Bologna 0-1 Juventus (Serie A)

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:30

Na Stadio Dell Ara spotkają się dwie drużyny w których atmosfera jest zupełie inna. Bologna zajmuje miejsce 17 i jest tuż nad strefą spadkową, celem piłkarzy Bologny z pewności nie była walka o utrzymanie i napewno będą jak najszybciej chcieć sie wygrzebać a do tego trzeba punktów. Z pewnością spróbują zdobyć je już w meczu z Juve. Czy im się to uda? Patrząc na Juventus można powątpiewać. Juventus jest przecierz praktycznie niepokonany a także doskonale orzbija Europejskich rywali... Dodatkowo wciąż Milan nie odstępuje kroku i nie można pozwolić sobie na zmniejszenie różnicy między Juve a Milanem. Myślę że Bologna wyjdzie bardzo zdeterminowana ale Juventus spokojnie poradzi sobie i będzie kontrolował mecz nie tracąc bramki. Wcześniej zagra Milan z Violą na San Siro i nasi piłkartze wyjdą mądrzejsi o ich wynik. Stawiam wygraną 2-0.
Mam nadzieje że ponownie gola zdobędzie nasz kapitan. Warto także zaznaczyć że Camoranesi, Thuram, Appiah i Zebina nie mogą pozwolić sobie na żółtą kartke bo nie zagrają w 16 kolejce z Milanem.

Składy wg. Channel4

Bologna (probable): Pagliuca; Juarez, Gamberini, Sussi; Zagorakis, Colucci, Amoroso, Smit; Meghni, Locatelli; <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

Juventus (probable): Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Blasi, Nedved; Ibrahimovic, Del Piero

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:45

w sumie po Bologni spodziewałem się czegoś więcej przed sezonem. mysłałem, że będzie raczej w tej górnej częście tabeli, a nie odwrotnie. no, ale jest jak jest. spodziewam sie łatwej wygranej Juve. i oby tylko Thuram, Camoranesi i Zebina nie obejrzeli "żółtka", bo może być cięzko z Milanem wtedy...

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 14:57

Bardzo trudne spotkanie ... dla mnie Bologna jest chyba najbardziej "nie wygodnym" klubem w Seria A ... mam nadzieje że bedą 3 pkt. o które będzie ciężko ... Piłkarze Juve bedą musieli bardzo się postarać ... jaki wynik ? nie wiem , moze być nawet 0-1 , byle 3 pkt. :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:33

Alessandro Del Piero pisze:Bologna zajmuje miejsce 17 i jest tuż nad strefą spadkową,
Chyba w już w strefie spadkowej. 4 od dołu.

Tradycyjnie powiem, że mecz napewno będzie ciężki, bo łatwych nie ma. Z Bologną zawsze grało nam się cieżko, tego możemy się spodizewać w niedzielę. Ostani bardzo dobry rezultat, jaki odnieśliśmy na boisku rywala, to wygrana 1-4 w sezonie 2000/01. Następnie również wygrane i remisy.'
Teraz pytanie, czy wystawić w 1 skladzie Iuliano, który ma patent na strzelanie goli wlaśnie Bolognie :D Chyba Capello jednak nie skorzysta.
I tak jak wspomniał kolega , będziemy znali juz wynik Milanu, oraz, że niektórzy muszą koniecznie uważać na żółte kartki.
Liczą sie tylko 3 pkt. Wypadałoby wkońcu nie stracić gola, a strzelić więcej niż 1... :? lub 2...no ale najwazniejszą kwestią zawsze pozostają 3pkt.

Obrazek
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 15:36

Ja mam tylko nadzieje ze w koncu uda nam sie wygrac roznica wiecej niz jednej bramki :? .... Ale mimo to typuje 2:1 dla nas :wink: A ze mecz bedzie ciezki- w koncu za cos im placa :wink: :?:

Agnieszka

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 16:04

Na tym spotkaniu możemy stracić punkty. Piłkarze Juve będą już napewno myślami przy prestizowym meczu z Milanem. A Bologna będzie gryźc murawę, bo ich pozycja w lidze nie wygląda za różowo. mam nadzieję że zagra Alex i strzeli swoją kolejną bramkę. Obstawiam raczej remis, choć Juve może pokusić się o zwycięstwo

Obrazek
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 17:12

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Chyba w już w strefie spadkowej. 4 od dołu.
18, 19, 20 to strefa spadkowa. 17 to strefa barażowa

Mozliwe, pewny nie jestem, wkońcu są 2 drużyny więcej. Zmyliła mnie telegazeta, gdzie są na czerwono

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:05

No coz moim zdaniem mecz ciezki ale wydaje mi sie ze Juventus nie pozwoli sobie na strate punktow z perspektywy meczu z Milanem ... Biorac pod uwage pozyjce Bolognii i sile Juve sadze ze wygramy i mam WIELKA ale to wielka nadzieje ze Fiorentina odbierze jakis punkt Milanowi bo stac ja na to !! FORZA JUVE

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 18:07

Mecz z Bologną będzie bardzo trudny. Zawsze uważałem ten zespół za solidny zespół. Teraz nie mają za dobrej sytuacji, a z takimi zespołami nie gra się przyjemnie. Ale tego meczu nie możemy sobie za żadne skarby odpuścić :!: W razie remisu strata do Milanu może niebezpiecznie stopnieć. Ten mecz trzeba wygrać :!:

:roll:
Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 20:43

Aga a musisz pilniej obserwować wyniki serieA
  • Brescia Calcio - Juventus Turyn 0 : 3
  • Juventus Turyn - Atalanta Bergamo 2 : 0
  • Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0 : 3
  • AC Siena - Juventus Turyn 0 : 3
  • Juventus Turyn - AS Roma 2 : 0
  • Juventus Turyn - Chievo Werona 3 : 0

:wink: Wiem, że ci chodziło o ostatnie spotkania, ale bardzo chce dostać tym nożem :D .

Co do meczu to mam nadzieję, że małym nakładem fizycznym uporamy się z Bologną, która jakby nie patrzeć jest słabutka w tym sezonie.

Licze na 2-0 - spokojne.

Sieg Heil!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 20:51

A ja jakos nie wiem czemu, ale mysle, ze wygramy w stylu 3:1 albo 2:0 - roznica dwoch bramek. :twisted: nie wiem moze przesadzam ale tak jakos... 17 miejscem Bologny nie ma chyba co sie tak sugerowac bo to moze sie okazac mylace niestety.. :? Rzeczywiscie, nie idzie im za lekko w tym sezonie, ale pilka jest nieobliczalna jak choroba jasna.. :roll:

Jak by nie bylo, mam nadzieje ze pagliuca nie bedzie mial wtedy swojego dnia, a moze Juarez znowu walnie jakiegos samoboja :wink:
..w kazdym badz razie, jak to ktos slusznie powiedzial, nawet jak wygraja 1:0 (Juve rzecz jasna) to nikt sie na nich za to nie obrazi. Punkty to punkty. Zobaczymy co pokaze mecz.

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:07

Ja mam coś złe przeczucie że nie wygramy z Bologna :? , ale jak zawsze typuje na zwycięstwo JUVE 2-1 :!: I wciąż czekam aż Zlatan się obudzi i przestanie się tyle kiwać a zacznie podawać do dobrze ustawionych kolegów z drużyny :? ( chociaż Ibra może przejdzie całą ich obronę i strzeli na pustą bramkę :D )

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2004, 21:11

trzeba do spotkania podejsc calkowicie skoncentrowanym i nie wolno zlekcewazyc bologny... :? :wink:

darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2004, 10:48

Kolejne spotkanie, w którym trzeba zdobyć pewne 3 pkt. W nastepnej kolejce gramy z Milanem i nie mozemy pozwolic sobie na strate punktów. Bologna w tym sezonie nie spisuje się dobrze, lecz przestrzegam przed takim podejściem do sprawy. Spotkanie z Reggina naprawde duzo nas nauczyło.
Forma wydaje się być bardzo dobra, jedyne czego mozna oczekiwac to powrotu defensywy do kapitalnej formy z poczatku sezonu.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2004, 13:36

Liczę na trzy punkciki :D raczej inej wersji nie dopuszczam do siebie :D no i takie moja malutka prośba więcej niż jedna bramka zdobyta :D
Wieć wysokie zwycięstwo i była bym molto zadowolona<lol> :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Zablokowany