Adriano-Robinho-Tevez

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto jest lepszy?

Można wybrać tylko 1. opcję

48
67%
12
17%
12
17%

Liczba głosów: 72

gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:35

Chciałbym poruszyc temat porównania 3ech wg mnie najbardziej perspektywicznych zawodników na świecie.Czekam na wasze głosy. :-D

Może byś sam wyraziłs woja opinie a nie tylko założysz temat.
opinie poparta argumentami.

Oskar8
P.S to było upomnienie

ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:54

Przypuszczam ze o Robinho i Tevezie tylko slyszales (mysle ze ligi brazylijskiej jak i argentynskiej nie ogladash .....no moze Teveza widziales na IO 04.....) wiec wg mnie nie ma sensu zakladania takich tematow ....i cos czuje ze bedzie zamkniety....ale tylko czuje :wink: ADRIANO No.1 :!:

we believe.
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:57

robinho nigdy nic nie osiagnie.
adriano jest swietny.
tevez przecietny.
adu to dzieciak.
a saviola to niedojda.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:57

Heh jeśli Adriano ma być "prespektywiczny" to ja sie boje :shock:
Dla mnie najwiekszy talent piłki nożnej na dzień dzisiejszy ... nie ma lepszego napastnika na świecie :? Robinho to jeszcze "chłopak" który może mieć problemy z klimatyzajcą w Europejskiej piłca a Tevez ( też genialny) wydaje mi się ze bedzie długo grał poza Europą przez co nie będzie "sie rozwijał" :? Adriano,Adriano,Adriano 8) oby kiedyś grał dla Juve !!

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
gustlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:00

Interesuje sie liga Argentynska i Brazylijska .....a szczegolnie 3 klubami Boca River i Santos i zaffsze tak bylo. ;] i proboje na ile czas mi pozwala sciagac bramki i czytac newsy ... naffet z Boca mi lista przyslali :P wiec zauwazyli zem prawdziwy fan :twisted:

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:40

2man nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że Adriano to teraz najlepszy napastnk na świecie. Nie mówię, że jest zły. To taki ofensywny Roberto Carlos dla mnie. Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa. Pasowałby prócz ligi włoskiej do angielskiej. Uważam, że Bojinov w jego wieku będzie lepszym graczem.

Z Juve na dobre i złe!
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:49

Marcin (Chester) pisze: Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa.
Tu akurat ja sie z toba nie zgodze :wink::!:!
Ty chyba nie widziles go w akcji......technika......technika......technika a dopiero pozniej sila :!:

we believe.
CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:50

nie zgodze sie ze Adriano nie ma techniki on potrafi swietnie dryblowac i omijac zawodnikow no i jest mlody wiec ma czas sie uczyc tak jak Gilardino ktory tez jest swietny :twisted:

"II" ([]) ([]) II_
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:57

Trudno ocenić ponieważ Adriano gra juz w lidze włoskiej która jest silniejsza od tych w których grają dwaj pozostali an dodatek Adriano gra ostatnio bardzo dobrze wieć tak naprawde żeby ich porównac to należało by ich sprowadzic do jednej ligi do klubów na podobnych poziomach

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:00

Jak dla mnie Adriano nie jest perspektywicznym graczem bo on juz jest wielka gwiazda i szczerze zaluje ze nie gra dla Juve!!To jeden z najlepszym napastnikow na wiecie a przedewszystkim jest ograny w Europie wiec moim zdaniem pozostalych 2 wymienionych pilkarzy narazie sie z nim nie moze rownac ale to moje zdanie.A swoja droga jesli to prawda ze Teveza chce Chelsea to moze w nastepnym sezonie sie okazac ile naprawde warty jest Tevez kiedy zasmakuje wielkiej pilki europejskiej na wysokim poziomie

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:01

Rybeq pisze:robinho nigdy nic nie osiagnie.
adriano jest swietny.
tevez przecietny.
adu to dzieciak.
a saviola to niedojda.
Rybeq wszystko świetnie podsumował. Lepiej nie można o tym naspisać. Zgadzam się w 100%. Dla mnie temat do zamknięcia bo po co rozważać kto lepszy. Głupota. Dziwie się że moderatorzy nie zamknęli tematu.
:?

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:01

gustlik pisze:(...)zaffsze (...) naffet
AdriaNeQ pisze:(...)ogladash(...)
:roll: Po jakiemu to jest napisane :shock: .

Adriano to teraz piłkarz światowej klasy. W najbliższych latach może być jednym z najlepszych na świecie. Tevez nie zrobił na mnie specjalego wrażenia. Kilka sztuczek i to wszystko. Według mnie nie zrobi większej kariery. Podobnie Robinho. Ciągle będzie uznanwany za genialne dziecko, ale też raczej wielką gwiazdą nie zostanie.

:roll:
stazzorZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:02

AdriaNeQ pisze:
Marcin (Chester) pisze: Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa.
Tu akurat ja sie z toba nie zgodze :wink::!:!
Ty chyba nie widziles go w akcji......technika......technika......technika a dopiero pozniej sila :!:
a mi sie wydaje ze najpierw siła i motoryka a potem technika

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:08

Widziałem go w akcji. On ie jest słaby, ale mne ine przekonał. Chociażby mecz z nami. No zobaczcie. Tylko jakiś silniejssy przeciwnik i Adriano nic nie strzelił. Z Milanem to samo. I szczerze wolałbym Bojinova lub Cassano.

Z Juve na dobre i złe!
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:28

Robinho kupiło Chelsea a ta wypożyczyła go na 2 sezony do Benfiki :wink: :wink: Czyli nie jest słaby jak zainteresował się nim jeden z najlepszych klubów na świecie 8)

Tevez zrobił krok w tył przechodząc do SAO PAULO :( :( :( Powinien grać w takiej francuskiej,holenderskiej,portugalskiej albo w innej przeciętnej lidze :x By się ograł i byłby Ronaldo z czasów w Barcelonie 8)

Adriano jest poprostu genialny :roll: :roll: :roll: Technika,zwody,zwinność,motoryka,ustawianie się WSZYSTKO MA :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ