Sezon 2004/2005

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

Co jest dla was najwazniejsze i co najbardzien mozliwe w tym sezonie??Prosze realistycznie!!:)

Czas głosowania minął 21 listopada 2004, 00:23

Scudeto
7
25%
Liga Mistrzów
12
43%
Puchar Włoch
1
4%
Potrójna Korona
8
29%

Liczba głosów: 28
Bar_87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 00:23

Który z totychczasowych seznowów w wykonaniu Juve podobał wam sie njabardizje scislej mówiąc co chcielibyscie zebys ie powtózyło co uwazacie za nawazniejsze w tym sezonie?? :)

!!Repair The World!! Do Not Destroy IT!!
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 01:10

Ale Ci też w nocy wena na temat przyszła... :D
Najważniejsza jest Liga Mistrzów bo tam od dawna czekamy na sukces !!!
Poza tym przydałoby sie kolejne Scudetto... :D

Łucja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 03:07

Wena jak wena ale język to mu się plącze:)
Wszystkie są ważne :
LM - najbardziej upragnione trofeum w Turynie, cel który postawili sobie działacze Starej Damy dobre kilka sezonów temu i już było blisko, ale kazdy wie jak to się z milanem stało:( Ważne z również z powodów finansowych, takiej kasy jak za finał ligi mistrzow niedostana za kilka scudetto i coppa ittalia azem wziętych:)
Scudetto - Juve jest teraz na topie, ale wszyscy wiemy jak to bywa w mediach włoskich podgryzaniu nie ma końca, ważne jest aby pokazać kto rządzi w lidze. Milan po raz kolejny to byłby dla mnie horror.
A coppa italia jak to juz mamy w historii przegrywamy lekceważąc zespołu notowane niżej (ostatnio z lazio tyle się mówilo, że po odpadnieciu lm i straceniu szansy na scudetto coppa italia jest takie ważne a tu zonk 4-2 chyba było) Zresztą chodzi też o 3 gwiazdkę :)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 08:14

A więc ja myslę tak:
Scudetto - No ja myślę że z taką formą co prezentuje Juve możemy być spokojni jak narazie mamy 6 punktów przewagi nad 2 Milanem i 10 nad 3 Udine.

Champions League - 4 mecze 4 zwycięstwa 4 Gole to samo mówi za siebie aha i 0 straconych

Coppa Italia-Sądze że tradycyjnei jak co roku Juve odpuści ten puchar i da pograć rezerwie i młodzikom

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 09:09

tak naprawde i niekłamiąc to w tym seoznie uważam ze Scudetto i puchar Włoch już jest nasz
co do LM to myśle że 1/2 - to minimum ale w LM
choć w LM będzie ciężko jezeli Juve niezacznie strzelać wiecej bramek - bo np. dwa zwycięstwa z Bayernem były z odrobiną szczęścia - bramki pod koniec i takie męczenie sie (z Macabi to samo)

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 09:31

Dla mnie najważniejszy jest oczywiście Liga Mistrzów, mamy tylko dwa te trofea, i cały czas przegrywamy w finale, czas przełamać tą passę i poprostu wygrać, a jak widać jesteśmy w wyśmienietej formie i mamy na to duże szanse.
Jeżeli chodzi o Scudetto to jest ono dla mnie trochę mniej ważne niż LM, jednak myślę że to również możemy zdobyć w tym roku co pokazują wyniki.
Puchar Włoch mogłibyśmy zdobyć choćby po to by mieć na koszulce srebrną gwiazdkę :-D

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 10:04

Scudetto jestem pewnien że zdobedziemy. Z pucharem Włoch też powinnismy sobie poradzić. Zostaje więc CL. To już będzie większy problem bo grają tu druzyny z najwyższej swiatowej pólki. Mysle jednak że przy odrobinie szcześcia uda nam się i to. Czyli ja stawiam na potrójną koronę bo tak mi się marzy a i realnie jest to mozliwe :D

Obrazek
Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 10:19

1. LM- fajnie bylobyu slyszec zwyciezca ligi mistrzow JUVENTUS TURYN. musimy wiecej bramek strzelac bo na barce, czy manutd mzoe nie starczyc.
2. Scudetto.- jesli bedziemy grac tak dalej to nie powinno byc problemu
3. Coppa d'Italia- mlodziki, rezerwy, jak najdalej powinni dojsc i pokazac czy sa rzeczywiscie przyszlosciowi!!

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 10:41

Najlepsza by była LM choć z tych wszystkich wyjść jest niestety najmniej realna chociaż Juventus jest jednym z faworytów. Przydało by się także Studetto bo już dawno tego nie zdobyliśmy :) Trzecia gwiazda tez by bardzo pasowała tymbardziej że by była srebna 8) W tym sezonie zdecydowanie Jjventus by musiał się wziąść za Coppa Italia. Czemu? Mówiłem już. Właśnie nam potrzebna jest trzecia gwiazdka 8) Ale z tego najbardziej cieszył bym się z CL. Oczywiście życzę Bianconerim aby wszystko z tego zdobyła :-D

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 16:34

Ja od sukcesu z Ajaxem, marze o trofeum CL :roll: Zdobycie tego tytulu oznacza ze jestes najleprzy na całym świecie, na calym swiecie... 8)

stefan590

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 16:54

Dla mnie zdecydowanie LM 8) Scudetto mysle ze zdobedziemy, ale LM musimy!! Bedzie to trudne-wiadomo, ale ja w naszych WIERZE!! Puchar tam mozna odpuscic:P AVE JUVE

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2004, 21:54

LM jest ważna i Scudetto teżjest ważne jak się postarają to zdobędą w tym sezonie większość dostępnych trofeów!!!!Mam nadzieje że zdobędą potrróją korone!!To by było piekne!!LM, SCUDETTO puchar Włoch w Turynie na to czekam z utęsknieniem!!!!!

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
ODPOWIEDZ