Capello zachowuje spokój....
- TomiQ
- Juventino
Mimo nieustannego topnienia przewagi Juventusu nad resztą stawki włoskiej Serie A, szkoleniowiec „Starej Damy” Fabio Capello nie traci głowy. Zdaniem doświadczonego taktyka, jego podopieczni wciąż znajdują się w odpowiedniej formie.
„Jesteśmy ciągle bardzo żywi, zajmujemy pierwsze imejsce w tabeli. Zachowuję więc spokój. Nie obchodzi mnie czy drużyna za nami ma jeden, dwa czy trzy punkty straty. Bardziej martwiłbym się, gdybyśmy nie tworzyli strzeleckich sytuacji, ale jak na razie tej kwestii na szczęście nie ma” – mówi opiekun bianco-nerich.
„Jeśli chcemy liczyć sie w walce o tytuł pod koniec sezonu, musimy po prostu robić to, co dotychczas. Nie ma powodów do paniki”.
źródło: http://www.juve.pilka.pl
Moim zdaniem to Fabio C. robi dobrą mine do złej gry!!!JUVE gra słabo i muszą sie wziąć do roboty aby trzymać Mialn na dystansie!!
„Jesteśmy ciągle bardzo żywi, zajmujemy pierwsze imejsce w tabeli. Zachowuję więc spokój. Nie obchodzi mnie czy drużyna za nami ma jeden, dwa czy trzy punkty straty. Bardziej martwiłbym się, gdybyśmy nie tworzyli strzeleckich sytuacji, ale jak na razie tej kwestii na szczęście nie ma” – mówi opiekun bianco-nerich.
„Jeśli chcemy liczyć sie w walce o tytuł pod koniec sezonu, musimy po prostu robić to, co dotychczas. Nie ma powodów do paniki”.
źródło: http://www.juve.pilka.pl
Moim zdaniem to Fabio C. robi dobrą mine do złej gry!!!JUVE gra słabo i muszą sie wziąć do roboty aby trzymać Mialn na dystansie!!
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Vincitore
- Juventino
ehh moim zdaniem to dobrze że Juventus teraz przeszedł lekki kryzys mam nadzieje że Meczem z Livorno go zakończy każdy go juz miał w tym sezonie Roma,Lazio,Inter Milan (na początku sezonu) teraz przyszedł czas na Juve wkońcu każdy go musi miec to jest nie uniknione bo nie ma drużyn doskonałych miejmy wszyscy nadzieje że teraz jest juz koniec tego kryzysu! i Bianconeri wkońcu wyjdą z dołka!
- howik
- Juventino
Ja bym tego nie nazwal kryzysem.Kryzys bylby wtedy gdyby Juve nie stwarzalo sytuacji bramkowych.Problem to nasz atak :twisted: a raczej napastnicy.Trzeba kogos kupic 
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Spitfire
- Juventino
dobra mina do złej gry??!!hmm no ja jużnie wiem co mam myśleć na ten temat.Może Fabio myśli że jak wróci treze to sytuacja sie zmieni??!!oby.z livorno postawilem 3-0 dla nas bo juz mi starczy jednej bramki po stronie zysków i wierze ze tak bedzie :-D
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Wessal
- Juventino
I tak powinien się zachowywać porządny rener. Nierobi wielkich zmian, sprzedaje, kupuje zawodników z tego powodu że mamy tylko 1 punkt prezwagi. Powinien być zachowany spokój. Trzeba spróbować nowej taktyki. Dać szansę pograć innym zawodnikom. Bo przecież nie chodzi tu już tylko o to, że mamy tak małą przewagę nad Milanem. W szczególności Capello powinien pomyśleć nad stylem gry. Przecież jeszcze 2 lata temu Juventus grał najładniejszy styl gry. Teraz fakt że wygrywamy ale trzeba jeszcze poprawić styl gry. Bo takim stylem jaki Juventus narzucił teraz daleko Bianconeri nie zajdą. Fakt, że będziemy wygrywać, ale telewizja takich meczów pokazywać nie będzie.
- darel
- Juventino
Bardzo bym sie zdziwił, gdyby Capello nie zachowywał spokoju - wtedy oznaczałoby, że jest juz tragicznie, a sam trener nie wie co ma robić.
A w takiej sytuacji jaka jest teraz to normalne, że trener nie okazuje żadnych nerwowych ruchów - i tak zachowałaby się z pewnością większość trenerów.
Za Capello bedą jednak świadczyły wyniki, a nie słowa które wypowiada - bo mówić każdy może to co mu sie podoba. Poczekajmy na najbliższe spotkania - na ich wyniki, na styl gry. Wtedy ocenimy, czy Capello objął właściwe przygotowania do sezonu.
A w takiej sytuacji jaka jest teraz to normalne, że trener nie okazuje żadnych nerwowych ruchów - i tak zachowałaby się z pewnością większość trenerów.
Za Capello bedą jednak świadczyły wyniki, a nie słowa które wypowiada - bo mówić każdy może to co mu sie podoba. Poczekajmy na najbliższe spotkania - na ich wyniki, na styl gry. Wtedy ocenimy, czy Capello objął właściwe przygotowania do sezonu.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- białas
- Juventino
Capello to dobry trener, który z powodzeniem prowadzi Juventus. jedyne co można mu zarzucić, to brak rotacji w składzie. nie damy rady grać przez cały sezon, bez zmian na kolejne mecze. i nad tym w pierwswzej kolejności powinien zastanowić się Capello...
- bartus
- Juventino
no i Capello mial racje, z livornio sie Bianconeri rozstrzelali, co do obrony hmm trudno powiedziec, po prostu skontrowali nas w pierwszej polowie, jakby ten gol w 1 polowie nie padl to nie wiem czy wogule bysmy gola stracili 
- Boss
- Juventino
Narazie Capello ma rację że zachowuje spokój, kryzys w końcu musiał dopaść i Juve więc nie ma co panikować tylko skupiać się zawsze na najbliższym meczu i grać. Narazie dalej przewodzimy w Serie A i to inni muszą nas gonić, a przeciwnicy też będą gubić punkty jak dziś Milan stracił punkty w Palermo
Fabio ma rację, nie ma co panikować tylko musimy dalej spokojnie pracować i myśleć o każdym najbliższym meczu, bo jak narazie prowadzimy i nie ma chyba teraz większych powodów do niepokoju 8)

- farmer16
- Juventino
No jak Juventus ma w obronie Zebinę Cannavaro Zambrottę i Thurama to nie wiem żeby ktoś z nami wygrał :-D
Jak Juventus się rozpędzi to może nawet wygrać Ligę Mistrzow to jest cyba jedno z marzeń kazdego z nas
Ale jak capello zachowuje spokoój to niech zachowuje
Jak Juventus się rozpędzi to może nawet wygrać Ligę Mistrzow to jest cyba jedno z marzeń kazdego z nas
Ale jak capello zachowuje spokoój to niech zachowuje
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !