Adriano-Robinho-Tevez
- gustlik
- Juventino
Chciałbym poruszyc temat porównania 3ech wg mnie najbardziej perspektywicznych zawodników na świecie.Czekam na wasze głosy. :-D
Może byś sam wyraziłs woja opinie a nie tylko założysz temat.
opinie poparta argumentami.
Oskar8
P.S to było upomnienie
Może byś sam wyraziłs woja opinie a nie tylko założysz temat.
opinie poparta argumentami.
Oskar8
P.S to było upomnienie
- ledbetter
- Juventino
Przypuszczam ze o Robinho i Tevezie tylko slyszales (mysle ze ligi brazylijskiej jak i argentynskiej nie ogladash .....no moze Teveza widziales na IO 04.....) wiec wg mnie nie ma sensu zakladania takich tematow ....i cos czuje ze bedzie zamkniety....ale tylko czuje
ADRIANO No.1 :!:
we believe.
- 2MAN
- Juventino
Heh jeśli Adriano ma być "prespektywiczny" to ja sie boje :shock:
Dla mnie najwiekszy talent piłki nożnej na dzień dzisiejszy ... nie ma lepszego napastnika na świecie :? Robinho to jeszcze "chłopak" który może mieć problemy z klimatyzajcą w Europejskiej piłca a Tevez ( też genialny) wydaje mi się ze bedzie długo grał poza Europą przez co nie będzie "sie rozwijał" :? Adriano,Adriano,Adriano 8) oby kiedyś grał dla Juve !!
Dla mnie najwiekszy talent piłki nożnej na dzień dzisiejszy ... nie ma lepszego napastnika na świecie :? Robinho to jeszcze "chłopak" który może mieć problemy z klimatyzajcą w Europejskiej piłca a Tevez ( też genialny) wydaje mi się ze bedzie długo grał poza Europą przez co nie będzie "sie rozwijał" :? Adriano,Adriano,Adriano 8) oby kiedyś grał dla Juve !!
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- gustlik
- Juventino
Interesuje sie liga Argentynska i Brazylijska .....a szczegolnie 3 klubami Boca River i Santos i zaffsze tak bylo. ;] i proboje na ile czas mi pozwala sciagac bramki i czytac newsy ... naffet z Boca mi lista przyslali
wiec zauwazyli zem prawdziwy fan :twisted:

- Vojtimar
- Juventino
2man nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że Adriano to teraz najlepszy napastnk na świecie. Nie mówię, że jest zły. To taki ofensywny Roberto Carlos dla mnie. Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa. Pasowałby prócz ligi włoskiej do angielskiej. Uważam, że Bojinov w jego wieku będzie lepszym graczem.
Z Juve na dobre i złe!
- ledbetter
- Juventino
Tu akurat ja sie z toba nie zgodzeMarcin (Chester) pisze: Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa.
Ty chyba nie widziles go w akcji......technika......technika......technika a dopiero pozniej sila :!:
we believe.
- CalciO 666
- Juventino
nie zgodze sie ze Adriano nie ma techniki on potrafi swietnie dryblowac i omijac zawodnikow no i jest mlody wiec ma czas sie uczyc tak jak Gilardino ktory tez jest swietny :twisted:
"II" ([]) ([]) II_
- ballack13
- Juventino
Trudno ocenić ponieważ Adriano gra juz w lidze włoskiej która jest silniejsza od tych w których grają dwaj pozostali an dodatek Adriano gra ostatnio bardzo dobrze wieć tak naprawde żeby ich porównac to należało by ich sprowadzic do jednej ligi do klubów na podobnych poziomach
- steru
- Qualità Juventino
Jak dla mnie Adriano nie jest perspektywicznym graczem bo on juz jest wielka gwiazda i szczerze zaluje ze nie gra dla Juve!!To jeden z najlepszym napastnikow na wiecie a przedewszystkim jest ograny w Europie wiec moim zdaniem pozostalych 2 wymienionych pilkarzy narazie sie z nim nie moze rownac ale to moje zdanie.A swoja droga jesli to prawda ze Teveza chce Chelsea to moze w nastepnym sezonie sie okazac ile naprawde warty jest Tevez kiedy zasmakuje wielkiej pilki europejskiej na wysokim poziomie
- leniup
- Redaktor
Rybeq wszystko świetnie podsumował. Lepiej nie można o tym naspisać. Zgadzam się w 100%. Dla mnie temat do zamknięcia bo po co rozważać kto lepszy. Głupota. Dziwie się że moderatorzy nie zamknęli tematu.Rybeq pisze:robinho nigdy nic nie osiagnie.
adriano jest swietny.
tevez przecietny.
adu to dzieciak.
a saviola to niedojda.
:?
- M.
- Juventino
gustlik pisze:(...)zaffsze (...) naffet
:roll: Po jakiemu to jest napisane :shock: .AdriaNeQ pisze:(...)ogladash(...)
Adriano to teraz piłkarz światowej klasy. W najbliższych latach może być jednym z najlepszych na świecie. Tevez nie zrobił na mnie specjalego wrażenia. Kilka sztuczek i to wszystko. Według mnie nie zrobi większej kariery. Podobnie Robinho. Ciągle będzie uznanwany za genialne dziecko, ale też raczej wielką gwiazdą nie zostanie.
:roll:
- stazzorZ
- Juventino
a mi sie wydaje ze najpierw siła i motoryka a potem technikaAdriaNeQ pisze:Tu akurat ja sie z toba nie zgodzeMarcin (Chester) pisze: Siła, siła i jeszcze raz siła. On gra siłowo, gdzie mu do techniki Zlatana czy Alexa.:!:!
Ty chyba nie widziles go w akcji......technika......technika......technika a dopiero pozniej sila :!:

- Vojtimar
- Juventino
Widziałem go w akcji. On ie jest słaby, ale mne ine przekonał. Chociażby mecz z nami. No zobaczcie. Tylko jakiś silniejssy przeciwnik i Adriano nic nie strzelił. Z Milanem to samo. I szczerze wolałbym Bojinova lub Cassano.
Z Juve na dobre i złe!
- MediapuntA
- Juventino
Robinho kupiło Chelsea a ta wypożyczyła go na 2 sezony do Benfiki
Czyli nie jest słaby jak zainteresował się nim jeden z najlepszych klubów na świecie 8)
Tevez zrobił krok w tył przechodząc do SAO PAULO
Powinien grać w takiej francuskiej,holenderskiej,portugalskiej albo w innej przeciętnej lidze :x By się ograł i byłby Ronaldo z czasów w Barcelonie 8)
Adriano jest poprostu genialny :roll: :roll: :roll: Technika,zwody,zwinność,motoryka,ustawianie się WSZYSTKO MA :!: :!: :!:
Tevez zrobił krok w tył przechodząc do SAO PAULO

Adriano jest poprostu genialny :roll: :roll: :roll: Technika,zwody,zwinność,motoryka,ustawianie się WSZYSTKO MA :!: :!: :!: