Fiore wyrzucony z Valencii!!!
- Asta#8
- Qualità Juventino
Piłkarz reprezentacji Włoch Stefano Fiore nie będzie już grać w klubie mistrza Hiszpanii - Valencii. Włoski trener Claudio Ranieri wykluczył go z drużyny za niezdyscyplinowanie.
- Skoro wieść się już rozniosła, nie pozostaje nam nic innego jak tylko ją potwierdzić - poinformował rzecznik klubu z Walencji.
W 75. minucie wtorkowego meczu Ligi Mistrzów z Interem Mediolan (0:0) Fiore odmówił wejścia na boisko. Kilka dni wcześniej piłkarz w rozmowie z Ranierim oświadczył wprost, że chciałby w przerwie zimowej zmienić klub.
Fiore, 35-krotny reprezentant Włoch, rozpoczynał mecze Valencii zazwyczaj na ławce rezerwowych.
Źródło: gazeta.pl
Dziwne. Valencja wyrzuciła jednego z najlepszych swoich graczy, ale jeżeli nie chciał wejść to może i mieli racje działacze Valencii.
- Skoro wieść się już rozniosła, nie pozostaje nam nic innego jak tylko ją potwierdzić - poinformował rzecznik klubu z Walencji.
W 75. minucie wtorkowego meczu Ligi Mistrzów z Interem Mediolan (0:0) Fiore odmówił wejścia na boisko. Kilka dni wcześniej piłkarz w rozmowie z Ranierim oświadczył wprost, że chciałby w przerwie zimowej zmienić klub.
Fiore, 35-krotny reprezentant Włoch, rozpoczynał mecze Valencii zazwyczaj na ławce rezerwowych.
Źródło: gazeta.pl
Dziwne. Valencja wyrzuciła jednego z najlepszych swoich graczy, ale jeżeli nie chciał wejść to może i mieli racje działacze Valencii.
- JUVEFANE_10
- Juventino
jeśli był by do wzięcia za darmo to chciałbym go wJuve
JESTEM OSZUSTEM
- Vincitore
- Juventino
No nie popieram tego co zrobił Fiore Valencja nie miałą innego wyjścia mieli racje jednak szkoda napewno Fiore bo teraz może sięstoczyć na dno jak Batistuta,Rivaldo itd jednak myślę że Fiore jeszcze pogra tylko najprawdopodobniej będzie t odrużyna z dolnych rejonów tabeli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Szczerze to ja nie wiem czy Valencia miała rację zwalniając go, myślę że jak nie chciał grać to zamiast go zwalniać powinni szukać kupca dla na niego i mieli by z tego korzyść finansową, choc z drugiej stronyn jakby siedział na w Valenci i nic nie robił to płacili by mu kasę za nic.
Moggi mógłby wziąść Fiore jak jest za darmo, ale nie jako piłkarza na stałe, myślę że jak w Valenci nie grał to u nas tym bardziej, myślę że mógłby się przydać jako karta przetargowa w przerwie zimowej. Myślę że niebylby sensu go trzymać nawet w LM bo i tak w Lidze Mistrzów by nam nie pomógł.
Moggi mógłby wziąść Fiore jak jest za darmo, ale nie jako piłkarza na stałe, myślę że jak w Valenci nie grał to u nas tym bardziej, myślę że mógłby się przydać jako karta przetargowa w przerwie zimowej. Myślę że niebylby sensu go trzymać nawet w LM bo i tak w Lidze Mistrzów by nam nie pomógł.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- K.
- Juventino
"Stefano Fiore został odsunięty od pierwszej drużyny (na miesiąc, lub do czasu poddania się dyscyplinie w grupie) za to, że nie chciał w ostatnich minutach meczu z Interem wejść na boisko. Ta informacja została podana dziś w nocy przez przez radio Ser i potwierdzona przez samą drużynę, aczkolwiek Claudio Ranieri odmówił wszelkich komentarzy. Według tego źródła informacji trener przeprowadził z piłkarzem gorzką dyskusję po tym, jak odmówił wejścia na boisko. Kara może zostać zniesiona tylko w przypadku, gdy piłkarz przyzna się do błędu i przeprosi resztę drużyny. Zaistniała sytuacja pogłębia problemy Fiore, który nie mieści się w planach Ranieriego, a jego przyszłość na Mestalla jest poważnie zagrożona."
[www.valencia.bet.pl]
Na razie go nie wyrzucili, a zawiesili. Wydaje mi sie, że będą go chcieli sprzedać w zimowym okienku transferowym.
Żeby było śmieszniej Corradi też grzeje ławę, a upomniał się o niego Milan, który chce go wymienić za Filippo Inzaghiego.
Emiliano Moretti i Marco Di Vaio radzą sobie na razie dość dobrze 8)
[www.valencia.bet.pl]
Na razie go nie wyrzucili, a zawiesili. Wydaje mi sie, że będą go chcieli sprzedać w zimowym okienku transferowym.
Żeby było śmieszniej Corradi też grzeje ławę, a upomniał się o niego Milan, który chce go wymienić za Filippo Inzaghiego.
Emiliano Moretti i Marco Di Vaio radzą sobie na razie dość dobrze 8)

- Wessal
- Juventino
Lazio się podobno znów interesowało Fiore. Może zagra jeszcze dla Rzymskiej drużyny. Ma już on swoje lata ale nadal jest dobrym piłkarzem. Według mnie był to błędny wybór. Fiore jest dobrym zawodnikiem i powinien jeszcze pograć dla Valenci. No ale to wybór Vakenci. Jakoś ostatnio duzo o wyrzuceniach z klubów, zakończeń karier może to też dotyczy Stefano Fiore? Wydaję mi się że Valencia popełniła bardzo duży błąd, ale chyba chciała go z nowu sprzedać. Widocznie Fiore się niepodobał Valenci. Z pewnością w okienku transferowym zostanie sprzedany.
- Supersonic
- Juventino
Ogólnie w Valencii panuje chaos. Chyba brakuje tam Rafy i jego twardej ręki. Szkoda bo bardzo cenię Valencię...
A co do Fiore to raczej nie powinien się dziwić bo czy to jest profesjonalne zachowanie?!?
A co do Fiore to raczej nie powinien się dziwić bo czy to jest profesjonalne zachowanie?!?