JUVE - styl gry beznadziejny za to skuteczny...

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
vitjan

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:05

nie wiem czy sie Wam to spodoba, ale juve nie gra ani efektownie, ani stylowo. po prostu beznadzieja. niestety prawie każdy mecz wygrywa, za co należy szanować juve. grają tak a nie inaczej, mają nawięcej kibiców we włoszech (ale nie w samym turynie - tam panuje Torino) należy szanować każdy klub za to jak gra, bo każdy ma swoje zwloty i upadki. dziwi mnie jednak to, ze wybudowali sobie nowy stadion który... swieci pustkami. to u nas w Polsce np. na Lechu Poznań jest więcej kibiców, lub w Serie C na meczach Napoli :)
poza tym to nie lubie juventusu, ale każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. jestem ciekaw czy jest tu tylko banda smarkaczy po 15 lat którzy za ten post dadzą mi bana, czy jednak kibice potrafią sie szanowac i pozwalać wypowiadać się na forum.
pozdr dla wszystkich i ...
FORZA INTER MILAN
everythig what i have it`s my love to Inter and my girlfriend :)
8)

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:11

Zmien sobie znaczek pod avatarkiem, a co do stylu to sie nazywa stabilna gra majac dobra defensywe. Nie kazdemu sie to podoba ale mi na przyklad tak. Uwazam ze Juve nie gra zle dla oka, przyjzyj sie kiedys akcji Camoranesiego. Pozatym nie widze nic zlego w wygrywaniu meczy, widocznie lepiej jest raz wygrac 5-0 a pozniej dostac mecz w plecy. Kazdy lubi co mu sie podoba, lecz uwazam ze nie masz racji mowiac ze Juve gra beznadziejna pilke. Okaze sie zreszta za tydzien kto jest lepszy i czyja gra "olsni" kibicow... pozdr

Adu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:21

a co to dla Ciebie znaczy stylowo? mysle ze jezeli chodzi o styl, to w stylu juve jest wygrywac. nie wiem jak jak Ty uwazasz, ale ja mysle ze wygrywac kazdy mecz (nawet 1;0) to lepiej niz wszystko np. remisowac. tylko klasowe i wielkie druzyny potrafia tak grac. a slowo beznadziejnie chyba nie jest na miejscu, bo co w takim razie powiedzialbys o grze interu?!
Pozdrawiam i wspolczuje wynikow Twojej ulubionej druzyny

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:25

vitjan pisze:nie wiem czy sie Wam to spodoba, ale juve nie gra ani efektownie, ani stylowo. po prostu beznadzieja. niestety prawie każdy mecz wygrywa, za co należy szanować juve.
Może nie gramy efektownie ,ale nie gramy beznadziejnie, a niektóre mecze w dobrym stylu i mogą sie podobac. chyba ze ktos ocenia poziom gry po ilosci strzelonych bramek...

ciekawe ile meczy Juve widziałes w tym sezonie ?
vitjan pisze: grają tak a nie inaczej, mają nawięcej kibiców we włoszech (ale nie w samym turynie - tam panuje Torino) należy szanować każdy klub za to jak gra, bo każdy ma swoje zwloty i upadki. dziwi mnie jednak to, ze wybudowali sobie nowy stadion który... swieci pustkami. to u nas w Polsce np. na Lechu Poznań jest więcej kibiców, lub w Serie C na meczach Napoli :)
Wybudowali sobie nowy stadion - hahahahahahah
to jest normalnie text miesiąca - jesli czegoś nie wiesz to nie mów bo wychodzą bzdury.

stadion z 1990 roku uważasz za nowy ?? po za tym stadion został wybudowany na uwczesne Mistrzostwa Świata

vitjan pisze: poza tym to nie lubie juventusu, ale każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. jestem ciekaw czy jest tu tylko banda smarkaczy po 15 lat którzy za ten post dadzą mi bana, czy jednak kibice potrafią sie szanowac i pozwalać wypowiadać się na forum.
pozdr dla wszystkich i ...
FORZA INTER MILAN
nwiesz nie wszyscy co maja 15 lat sa smarkaczami - ciekawe ile ty masz lat :D

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:26

No tak widowiskowo nie gramy ale nie gramy też marnie moim zdaniem wazne jest to żeby wygrywać a nie prezentowac bajeczną technike na boisku chociaż nieobraziłbym się gdyby Juve ten walor też posiadało już dawno stwierdziłęm jedno Juventus jest Mistrzem kontr w sezonie 2002/2003 Juventus podejmował Milan (2-1) w tym meczu liczyłem kontry Juve ponieważ wcześniej też zaczynałem tak myśleć i a 6 kontr Juve zrobiło jak dla mnie wielkie zagrożenie 5 kontrami czyli to i tak bardzo dobry wynik :wink:

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:27

ja wole kibicowac druzynie ktora wygrywa po 1;0 niz remisuje 10 meczy w 13 kolejkach... :evil: :twisted: :evil:

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:34

vitjan pisze: jestem ciekaw czy jest tu tylko banda smarkaczy po 15 lat którzy za ten post dadzą mi bana, czy jednak kibice potrafią sie szanowac i pozwalać wypowiadać się na forum.
niby czemu mialbys dostac bana?? Co prawda nie jestem ani modem ani adminem, ale Twoja wypowiedz odebralem jako konstruktywna i obiektywna opinie, a to sie liczy. Poza tym jest tu kilku kibicow innych druzyn, ktorzy sa traktowani na rowni z kibicami Juve, (jesli ich wypowiedzi nie obrazaja nikogo )
vitjan pisze:dziwi mnie jednak to, ze wybudowali sobie nowy stadion który... swieci pustkami
nowego stadionu jeszcze niema... no chyba ze chodzi Ci o Delle Alpi ale on przeciez ma juz ponad 10 lat... :)
a co do liczby kibicow to zgadzam sie , dla takiego klubu jak Juve jest to wrecz wstyd iz na ich meczach nie ma prawie wogole kibicow, szczegolnie w takim kraju jak Wlochy, gdzie ludzie wrecz zyja futbolem. Mam nadzieje ze chociaz na meczu z Milanem frekwencja bedzie godna tak wielkiego meczu.

Co do stylu gry Juve: lepiej brzydko wygrywac niz ladnie przegrywac. Bo wydaje mi sie zebys wolal, aby Inter gral brzydko i malo widowiskowo, ale wygrywal, a nie tak jak teraz, kiedy to moze gra ladne dla oka, ale nic to nie daje....
Nie moge jednak obiektywnie stwierdzic ze Juve gra brzydko bo w tym sezonie widzialem jednynie mecze Juve puszczane w TVP, wiec zdaje sie na opinie tych ktorzy widzieli wiecej meczy naszej druzyny.

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:35

Jednym słowem "MAŁO WIESZ" :? :twisted:

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:43

Oto kibic Interu po dwunastym remisie w sezonie. Przyszedł rozładować swoją frustrację. Otóż kolego, Juventus nie gra beznadziejnie, bo wygrywa. Ma też swój styl, charakter. Fakt, nie gra widowiskowo. Beznadziejnie gra Inter, a że tyle remisuje, to zasługa niesamowitego farta, bo większość z tych meczów powinni przegrać (żeby nie szukać daleko, choćby dzisiejszy mecz).
Zatem wyjdź sobie na dwór, kopnij w śmietnik, wyładuj się tam, a nie wchodź na forum drużyny, której sukcesów nie możesz zcierpieć i nie prowokuj, nie obrażaj, zasłaniając się własnym zdaniem.

Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 19:58

Wiele osób kojarzy obecny Juventus jedynie z meczu Ligi Mistrzów przeciwko Bayernowi i trzeba przyznać,że wtedy nasza drużyna zaprezentowała się słabo,ale mimo wszystko wygrała,a to jest najważniejsze.Jak do tej pory Juve nie gra efektownie,ale nie gra też beznadziejnie,o czym najlepie świadczą wyniki a także spora ilość goli strzelonych w lidze.Autor tegoż tematu jest fanem Interu,który raz po raz gubi punkty z przeciętnymi rywalami i na dodatek szczęśliwie remisuje na własnym stadionie z "bezstylowym" Juventusem,w sumie rozumiem jego frustracje 8)

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Michal17

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 20:06

vitjan pisze:nie wiem czy sie Wam to spodoba, ale juve nie gra ani efektownie, ani stylowo. po prostu beznadzieja.
Może nie gramy "efektownie" ale napewno efektywnie... Styl nie jest najważniejszy. Wygrywa nie ten kto gra ładnie tylko ten kto strzela bramki. Zresztą popatrz na tabelę Serie A! A słowo "beznadzieja" jest raczej nie odpowiednie. Trudno mówić, że ktoś gra beznadziejnie jeśli (prawie) ciągle wygrywa. Dziwny tok rozumowania.
A z tym stadionem przesadziłeś... :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 20:17

Ale mnie rozbawileś :lol: Najwyraźniej przemawia za Tobą zazdrość i tyle. Nie ma co porównywać JUVE z Interem. Jedyne co mają wspólnego to, że oba kluby nigdy nie spadły z Serie A. Pozatym w niecyzm nam nie dorownujecie, no może poza frekwencją na stadionie. Niestety ale bierznia na Delle Alpi to porażka.
Wracając jednak do tematu, nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi 8) Dziś widowisko gra tylko Barca, moze MU, preferują oni techniczną piłkę, miłą dla oka. Serie A to inny Świat. To bardziej defensywna piłka. Jednkaże co z tego skoro, wloskie kluby mogą zdominować cała Europę. Np: sezon 2002/03.
Szczerze to wiem, że gramy naprawdę dobrą piłkę. Fakt, ze czasem zdarzy się nudny mecz, ale to normalne. Pozatym jak już ktoś wspomniał, każdy się kieruje oceną w meczu z Bayernem.
Niewiem jak m ożesz mówić, że gramy malo widowiskowo, skoro na San Siro nie istnieliście do 79 minuty. Tylko los wam pomógł i Adriano, który jest jedynm waszym mocnym ogniwem 8) Niestety przespaliśmy końcówkę, za co onieśliśmy konsekwencję. Jednak to juz się powtórzy :twisted:

Gratuluję kolejnego remisu, nie wiem nawet którego. Kalkulator nie obejmuje takiej liczby :lol: Podziękujcie niebiosom, że nie przegraliście dziś.
Pozatym pomyślcie o jakiś sukcesach bo coś marnie u was. Moratti rulezzz. Ile wydacie teraz na transfery? Ciekawe czy się spłacą :lol: Dobra nic nie gadam więcej. Jak to trafnie ujął swiergot, swojej frustracji nie ujawniaj na forum, bo tu nie znajdziesz opracia, wręcz przeciwnie.

Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 20:26

vitjan pisze:nie wiem czy sie Wam to spodoba, ale juve nie gra ani efektownie, ani stylowo. po prostu beznadzieja.
Beznadzieją jest remisowanie praktycznie wszystkich meczów mając taki potencjał jak Inter.
vitjan pisze:grają tak a nie inaczej, mają nawięcej kibiców we włoszech (ale nie w samym turynie - tam panuje Torino)
Dzięki za uświadomienie 8)
vitjan pisze:dziwi mnie jednak to, ze wybudowali sobie nowy stadion który... swieci pustkami. to u nas w Polsce np. na Lechu Poznań jest więcej kibiców, lub w Serie C na meczach Napoli :)
Budując stadion, oczywiście wiadomo było, ilu ludzi będzie na niego chodzić 14 lat później. Swoją droga, nie znajdziesz chyba kibica Juve, który będzie całkowicie zadowolony ze stadionu.
vitjan pisze:poza tym to nie lubie juventusu, ale każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie.
Nikt tutaj Tobie tego nie zabrania.
vitjan pisze:jestem ciekaw czy jest tu tylko banda smarkaczy po 15 lat którzy za ten post dadzą mi bana, czy jednak kibice potrafią sie szanowac i pozwalać wypowiadać się na forum.
Znam kilku "15-letnich smarkaczy" którzy inteligencją przewyższają niektorych 17-18 latków, więc nie uogólniaj.

PS. Pisanie "Juventus" z małej litery na pewno nie przysporzy Ci na tym forum wielu przyjaciół.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 20:39

uważam ze lepiej wygrywac wszystkie mecze po 1-0 w słabym stylu niz wygrywac co 4 mecz po 7-0. a co do bandy smarkaczy uważam ze powiedzenie że styl gry Juve jest beznadziejny może dużo powiedzieć o twojej inteligencji

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2004, 20:58

Fajnie że mamy nowy stadion, nawet nie zauważyłem :D
Napewno na Lech i Napoli pzychodzi więcej kibiców :lol: Tyle co na "lechu" jest kibiców to u nas jest chłopców do podawania piłek i paparazzich.
Tylko zauważ, że prowadzimy w Serie A. A Inter co?? Pewnie dziś znów Remisik co??? :lol:
Widac jaki jesteś inteligentny. Jeśli ktos ma 15 lat to nie znaczy, że jest smarkaczem. Ja mam 13 lat i kim jestem?? Pewnie piszesz że ci co mają 15 lat to samrkacze ponieważ wspominasz stare lata 8) :lol: To nie te czasy kiedy sie za piłką biegało, teraz tylko siwe włosy, zmarszczki.... :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ