Zambrotta na celowniku realu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 14:46

Zatrudniony jakiś czas temu na stanowisku dyrektora sportowego Realu Madryt, Włoch Arrigo Sacchi zgłosił się do władz klubu z propozycją zakupienia defensora Juventusu Turyn, Gianluci Zambrotty.

Lewoskrzydłowy Bianconerich, uznawany za jednego z najlepszych piłkarzy świata na tej pozycji, jest podobno numerem jeden na liście życzeń Królewskich na przyszły sezon.

Władze Juventusu zapewniają jednak, że Zambrotta nie jest na sprzedaż za żadną cenę.

żródło www.pilka.pl

EDIT BY MARTIN
dokładne źródło:
http://www.pilka.pl/?state=sa&m=1&y=200 ... show=21062

No i oby sie go nie pozbywali bo to jeden z najlepszych zawodnikow w juve a po 2 jest dos uniwersalny bo moze grac na zarowno na obronie jak i w pomocy.

ENBEA
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 14:53

mogą sobie pomarzyć o Ganluce. jest za cenny, żeby Juve mogło go oddać. chyba na głowę upadli w Madrycie. po co taki piłkarz miałby się tam przenosić? znajac ich pewnie by się tam zmarnował...

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 14:53

Nie nie nie Juve nie może sprzedać Zambrpttty do żanego to jest jeden z najlepszych obrońców na tej pozycji a Real madryt go chce nie wierze mi się wydaję że gralby tam ławe nie oplaca sie tam jechać pewnie sam nie chciałby grać w Realu on jest jeszcze młody a w Realu grają sami staruchy nie bójcie sie napewno nie odejdzie :-D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 14:56

widać ktoś z normalnego kraju zaczął działać w Realu! Arrigo napewno postara się sprowadzić zawodników na tyły 'los galaretos'. ale ZAMBROTTA NIE MOŻE ODEJŚĆ!!!

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 15:06

Cos mi sie nie chce wierzyć, żeby Real miał tyle kasy na zakup Zambrotty. Po wtóre nie wierze, że Moggi zgodziłby się na sprzedaż Gianluci.
Kazdy wie, jak wiele znaczy Zambrotta dla Juve to nie tylko fantastyczny defensor, ale równie dobry zawodnik w ofensywie. Często potrafi ładnie podciagnąć akcje, dobrze podać, dosrodkować.
A tak wogóle, to aż nie chce mi sie wierzyć, żeby Real zdecydował sie na zakup obrońcy, wogóle za taka kase, jaka musieliby wyłozyc za Gianluce, bo cena za niega napewno nie byłaby niska.
Dlatego uważam, że to kolejna plotka, jakich nie mało przy okazji kazdego okna transferowego.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 15:10

hmm :? to jest smieszne :D jakis czas temu chciala go barca teraz real no napewnoooo gooo doostanąą :P po pierwsze nawet jakby real dal duzo kasy to jestem pewien ze Zambro sie nie zgodzi :wink: i zostanie w Juve

Obrazek
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 22:13

Oby nie poszedł , bardzo go lubie :D wspaniały zawodnik ...
Ale obawiam się , że z Zambro , może być tak jak z Zidanem ... "nie jest na sprzedaż za żadne pieniądze ..." :? Reszte wszysc znamy :?

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 22:19

Spokojnie. Teraz takich informacji będziemy słyszeć wiele.
Trener realu prawdopodobnie chce wprowadzić troche zamętu przed meczem Juve - Real . Za tydzień pewnie usłyszymy że chce kupić Nedveda albo Treze :P .
Omijać takie komentarze z daleka :).

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 22:36

Ludzie nie panikujcie :!: Przecież Real nie kupi Zambro po co Im przecież mają tą pozycje obsadzoną dla Carlosa w sumie to Ci zawodnicy są prawie podobni : szybcy , mają ciąg na bramke Ciekawe gdzie oni chcą wcisnąc tego Zambro do środka obrony?? bo przecież pomoc jest obsadzona dla ''wszechpotężnych'' gwiazd a Atak ekhm Zambrotta w roli napastnika no no! bójcie sie Raulu i Ronaldo! Nie no a tak na powaznie to Zambro jest teraz 2 motorem napędowym Juve wiekszośc bramek pada właśnie przez: Zambro dostaje piłke pod swoim polem karnym i jedzie z nią pod nastepne pole karne popisując się swoją cudowną szybkością jak najnowszy model Ferrari wrzuca piłę i tam ktos z główki strzela. Dobra kończe bo głupoty pisze! Znaczy pisze prawdę ale w troche głupim wymiarze :wink:

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 22:42

Az mi sie nie chce wypowiadac na ten temat bo jak slysze kogo to real nie chce kupic to az mnie trzesie.... Czy oni nigdy nie zrozumieja ze zawsze beda mieli tylko bande przereklamowanych gwiazd?? Oddaje tylko honor Zidane'owi bo on akurat nadaje sie gry w pilke. Raul kiedys tez byl niczego sobie zawodnikiem... Ale Zambrotta w realu?? PPPffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Chyba se ktos zartuje. Juve nie sprzedaje takich zawodnikow. Wyjatkiem bylo sprzedanie Zidane'a ale to bylo kiedys... I za kase za niego przyszli Nedved i Buffon :-D Jest to tylko glupia plotka. Po prostu nie wierze....

Obrazek
Obrazek
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2005, 23:04

Jak Zambrotta odejdzie to ja bede przez tydzien plakal :D hehe ale najwazniejsze ze Juve powiedzialo niee!kamien spadl mi z serca :D ale ten Real to ma ambicje,ciekawe czy kupia Adriano :twisted:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 14:08

No wiecie co ja chciałbym żeby jak co Adrian odszedł do Reslu dopiero

w letnim oknie transferowym bo jakby go teraz kupili to juventus miałby przecież kłopoty z Realem :o

jak chcą to niech go kupią dopiero w lecie wtedy uz Adriano nie przeszkodzi Juve

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 14:26

Myślę że Real znalazłby gdzieś kasę na każdego zawodnika :wink:
I nie dziwi mnie to że zainteresowani się Zambrottą, nareszcie zauważyli, że na tej pozycji jest ktoś lepszy niż Roberto Carlos. Carlos się starzeje i nic mu nie wychodzi, a przynajmniej jako obrońcy, a Zambro to zupełnie co innego.
Gdyby przeszedł do Realu wszyscy okrzynęli by go światową gwiazdą, a teraz mało kto by go tak nazwał :?
Ale nie ma chyba sensu mówić o tym że Real go nie dostanie, bo to jest oczywiste. Jest potrzebny Juve, jest praktycznie filarem drużyny. Moggi by go nie sprzedał, chyba ze miałby kogoś lepszego, lub równie dobrego na oku (a ja wątpie by mógł takiego kogoś znaleźć)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Boss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 14:44

To jest kolejna plotka pokazuje raczej tylko że w realu źle się dzieje i odchodzi od nich Robberto Carlos skoro chcą lewego obrońce. A że Real chce to nie znaczy że może, bo wątpie by Juve chciało się pozbyć Zambrotty bo gdzie znaleźć lepszego od niego zawodnika a Zambro jest jeszcze stosunkowo młody. Ja nie wierze że ten transfer wogóle dojdzie do skutku a raczej wydaje mi się że Sacchi powiedział że podoba mu się gra Zambrotty jakiemus dziennikarzowi i tak zrodziła się ta plotka, bo wątpie by real zgłosił się z oficjalną propozycją 8)

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2005, 15:15

Pelson pisze:Ludzie nie panikujcie :!: Przecież Real nie kupi Zambro po co Im przecież mają tą pozycje obsadzoną dla Carlosa
Właśnie o to chodzi że Real chce kupić Zambro żeby grał na miejscu Carlosa! Real ma problemy z Carlosem i szuka jego następcy!

ODPOWIEDZ