1/8 finału LM

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 16:13

Heh ,trochę się zdziwiłem ,że jeszcze nikt takiego tematu nie założył.
Pary wyglądają następująco:
FC Porto - Inter Mediolan
FC Barcelona - Chelsea Londyn
Werder Brema - Olympique Lyon
FC Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven - AS Monaco
Manchester United - AC Milan
Bayern Monachium - Arsenal Londyn
Juventus Turyn - Real Madryt

Wg. mnie pary są naprawdę dobrze obsadzone. Barca - Chelsea to na pewno będzie ciekawy wynik. Drużyna Romka chyba ma większe apetyty niż nawet 1/2 LM ,a tu trafiła na obecnie największego faworyta do zdobycia LM.
Poza tym ciekawie zapowiadają się mecze ManU z Milanem i Bayernu z Arsenalem , no i ciekawy dla nas z racji pojedynku Polaków mecz Liverpool vs Bayer.

Juventus Turyn - Real Madryt
o tym meczu nie mówimy bo jest do tego oddzielny temat w pokoju Mecze

Oskar8

dokładnie. Zapomniałem o tym napisać ,bo wydawało mi się to oczywiste :P
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2004, 16:51 przez Pawciosss, łącznie zmieniany 1 raz.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 16:35

PORTO - INTERNAZIONALE MILANO: Moim zdaniem bedzie to zacieta walka Porto przebudzi sie po fuksowym wyduszeniu 2 miejsca w grupie jednak wątpie by sprostało Interowi

Porto 0-0 Inter

Inter 2-0 Porto

AWANS: INTERNAZIONALE MILANO

FC BARCELONA - CHELSEA LONDON: mecz 2 wielkich firm i 2 wielkich faworytów do zgarnięcia Pucharu Mistrzów Bardzo Sila Barcelona z Ronaldinho na czele i Chelsea z Bogaczem Abramoviczem i genialnym Drogbą jednak myślę że Barcelona to klub z większymi tradycjami i myślę że to oni przeja dalej

Barcelona 3-1 Chelsea

Chelsea 2-2 Barcelona

AWANS: BARCElONA

WERDER BREMEN - OLIMPIQUE LYON: Werder doskonała drużyna Solidna i Mocna na przeciwko Lyonu który zostawił w tyle sam Manchester United drużyny o podobnym stylu gry i umiejętnosciach

Werder 2-0 Lyon

Lyon 3-1 Werder

AWANS: WERDER BREMEN

FC LIVERPOOL - BAYER LEVERKUSEN: Czyli Dudek Kontra Krzynówek, Bayer po walce do końca zajął 1 miejsce Liverpool cudem uratował awans do 1/8 myśle że Bayer przejdzie bez problemu

Liverpool 0-1 Bayer

Bayer 4-2 Liverpool

AWANS : BAYER LEVERKUSEN

PSV EINDHOVEN - MONACO: PSV doskonale zdudowany zespół podobnie jak Monaco jednak myśle że Monaco przejdzie po dobrywce lub karnych będzie ciekawie

Psv 1-1 Monaco

Monaco 0-0 Psv

AWANS: MONACO

MANCHESTER - AC MILAN: No i kolejny ciekawy pojedynek napewno to będzie pojedynek Van Nisterlooy - Szweczekno i Ronaldo - Kaka mysle że MU po karniakach przejdzie dalej

Manchester 1-1 Milan

Milan 1-1 Manchester (wyrównanie w końcówce)
k 3-4

AWANS :MANCHESTER UTD

BAYERN MUNCHEN - ARSENAL LONDON: 2 zespoły o podobnych paramnetrach Bayern słabo grał w grupie 2 porażki z najlepszą drużyna świata :D Arsenal jeszcze nigdy nei wygrał Pucharu Mistrzów myśle że w tych meczach przebłyśnie geniusz Henrego

Bayern 1-2 Arsenal

Arsenal 2-0 Bayern

JUVENTUS - REAL MADRYT: Pozwole sobie nei komentować napisze tylko wyniki jak chcie poznać moją opinię na ten temat wejdzcie na topic JUVENTUS - Real

Real 1-1 Juventus

Juventus 4-1 Real :twisted:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 16:46

Oskar8 pisze:
Oskar8
Oskar co za rażący bład :lol: :arrow: :D :arrow: 8) :arrow: :wink:

Co do meczów:
FC Porto - Inter Mediolan - Po zacietej walce Inter przechodzi jednak to nie to Porto z zeszłego sezonu
FC Barcelona - Chelsea Londyn - Wielki szlagier trudno wskazać faworyta ja obstawiam Barce ach ten Ronnie :wink:
Werder Brema - Olympique Lyon - Tu wynik róznież trudny do wytypowan ia mój typ Werder
FC Liverpool - Bayer Leverkusen - Krzynio kontra Dudzio sila ataku Liverpol'u po kontuzji Cisse i odejsciu Owena jest o wiele słabsza BAyer przechodi dalej
PSV Eindhoven - AS Monaco - Krótko As Monaco
Manchester United - AC Milan - Kibicuje Milanowi :oops: bo Calcio znów musi rzadzic w Europie :D :D :D
Bayern Monachium - Arsenal Londyn - Rózniez wielki mecz ale zapene bedzie nudny Arsenal atakuje FCB sie broni ale jednak bawarczycy przechodza dalej

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 16:50

musze przyznac ze mi najbardziej podoba sie para barca-chelsea i tyle:]

ENBEA
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 16:58

FC Porto - Inter Mediolan Mecz napewno będzie ciekawy, bo gra drużyna która poprzednio zdobyła LM oraz dobra Włoska drużyna.
AWANS: Inter Mediolan
FC Barcelona - Chelsea Londyn Razem z Juventus-Real i Bayern - Arsenal będzie to najciekawszy mecz. Drużyny które przez bukmacherów obstawiane są za zwycięzce LM. Postawie na Barcelone, ponieważ Chelsea ma tylko dobrych piłkarzy którzy nawet dobzre zrani nie są.
AWANS: FC Barcelona
Werder Brema - Olympique Lyon Spotkanie nie będzie ciekawe, mimo że ędzie to pojedynek aktualnego mistrza Niemec i wicemistrza Francji. Mimo, że Werder jest w formie awansuje Olympique.
AWANS: Olympique Lyon
FC Liverpool - Bayer Leverkusen Zamiast Liverpool - Bayer można powiedzieć, ze będzie to spotkanie Dudek- Krzynówek :) Liverpool w tym sezonie dosyć słabo się spisuje, a Bayer mimo, że w Bundeslidze zajmuje chyba 7 miejsce w LM spisuje się bardzo dobrze.
AWANS: Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven - AS Monaco Mimo, że drużyny nie są wysoko plasowane pojedynek tych klubów będzie bardzo ciekawy. Oba kluby są na równym poziomie i dla obu klubów ciężko będzie zwyciężyć.
AWANS: PSV Eindhoven
Manchester United - AC Milan Kolejny mecz na szczycie. Co do tego spotkania nie mam opisu.
AWANS: AC Milan
Bayern Monachium - Arsenal Londyn j.w
AWANS: Arsenal Londyn
Juventus Turyn - Real Madryt mieliśmy się co do tego meczu nie wypowiadać :-D

Podsumowując będzie wiele przedwczesnych finałów. Będzie to jedna z najtrudniejszych LM w ostatnich latach.

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 17:20

Juventin pisze:
Oskar8 pisze:
Oskar8

masz problem - winny się tłumaczy a ja nie mam na to czasu

Po za tym dla ciebie Oskar8, Pan Oskar8 też może być :twisted: :twisted:

Wszystkie mecze sa ciekawe :D

FC Porto - Inter Mediolan - duże szanse na awans Interu
FC Barcelona - Chelsea Londyn - chyba naj ciekawszy mecz, 2 naprawde dobrze grające drużyny
Werder Brema - Olympique Lyon - awans Werderu - który w grupie stracił pkty tylko z Inter Mediolan
FC Liverpool - Bayer Leverkusen - Bayer - mecz polaków - Może Dudek zagra :)
PSV Eindhoven - AS Monaco -chyba jednak Monaco - 5:0 w ostanim meczu zadecydowało :)
Manchester United - AC Milan - Kolejny HIT - Mam nadzieje że Milan wygra z United - tu wszystko może sie zdarzyć :)
Bayern Monachium - Arsenal Londyn - Aresenal nie zachwuca w LM w grupie 4 remisy a Bayern - ma dlamnie jakies wachania formy raz raz 1:0 raz w dobrym stylu 4:0 ale w dwumeczu lepszy bedzie dla mnie własnie Bayern

Obrazek
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 17:40

Oskar8 pisze:
Juventin pisze:
Oskar8 pisze:
Oskar8

masz problem - winny się tłumaczy a ja nie mam na to czasu

Po za tym dla ciebie Oskar8, Pan Oskar8 też może być :twisted: :twisted:
Nikt sie nie każe spowiadac panu, Panie Oskarze8 :lol: :lol: :lol: to tylko taka delikatna uwaga :lol: :lol: :lol:

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 17:58

Muszę powiedzieć, że będzie bardzo ciekawie, już w 1/8 spotkają się faworyci do zdobycia tytułu.

FC Porto - Inter Mediolan
Potro niczym nie przypomina zespołu z poprzedniego sezonu. Zresztą nawet w zeszłym sezonie nie podobała mi się gra Porto, a ich zwycięstwo w finale było spowdodwane słabą postawą Monaco. Inter mimo remisów w Serie A bez problemu poradzi sobie z Porto.
Awans: Inter Mediolan

FC Barcelona - Chelsea Londyn
Zapowiada się genialne spotkanie :P . Piękna gra Barcy kontra pieniądze Abramowicza. Jednak Chelsea według mnie może grać jeszcze lepiej. Jeśli te 2 zespoły miałyby się spotkać dziś wygrała by Barca. Liczę, że w lutym będzie podobnie.
Awans: FC Barcelona

Werder Brema - Olympique Lyon
Jedno ze słabszych spotkań w 1/8 finału. Werder pokazał ładną piłkę w grupie, wyelimionwał Valencią i sądzę, że z Olymipque Lyonem również dadzą sobie radę.
Awans: Werder Brema

FC Liverpool - Bayer Leverkusen
Liverpool nie radzi sobie najlepiej. Kontuzje Cisse i Barosa nie wrózą tej drużynie najlepiej. W bramce jak na razie stoi Kirkland, co według mnie jest bzdurą, Dudek jest od niego dużo lepszy. W Leverkusen za to dzieję się bardzo dobrze. Wspaniała gra w grupie, pokonanie takich przeciwników jak Real czy Roma świadczy o sile tej drużyny.
Awans: Bayer Leverkusen

PSV Eindhoven - AS Monaco
Również zapowiada się słabe widowisko. Monaco niczym nie przypomina drużyny z zeszłego sezonu. Do lutego jest jednka trochę czasu i myślę, że drużyna się lepiej zgra i poradzi sobie z PSV.
Awans: AS Monaco

Manchester United - AC Milan
Kolejne genialna para. Drużyny o niezwylke mocnych składach. Z jednej strony bramkostrzelny Van Nisterlooy, Rooney i młodziutki Ronaldo. Z Milanu: kapitalny Szewczenko i genialny Kaka. W tym meczu sercem będę za Milanem. Włosi przeważają MU stabilizajcą formy, Anglicy zbyt wiele dobrych meczów przeplatają słabymi
Awans: AC Milan

Bayern Monachium - Arsenal Londyn
Bayern niby dobrze sobie radzi, ale mnie nie przekonują. Arsenal odkąd przegrał w Lidze Angielskiej też nie zachwyca. Jednak Arsenal ma genialnego Henry'ego, który jest w stanie sam przesądzić o losach tego dwumeczu.
Awans: Arsenal Londyn

A orientujecie się czy po 1/8 będzie dalej losowanie, czy jest ustalona już jakaś drabinka?

:roll:
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 19:36

1 mecz

FC Porto 1-1 Inter Mediolan
FC Barcelona 2-1 Chelsea Londyn
Werder Brema 1-0 Olympique Lyon
FC Liverpool 2-2 Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven 0-0 AS Monaco
Manchester United 1-1 AC Milan
Bayern Monachium 0-1 Arsenal Londyn
Juventus Turyn 2-0 Real Madryt

rewanze

Inter Mediolan 2-1 FC Porto
Chelsea Londyn 2-2 FC Barcelona
Olympique Lyon 2-0 Werder Brema
Bayer Leverkusen 1-0 FC Liverpool
AS Monaco 1-0 PSV Eindhoven
AC Milan 1-0 Manchester United
Arsenal Londyn 0-0 Bayern Monachium
Real Madryt 1-1 Juventus Turyn

awans

INTER
BARCELONA
OLYMPIQUE
BAYER
AS MONACO
MILAN
ARSENAL
JUVENTUS

pozdro

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 grudnia 2004, 19:42

Bardzo ciekawe pary
znowu odpadnie duzo mocnych firm i bedzie slaby finał:( jednak lepiej jakby zostala 2 rudna grupowa bylo by ciekawiej:)
FC Porto vsInter Mediolan Awans Inter .Porto jest teraz zespolem slabym i raczej bez szans .
Barcelona vsChelsea najciekwaszy mecz . Napewno trudno jest wskazac faworyta tego pojedynku ale ja stawiam na BARCE
Werder Brema vs Olympique Lyon dwie slabe druzyny jak na LM ale wygraja Niemcy
FC Liverpool vs Bayer Leverkusen Polski mecz wygra jackej krzynowek :) jak bedzie kirkland stal niech mu pyknie hattricka:)

PSV Eindhoven vs AS Monaco Nie sa to wielkie firmy piłkarskie ale dla mnei ten mecz bedzie ciekawy awansuje PSV jednak monaco stracilo moc ktora byla w tamtym sezonei w postaci rothen -prso-morientes

Manchester United vs AC Milan To ciekawy mecz rowniez .Penwie kolejny znakomity wystep cristiano ronaldo .Napewno ruud i szewa cos w tym meczu strzela ,ale ja jestem za Manchesterem. Jak dla mnie mają lepszy skład :)

Bayern Monachium vs Arsenal Londyn Wygra arsenal .Henry pokaze klase w tym meczu:) Nie bedzie to latwe zwyceisto ale napewno arsenal AWANSUEJ

JUVENTUS RÓWNIEZ PRZEJDZIE DALEJ pokona real:)

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 08:17

:arrow: FC Porto - Inter Mediolan
Porto ledwo wyszło z grupy, ma coś do udowodninie, broni tytułu, uważam że awansuje Inter

:arrow: FC Barcelona - Chelsea Londyn
Jeśli bym nie wiedział że Juve zagra w finale to bym obstawił taki finał, awans Chelsea

:arrow: Werder Brema - Olympique Lyon
Obydwa zespoły mają duże ambicje, awans-Werder

:arrow: FC Liverpool - Bayer Leverkusen
Ich sprawa do końca nie była jasna, do ostatniego meczu w grupie, awans Liverpool

:arrow: PSV Eindhoven - AS Monaco
PSV raczej nie sprosta wymaganiom francózów i myślę że Monaco awansuje

:arrow: Manchester United - AC Milan
Diabły są jakoś zagubione w tym sezonie, MIlan to wykorzysat i awansuje

:arrow: Bayern Monachium - Arsenal Londyn
W tym meczu stawiam na Arsenal, dlaczego to trudno powiedziec

:arrow: Juventus Turyn - Real Madryt
Tym meczem żyjemy wszyscy, no coment, awans Juve :wink:

Tak to wygląda....

stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 12:24

Fc Porto-Inter Mediolan

Jest to para zdecydowanie bardzo jednostronna... FC Porto, które w zeszlym sezonie zdobylo Lige Mistrzow, teraz ledwo wyszlo z grupy. Graja slabo i bezbarwnie... Inter moze i remisuje w Serie A, ale w LM radzi sobie swietnie... Pewny awans Interu!!

FC Barcelona-Chelsea Londyn

To bedzie klasyk, niektorzy twierdz ze najlepsza para... prawda jest ze to moglbybyc final(albo i nie bo w finale bedzie grac JUVE :twisted: ). Obie druzyny graja bardzo dobrze, ale jezeli Chelsea wywiezie remis z Camp Nou to awansuja.... mimo wszystko mysle ze im sie to jednak UDA. Barca moze i gra ladnie i widowiskowo, ale oni czesto niepotrzebnie drybluja zamiast uderzyc na bramke... Chelsea jest bardziej solidna:) Wkoncu awans CHELSEA!!

Werder Brema-Olimpique Lyon

Byly obawy, ze poprzez odejscie Ailtona Werder znacznie oslabnie... jednak bylo to nieuzasadnione Klasnic i Klose przejeli jego role i nikt w Bremie za bardzo nie odczuwa jego braku... Lyon natomiast mimo wszystko tez gra przywoity futbol... technika zachwyca Juninho...Awansuje mimo nieznacznych trudnosci pewnie WERDER!!

FC Liverpool-Bayer Leverkusen

Liverpool ma problemy w ataku... kontuzje sie ich nie imaja... ogolnie ta druzyna nie zachwyca ostatnio... graja przeecietnie... Bayer rosnie natomiast w sile... zimowe wzmocnenia moga ich uczynic jeszcze lepszymi... jest tu trodno wytypowac kandydata gdyz Bayer to tez nie jest rewelacyjny team... mysle ze po wielu problemach awansuje BAYER!!

PSV-Monaco

PSV jest druzyna powoli rosnaca w sile... ich trener czyni postep wraz z druzyna... graja przyzwoicie... dosyc dobrze... mogli wyprzedzic w grupie Arsenal, ale.... nie udalo sie... troche zawiedli...Monaco inaczej niz Porto tak bardzo sie nie oslabilo, chociaz i tu wyraznie widac ze to nie to samo Monaco... graja dosyc dobrze, ale po zimowym okienku moga sie jescze bardziej oslabic i to moze ich zgubic... tu ciezko powiedziec, ale jednak mysle ze awansuje MONACO!!

ManU-AC Milan

Manchester gra dobry i solidny futbol...zawodnicy powoli lapia forme... sa naprade dobrzy... to nie to MANU z sezonu 98-99 ale jednak cosik soba prezentuja... AC Milan po ciezkim poczatku sezonu pokazuja ze nadal sa znakomitym zespolem!!Graja naprawde swietnie... Kaka i Schevczenko moga sprawic nie lada klopoty ManU... nie lubie Milanu ale w tym dwumeczu to on jest faworytem!! MILAN awansuje po ciezkim boju!!

Bayren Monachiuwm-Arsenal Londyn

Bayern obecnie nie jest mocny... ich poziom jest niski jak na tej klasy druzyne...zdarzaja im sie swietne wystepy jak i totalne klapy zespol nie jest w wysokiej formie i w zimie nic sie najprawdopodobniej nie zmieni...Arsenal w Lidze Mistrzow tez za ciekawie nie wyglada... 2 zwyciestwa i 4 remisy to nei jest dobry wynik.... kibice zachodza w glowe jak ta druzyna moze tak grac?? Ale tu jest nadzieja ze w zimie nadejdzie zmiana i Arsenal sie odrodzi.... wg mnie to on wlasnie wyjdzie dalej... ARSENAL awans bez wiekszych koloptow!!

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 12:29

Barca- Chelsea Moim zdaniem zdecydowanie najlepsza para. Obie drużyny od początku sezonu grają ładną i skuteczną piłke. Obie drużyny mają w swoim składzie wielu świetnych piłkarzy i już się nie moge doczekać tego dwumeczu. Co do tego kto z tej pary przejdzie to jestem zdecydowanie za Barcą. Mam nadzieje, że Katalończycy poradzą sobie i utrą nosa Romkowi :wink:

ManUtd- Milan Kolejna znakomita para. Manchester nie gra tak imponująco jak się tego spodziewają kibice. Za to Milan w tym momencie jest w wybornej formie. Będzie to rownież pojedynek dwóch znakomitych napastników. Po jednej stronie Van Nisterlooy a po drugiej Shevchenko. Co do awansu to licze na zwycięstwo Milanistów, gdyż nie chciałbym, abyśmy w następnej fazie trafili na United :wink:

Bayern- Arsenal Myśle, że z tej pary powinien wyjść Arsenal. Bayern nie prezentuje zbyt równej formy i zbyt wiele do powiedzenie może nie mieć w meczu z Arsenalem. Aczkolwiek mamy grudzień a mecze są rozgrywane pod koniec lutego, wiec zdaje sobie sprawe, że wiele się jeszcze może zmienić.

Pozostałych meczów nie będe opisywał bo mi sie nie chce :wink:

29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 13:30

FC Porto - Inter Mediolan - Porto już nie ma Murinho..
FC Barcelona - Chelsea Londyn - to tu jest Murinho..
Werder Brema - Olympique Lyon - Francuzi są bardziej doświadczeni
FC Liverpool - Bayer Leverkusen - Niemcy są solidniejsi
PSV Eindhoven - AS Monaco - Didier nie pozwoli na zawiele Hiddinkowi
Manchester United - AC Milan - w sumie to nie wiem jak to uargumentować
Bayern Monachium - Arsenal Londyn - Arsenal w CL ??!! nie ta mentalność
Juventus Turyn - Real Madryt - a co miałbym napisać... :twisted:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2004, 21:16

FC PORTO - INTER MEDIOLAN
Coz, to nie jest Porto z zeszlego sezonu, ktore wszystkich zaskakiwalo i wygralo caly turniej. Co prawda maja genialnego Diego, ale Interowi nie dadza rady. Mysle ze sam Adriano wygra dla Mediolanczykow ten dwomecz

FC BARCELONA - CHELSEA LONDYN
Chyba najsilniejsza para w 1/8 turnieju. Moim zdaniem Chelsea ma przewage na lawce trenerskiej, tzn. ma leprzego trenera. Mourinho zdolal poukladac te wszystkie gwiazdy w jedna calosc i przyszly efekty w postaci prowadzenia w Premiership i znalezienie sie w 1/8 LM. A Barca ma Ronaldinho 8) Nie wiem czy Barca da rade grac na tak wysokim poziomie do lutego kiedy jest tak zdziesiatkowana przez kontuzje. Eto'o nie ma ani zmiennika ani wartosciowego partnera w ataku. Zwyciescy nie bede typowal bo w tym dwumeczu moze wydarzyc sie wszystko

MANCHESTER UNITED - AC MILAN
Kolejna bardzo silna para. Manchester moze nie sprostac Milanowi znajdujacemu sie w optymalnej formie. Ciekawy bedzie pojedynek przez wielu uznawanych za jednych z bardziej utalentowanyh piłkarzy globu, mianowicie Kaki i Ronaldo. Obydwaj w duzym stopniu decyduja o grze swoich zespolow. Mam nadzieje ze wygra Milan z dwoch powodow:
1. Nie chce wpasc na United bo gra nam sie z nimi ciezko
2. Jestem kibicem Calcio i jestem dumny z dobrej postawy wloskich druzyn w europejskich pucharach

O meczu Juve wypowiedzialem w sie w innym temacie, skomentowalem przeciwnikow druzyn wloskich z wiadomych wzgledow i mecz Barca Chelsea poniewaz uwazam ze to najsilniejsza para[/b]

ODPOWIEDZ