postanowienia noworoczne

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 16:44

A tak z ciekawości bo zawsze na nowy rok robi się postanowienia które potem próbuje się realizować. Napisaliście sobie takie noworoczne postanowienie co będzie a czego nie będzie robić.
Bo ja np.postanowiłem że po sesji czyli w lutym znajde pracę i zdam egzamin na prawo jazdy i to są moje głowne cele na ten rok a Wasze?

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:11

No dalsza praca nad Sobą w nowym roku-muszę się wyzbyć nadmiernej ciekawości(można powiedzieć że momentami wścibski jestem :) )No i przestać wmawiać ludzią coś na siłę-upierdliwy momentami też jestem :D

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:18

Na nowy rok postanawiam regularnie od wiosny biegać z tego co ostatnio zauwarzyłem z moją kondycją jest kiepsko:!: No i będę siestarał bć bardziej poważniejszy niz obecnie jestem loool! 8)

eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:31

A ja o północy wypaliłem otatniego papierosa. I już mnie szlag trafia!!!!! :evil: :evil: :evil: Ale dam rade :)

Obrazek
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:46

Ja chcę mieć lepszą średnią ocen :D :wink: Mnie tam ona zadowala ale moją mame nie :D :wink:
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2005, 17:59 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 17:57

...:::Szymek:::... pisze:Ja chcę mieć lepszą średnią ocen :D :wink: Mnie tam ona zadowala ale moja mame nie :D :wink:
To może to postanowienie twojej mamy :D
Ja sobie postanowiłem wyzbyć się kilku nawyków, ale niestety nie napiszę jakich :wink: , bo to trochę prywatna sprawa 8)
Ale postaram się również być bardziej tolerancyjny i zmobilizować się żeby nie marnować żadnych okazji, obojętnie jakich :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:09

ja podobnie jak szymek postanowilem zeby sie lepiej uczyc bo trzeba sobie znalezc dobra szkole :]

ENBEA
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:22

ja chce miec wyzsza srednia, bo ta co mam mnie nie zadawala :wink: tymbardziej moich starszych :wink: . jestem w 3 gim trzeba sobie dobra szkole znalesc :wink: :ball:

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:30

jak sobie tak czytam was to mi sie plakac chce, wyzsza srednia? lepsze ceny? ludzie darujcie se, szkola to shit :)

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:32

A co za różnica jakie?? Ja żadnych postanowień nie mam i uważam że to głupi temat :x
A tak z ciekawości bo zawsze na nowy rok robi się postanowienia które potem próbuje się realizować. Napisaliście sobie takie noworoczne postanowienie co będzie a czego nie będzie robić.
Bo ja np.postanowiłem że po sesji czyli w lutym znajde pracę i zdam egzamin na prawo jazdy i to są moje głowne cele na ten rok a Wasze?
Czy tak bardzo Cie interesuje co kto sobie postanowił??? Najlepiej to postanów sobie żebyś więcej takich głupich tematów nie zakładał... :|
Ciekawość to 1 stopień do piekła :evil: i czy w ogóle takie postanowienia sie zapisuje????

Zauważyłem, że forum ma pełno użytkowników a we wszystkich (ostatnio dodanych- gdzieś około od połowy grudnia) topikach( zupełnie nie związanych z piłką nożną lub JUVE) piszą te same osoby(każdy wie o kogo chodzi :| ) a w dodatku ich wypowiedzi albo nie chce się czytać albo śą na jakiś zupełnie idiotyczny temat (np.ten :| )....

Chłopaki zastanówcie się czy nie robicie z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>????

Kolejne posty takiego pokroju beda nagradzane...bo co wnosza?;/

Obrazek
BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 18:51

Ja-JUVE-nek sam robisz z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i lepiej nic nie pisz.

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 19:09

BVB pisze:Ja-JUVE-nek sam robisz z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i lepiej nic nie pisz.
No właśnie.Zgadzam sie z kolegą.Ja-JUVE-nek-Nie jesteś jeszcze pod "wpływem" :wink: sylwestrowego szaleństwa? :?
Chłopaki zastanówcie się czy nie robicie z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>????
Właśnie zastanówcie sie drogi kolego czy nie robicie z Siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :wink:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 19:20

BVB pisze:jak sobie tak czytam was to mi sie plakac chce, wyzsza srednia? lepsze ceny? ludzie darujcie se, szkola to shit :)
Tylko że ja w przeciwieństwie do ciebie chcę później znaleść dobrą szkołę. Masz świetne podejście do nauki. I za dobrą średnia jak co roku dostanę nagrodę :wink:

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 19:56

Co roku sobie cos obiecuje,ale nie zawsze potrafie tego postanowienia dotrzymac,tak,wiec jesli napisze na ogol forum to moze sie bardziej zmobilizuje :)
Chce spokojnie i bez zadnych przeszkod oraz wiekszych trudow zakonczyc - pozytywnie, pierwsza klase technikum.Nie chce tam wybitnych sredni,swiadectwa z paskiem i innych nagrod za nauke,tylko zdac..musze sie postarac... :wink: Z moim zapalem bedzie ciezko...O bardziej prywatnych - uczuciowych - moze raczej nie bede pisal :D

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2005, 21:04

Tak jak wiekszosc bede chcial miec lepsza srednia....i postanowilem sobie ze poprawie sie w zachowaniu w szkole :D 8)
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2005, 21:38 przez Zdun, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ