeniu Juve, przez jednego naszego napastnika. Jednak każdy ma duże umiejętności jak i potenjał, i zapewne rola 5 napastnika, nie jest zbyt imponująca, nawet w Juve.

Del Piero odpada, bo to zawodnik na zawsze związany z Juve. Wielkokrotnie mówio o tym, że nigdy nie opuści JUVE i tak zapewne będzie.
Trezeguet też na pewno zostanie. To co, że się spekulowało wiele na jego temat. Capello był główną postacią, dla której Treze został. On i cały Juventus go potrzebujemy, więc nie widzę to negatywnego dla nas zakoncenia.
Zlatan? Nie trzeba komentować, nasz najlepszy napastnik. Aż boję sie myśleć, co będzie, gdy ....oj cicho :D
Zalayeta. Chyba jednak on. Mimo, że jest niezłym napasnikiem, to zdecydowanie najslabiej prezentuje sie na tle pozostalych. Zawsze mu brakowało teo czegoś. Niemniej jednak gole strzela umie, i z żalem będę go żegnał, jak każdego kto od nas odchodzi :wink:

Obrazek
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 13:10

no jesli by tak bylo to Zalayeta.... innego wyjscia nie ma bo kogo??? Davida, Zlatana, Alexa????? Kapo ale to pomocnik albo napastnik ale on sie jeszcze sprawdzi hehe młody talent nasz....

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 13:18

Na pewno nie Alex.On moze siedziec na ławce ale na pewno nie zostanie sprzedany.Jedyny z takim "przywilejem" 8).
Zlatan rowniez odpada gdyz dopiero co go kupilismy,jak narazie gra niezle a bedzie jeszcze lepiej.
Treze hmmm chciałbym zeby został,ale kto wie....Zobaczymy w jakiej formie bedzie po operacji ale mysle ze bedziemy miec z niego jeszcze duzo pozytku.
No i zostaje Zalayeta.....jesli mam wybierac to wlasnie jego.Jakos nigdy nie bylem do niego przekonany i nie bede za nim na pewno plakal.
Zresztą ciekawe jakie plany ma Juventus wobec Mutu bo moze byc on traktowany jako karta przetargowa na Cassano. Jednak tak czy inaczej ktos jeszcze bedzie musial odejsc i ja stawiam na Zalayete,chociaz boje sie o Treze... :roll:

robson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 13:41

Ludzie zacznijcie myśleć Mutu z Juve odejdzie może i jeszcze yteraz w styczniu on zapewne bedzie kartą przetargową w sprawie Cassano.

Roma chce Mutu a my chcemy Cassano Moggi wiedział co robi podpisując kontrakt z Mutu przeciez Roma nie dała by nam kolejnego piłkarza bez jaj wiec oddamy Mutu zeby Roma nie kwiczała i zeby niedopłącac dac im Leggro i Cassano jest nasz.

i atak wyglada tak : Alex Treze Ibrahimovic Cassano Zalayeta
:twisted:

Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 14:11

Po dojściu Mutu mamy w kadrze 5 napastników i moim zdaniem pierwszym w kolejce do wypozyczenia lub sprzedania do innego klubu jest Marcelo Zalayeta. Jest teraz napastniekiem numer 4 w Juve, a po dojściu Mutu bedzie numer 5 więc logiczne jest że to on jest pierwszym w kolejce do odejścia 8)

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 14:12

Myślę że napewno odejdzie Zalayeta. Del Piero jest naszym sybolem, wraca do formy-nigdzie go nie oddamy.
Treze-na niego wszyscy czekamy również napewno nie odejdzie.
Zlatata dopiero kupiliśm, co okazało się strzałem w 10.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 14:17

Mi siw wydaje ze odejdzie Zalayeta poniewaz Alex Del Piero to jest Historia Juve wiec raczej go nie sprzedadza ja tak chce bo uwilebiam Alexa :D

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 14:28

Dla mnie to sa dwa wyjscia:

:arrow: Odchodzi.... Trezeguet-wiele sie mowilo o jego odejsciu jeszcze przed rozpoczeciem sezonu a teraz po tej kontuzji jest wielka niewiadoma zreszta byl nie obecny dosc dlugo a Juve i tak sobie bez niego radzilo a Mutu zarabia napewno(chyba :wink: ) mniej niz David, a jest to klasowy napadzior nie ma co ukryawc, choc takze jest niewaidoma.

:arrow: Odchodzi Mutu-tak jak wspomnial Robson jako karta przetargowa za Cassano.

Wydaje mi sie ze Zala nie odejdzie-w kazdej druzynie potrzebny jest taki zmiennik a on przynajmnie sie nie pluje ze siedzi na lawce.

A teraz ktora opcje ja bym wybral :) Chyba ta druga bo zdecydowanie bardzieje cenie i lubie Trezegueta niz Mutu choc nie lubie i nietrwaie Casano ale moze w Juve go polubie :wink: Ciezka sprawa do rozgryzienia-ale Lucek napewno juz wie jak wszystko bedzie wygladac i nie ma sie co martwic-napewno bezie to dobre dla naszego klubu :!:

Obrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 14:41

Odejdzie Zalayeta jest on zdecydowanie najslabszym napastnikiem z posrod calej piatki. Mam nadzieje ze pieniadze uzyskane za niego kupimy jakiegos obronce!!

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 15:02

De facto tylko Zlatan na pewno zostanie, reszta może nas opuścić [nie wszyscy oczywiscie].

1). Trezeguet - wielki snajper, ale wiek i wartość może skłonić Moggi'ego do sprzedania go.

2). Del Piero - co by nie mówić o jego formie to symbol Juve, więc albo zostanie i raczej ławka, albo odejdzie i wtedy jakaś śmieszna liga typu Japonia.

3). Zalayeta - wielki talent ale dla niego byłoby lepiej gdyby odszedł np. do Violi, w obecnej sytuacji jest piątym napastnikiem [czwartym do czasu wygaśnięcia bana Mutu].

4). Mutu - wielki talent z wyrobionym nazwiskiem [przynajmniej we włoszech]. Tylko, że na dzień dzisiejszy wielka niewiadoma, zarówno gdzie będzie grał, jak i jak będzie grał.

W zasadzie możliwe są dwa scenariusze . Albo odchodzi Zalayeta i przychodzi młody zawodnik który bedzie miał swiadomosc, że będzie dopiero piątym w składzie. Albo przychodzi gwiazda typu Cassano [co nie specjalnie mi się podoba ze względu na jego z'totti'enie] i wtedy żegnamy Trezeguet'a, Mutu lub Del Piero. Ostatecznie mogą się spełnić oba, jednak większych rewolucji pewnie nie będzie, ale znając Moggi'ego to ciężko się bawić się we wróżkę =)

Obrazek
Pavel_11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 15:07

Ale jak odejdzie Zalayeta to kto bedzie siedział na ławie bo napewno kazdy z czwurki Del Piero, Treze, Ibrahimovic, Mutu ma więkrze aspiracje niż ławka rezerwowych

Enzo Francescoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 stycznia 2005, 16:01

Ja tam jestem za tym żeby Del Piero odszedł - jego czas w Juve już minął!!
Trzeba dać szanse młodym....brak u nas talentu który kiedyś zostanie symbolem....tak jak teraz Alex!
I sprowadzenie Mutu jest kiepskim rozwiazaniem....lepsi od niego są napewno <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i Gilardino! Mutu długo sobie w Juve nie pogra!!

ODPOWIEDZ