US Lecce 0-1 Juventus Turyn
- Wessal
- Juventino
14.XI o godz.15:00 Juventus podejmię 4 w lidze US Lecce. Mecz odbędzie się na stadionie w Lecce. Jak narazie US Lecce po 11 meczach odniosło 4 zwycięstwa, 4 remisy i 3 porażki. Strzeliło w tym sezonie w lidze najwięcej bramek bo aż 24. Za to Lecce zanotowało aż 20 puszczonych goli. W lidze te 20 bramek to najwięcej puszczonych bramek. 20 puszczonych ma także AS Roma. Lecce wraz z Chievo Weroną mają po 16 punktów czyli 12 punktów straty do lidera - Juventusu. Bianconeri natomiast zdobyli 28 punktów w tym wygrywając 9 spotkań, remisując 1 i 1 prezgrywając. Juve strzeliło 22 bramki i najmniej w lidze straciło. Jedynie 4 gole wpadły do siatki Juventusu.
Obstawiam 2-1 dla Bianconerich. Dla Juventusu bramki strzeli Ibrahimovic oraz Emerson.
Obstawiam 2-1 dla Bianconerich. Dla Juventusu bramki strzeli Ibrahimovic oraz Emerson.
- BIANCONERI
- Juventino
Lecce jak do tej pory spisuje sie bardzo dobrze jak na swoje możliwości,ale bez wątpienia ma kłopoty z defensywą co było widać w konfrontacji z Fiorentiną.Najgroźniejszym zawodnikiem Lecce jest bez wątpienia rewelacyjny młodzian z Bułgarii czyli Bojinov,który znajduje się w czołówce najlepszych strzelców SerieA.Na zwycięstwie z Lecce zależy mi bardzo mocno,ponieważ ich trenerem jest mało lubiany wśród kibiców Juve Zdenek Zeman. :twisted:
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- jeżak
- Juventino
No taki mecz to powinni pokazywac na C+... Tylko nie wiem o której godzinie jest :roll:
Pewnie będzie to najtrudniejszy dotychczas mecz w lidze. Mnie troche martwi, bo Juventus nie zawsze kontroluje grę i przeważnie wygrywa jedną bramką :? (mecz z Violą mógł się zakończyć zupełnie innym rezultatem...). Mam nadzieję, że napastnicy Lecce będą mieli gorszy dzień a Juve zagra conajmniej tak jak w niektórych akcjach z meczu z Fiorentiną.
Pewnie będzie to najtrudniejszy dotychczas mecz w lidze. Mnie troche martwi, bo Juventus nie zawsze kontroluje grę i przeważnie wygrywa jedną bramką :? (mecz z Violą mógł się zakończyć zupełnie innym rezultatem...). Mam nadzieję, że napastnicy Lecce będą mieli gorszy dzień a Juve zagra conajmniej tak jak w niektórych akcjach z meczu z Fiorentiną.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo chcę wygrać z Lecce i to z tego samego powodu co BINCONERI, bo trenerem Lecce jest Zeman.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie, bo naprzeciwko siębie stanął drużyny Juve która ma najmniej straconych goli w lidze i Lecce które ma najwięcej strzelonych, jednak w drugiej strony patrząc Juve ma niewiele mniej strzelonych goli bo tylko dwa za to Lecce ma beznadziejną obronę która straciła 20 bramek.
Z mojego punktu widzenia powinniśmy wygrać przewagą dwóch bramek 2-0 lub 3-1
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie, bo naprzeciwko siębie stanął drużyny Juve która ma najmniej straconych goli w lidze i Lecce które ma najwięcej strzelonych, jednak w drugiej strony patrząc Juve ma niewiele mniej strzelonych goli bo tylko dwa za to Lecce ma beznadziejną obronę która straciła 20 bramek.
Z mojego punktu widzenia powinniśmy wygrać przewagą dwóch bramek 2-0 lub 3-1
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- bartusek
- Juventino
Ostatni mecz pokazał, że nie ma żadnego kryzysu a mecz z Regina był tylko wypadkiem przy pracy...
Teraz kolejny mecz w ktorym trzeba zdobyć 3 pkt ( zreszta jak każdy
)
Trzeba być skoncentrowanym i wygrać jak najmniejszym nakładem sił ( bo po co sie przemeczac, lepiej zachowac sily na nastepne mecze)
Zwłaszcza, że mozna dalej zwiekszać przewagę nad Milanem i reszta...
Bedzie dobrze obstawiam 2-0 !!!
Teraz kolejny mecz w ktorym trzeba zdobyć 3 pkt ( zreszta jak każdy

Trzeba być skoncentrowanym i wygrać jak najmniejszym nakładem sił ( bo po co sie przemeczac, lepiej zachowac sily na nastepne mecze)
Zwłaszcza, że mozna dalej zwiekszać przewagę nad Milanem i reszta...

Bedzie dobrze obstawiam 2-0 !!!
- Vincitore
- Juventino
Moim zdanmem bedzie t onajcięższy mecz jak do tej pory Lecce w tym sezonie strzela dużo goli duzo ich też traci jest to nieobliczalna drużyna ma kilku panów którzy umieją kopać piłke najbardziej będę się ovawiał tego Bojinova ma on już 8 bramek w tym sezonie.Mecze z Lecce są zawsze ciekawe i dramatyczne wszyscy chyba pamiętają to cudem wymęczone 1-1 w tamtym sezonie albo plamę 3-4 u siebie teraz Lecce stoi wysoko jak nigdy będą chcieli pokazać na co ich stać.Natomiast Juventus w ostatniej kolejce zatarł łze po meczu z Regginą i pokonał Fiorentinę ,Lecce w tym sezonie dostało druzgotącej porażki z Violą 0-4 .
Obstawiam wynik 3-2 dla nas po wielkich dramaturgiach (Del Piero,Zlatan,Zalayeta - Bojinov 2)
Obstawiam wynik 3-2 dla nas po wielkich dramaturgiach (Del Piero,Zlatan,Zalayeta - Bojinov 2)
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2004, 17:33 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.
- Juventino
Ten mecz trzeba wygrać, trzeba utrzeć nosa Zemanowi :twisted: . Prawdę mówiąć sądziłem, że po odejściu Chevantona Lecce będzie grało słabo. Ale spisuje się naprawdę dobrze. Świetnie radzi sobie Bojinov, który zresztą był w celu zainteresowań Juve. Na pewno czwarte miejsce Lecce w tabeli jest pewną niespodzianką, ale nie sądze, zby Juve nie pokonało ekipy Zdemana :twisted:
:roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo słuszna uwaga.BIANCONERI pisze:Na zwycięstwie z Lecce zależy mi bardzo mocno,ponieważ ich trenerem jest mało lubiany wśród kibiców Juve Zdenek Zeman. :twisted:
Pozatym mamy coś do udowodnienia. Pamiętamy przecież, że w poprzednim sezonie nie potrafilismy pokonać Lecce. Najpierw wyjazdowy remis 1-1, uratowany w koncowce no i totalny blamaż 3-4 na Delle Alpi. Drużyna była już bardzo rozbita poprzez niepowodzenia w sezonie.
Mecz zapowiada się bardzo emocjonująco. Od meczu z fiorą, zaczelismy ciąg bardzo trudnych spotkań. Czas na Lecce, które spisuje się nadzwyczaj dobrze. Niewygodna drużyna, nasza oborna będzie miała dużo roboty. Jednak oborna rywali nie jest najmocniejszą stroną, a my musimy to wykorzystać.
Mozna by się powoli doszukiwać lekkiego kryzysu drużyny Lecce. Porażka z udine 3-4 potem fiorą 4-0 i teraz remis 1-1 ze Sieną.
Zagramy bez Neveda, ktory ostanio cieniuje. Czy zagra Emerson, który doznał jakiegoś urazu? Ciiekawe na kogo postawi Capello w pomocy. A jest z czego wybierać. Może Tacchinardi, może Olivera.
Jakby nie było, to spotkanie musimy wygrać, choć będzie naprawdę ciężko.

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bardzo dobrze, ze mecz z Lecce przypada akurat na ten okres.Juve zdążyło pozbierać sie już po porażce z Regginą i wygrało z Fiorentiną.
Najważniejszą formacją w meczu będzie napewno defensywa, to oni będą grali pierwsze skrzypce rozbijając akcje Bojinova.
Chociaż Lecce swoim autorytetem i składem nie może porównywać sie z Juventusem, to jednak jedną szybką akcją potrafią rozwiać nasze oczekiwania.
Capello ma do dyspozycji określoną liczbe graczy i na szcząście ta lepsza trójka jest zdrowa...
Olivera według mnie powinien zagrać na środku pomocy, bo i tak Emerson nie będzie wstanie zagrać.W wyśmienitej dyspozycji po ostatnim meczu jest też Camoranesi, tylko szkoda że nie zagra Nedved,.
W ostatczenym rozrachunku powinno być 0-2 lub 0-1 dla Juve... :twisted: :twisted:

Najważniejszą formacją w meczu będzie napewno defensywa, to oni będą grali pierwsze skrzypce rozbijając akcje Bojinova.
Chociaż Lecce swoim autorytetem i składem nie może porównywać sie z Juventusem, to jednak jedną szybką akcją potrafią rozwiać nasze oczekiwania.
Capello ma do dyspozycji określoną liczbe graczy i na szcząście ta lepsza trójka jest zdrowa...
Olivera według mnie powinien zagrać na środku pomocy, bo i tak Emerson nie będzie wstanie zagrać.W wyśmienitej dyspozycji po ostatnim meczu jest też Camoranesi, tylko szkoda że nie zagra Nedved,.
W ostatczenym rozrachunku powinno być 0-2 lub 0-1 dla Juve... :twisted: :twisted:

- Juventinha
- Qualità Juventina
mysle ze damy rade:) lecce teraz jakby troche przystopowalo dlatego trzeba udowodnic im kto jest tutaj najlepszy.... co nie zmienia faktu ze to bedzie chyba najtrudniejszy w tym sezonie przeciwnik z ktorym przyjdzie nam sie zmierzyc. duzy sprawdzian dla naszej obrony, mam nadzieje ze wyjdziemy w tej kwestii na plus:)
bez nedveda... moze odpocznie przed meczami z interem ktory dopiero 28.11 i pozniej z lazio, bologna i milanem i pokaze to co potrafi:)
bez nedveda... moze odpocznie przed meczami z interem ktory dopiero 28.11 i pozniej z lazio, bologna i milanem i pokaze to co potrafi:)
- Wojtom
- Juventino
Dokładnie.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Pamiętamy przecież, że w poprzednim sezonie nie potrafilismy pokonać Lecce. Najpierw wyjazdowy remis 1-1, uratowany w koncowce no i totalny blamaż 3-4 na Delle Alpi. Drużyna była już bardzo rozbita poprzez niepowodzenia w sezonie.BIANCONERI pisze:Na zwycięstwie z Lecce zależy mi bardzo mocno,ponieważ ich trenerem jest mało lubiany wśród kibiców Juve Zdenek Zeman. :twisted:
Te dwie sprawy jeszcze bardziej wplywają na to, ze musimy ten mecz wygrac ! Zeman musi wreszcie zrozumiec kto jest lepszy. ( chyba juz to zrozumial odkad zaczal sie przyczepiac ... :roll: )
Mam nadzieje, ze nasi pokazą prawdziwą walke i naprawde dobrze zaprezentują sie, zwlaszcza, ze w tamtym sezonie nie szlo nam z Lecce. :?
Mam nadzieje, ze wygramy do zera. Forza Juve.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- leniup
- Redaktor