Davids odejdzie z Interu ?!?!?!?!
- madmax1897
- Juventino
Holenderski pomocnik Edgar Davids miał być silnym ogniwem ekipy Roberto Mancini'ego. Jednak dotychczas nie miał wielu szans na udowodnienie swojej przydatności dla drużyny.
Davids regularnie grzeje ławę. Włoska prasa rozpisuje się o rychłym odejściu Holendra z drużyny Interu. Wśród potencjalnych pracodawców wymienia się FC Barcelonę i Real Madryt.
źródło:pilka.pl
Davids regularnie grzeje ławę. Włoska prasa rozpisuje się o rychłym odejściu Holendra z drużyny Interu. Wśród potencjalnych pracodawców wymienia się FC Barcelonę i Real Madryt.
źródło:pilka.pl
- Vincitore
- Juventino
To jest koniec Davidsa niestety jak juz sie tak dzieje to wiadomo ze skonczy jak Rivaldo... niby Wielki Milan Rivaldo super to tamto mucha nie siada a tu wyladowal w Katarze Davids hmmm zobaczymy w nastepnej kolejce
- Giber
- Juventino
Pelson widac ze zorientowany jestes w swiatowym footballu z tego co sie orientuje Rivaldo gra w greckiej potedze Olimpiakosie Pireus, ktory z tego co mi wiadomo gra w Lidze Mistrzow wiec nie jest z nim jeszcze tak zle. A gra w tym klubie z numerem 5 na koszulce jesli sie nie myle 
- Asta#8
- Qualità Juventino
Dziwne. :? Myśłałem, że Inter kupując Davidsa kupuje nową gwiazde która regularnie będzie strzelać bramki. Nawet nie wiedziałem, że Davids nie gra. Dziwie się Maciniemu, że go nie wypuszcza ale widać ma jakiś powód.
- juveni
- Juventino
Co do klubu i numeru sie nie mylisz co nie zmienia faktu, ze gosc sie skonczyl i Katar po drodze tez zaliczylGiber pisze:Pelson widac ze zorientowany jestes w swiatowym footballu z tego co sie orientuje Rivaldo gra w greckiej potedze Olimpiakosie Pireus, ktory z tego co mi wiadomo gra w Lidze Mistrzow wiec nie jest z nim jeszcze tak zle. A gra w tym klubie z numerem 5 na koszulce jesli sie nie myle

Co do Davidsa to tacy zawodnicy sie tak latwo nie koncza bo to zupelnie inny typ. Rivaldo byl artysta, Davids tylko rzemieslnikiem (ale trzeba mu przyznac ze bardzo dobrym) z ambicja i wola walki i do poki będzie te cechy mial to wystarczy mu troche treningu, pare meczy i znow będzie wymiatal, bo na gre jeszcze nie jest za stary.
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Desperado---ALEX
- Juventino
No Davids teraz błąka sie po klubach i grzeje ławy szkoda bo zawsze go lubiłem za ostra i pewna gre.Kiedys był pewniakiem a teraz....szkoda..... :!:
- Wessal
- Juventino
Jeśli Inter ma problem to niech go oddadzą do Juve. Przynajmniej będę mógł obchodzić urodziny z piłkarzem Juve 8) Ale tak ogólnie to niewiedziałem że on niegra. Albo mu się Inter niespodobał albo poprostu jego kariera sie kończy. Na końcie ma już troszkę latek i może to powoduje, że na świecie jest już jedynie znany jako "zabijaka". Życzę mu jak najlepiej, a najleoiej by było jak by znowu powrócił do Juve!
Forza Egdar!
Forza Egdar!
- Vincitore
- Juventino
Wiesz nie okreslilem dokladnie gdzie gra tylko gdzie gral a ze gra w Olimpiakosie to wiem a niewiecie dlaczego jak gram sobie w Fife 2005 to w Venezii jest Rivaldo??Giber pisze:Pelson widac ze zorientowany jestes w swiatowym footballu z tego co sie orientuje Rivaldo gra w greckiej potedze Olimpiakosie Pireus, ktory z tego co mi wiadomo gra w Lidze Mistrzow wiec nie jest z nim jeszcze tak zle. A gra w tym klubie z numerem 5 na koszulce jesli sie nie myle
- bartusek
- Juventino
No sam jest sobie winny..... Chciało mu się "gwiazdorowania"....
W Barce szlo mu nieźle to zapragnął znów zmiany ( większych pieniedzy ? )
A teraz zacznie się błąkać między klubami...
I nie zdziwie sie jak skonczy w Katarze tak jak tu co niektórzy sugeruja......
W Barce szlo mu nieźle to zapragnął znów zmiany ( większych pieniedzy ? )
A teraz zacznie się błąkać między klubami...
I nie zdziwie sie jak skonczy w Katarze tak jak tu co niektórzy sugeruja......

- Wieszczu-Mati 14
ech prawda jest taka ze davids wolal wieksza kase a w juve by przynajmniej mial miejsce w skladzie bo cappello go chcial
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Bardzo sobie cenię Davidsa i bardzo go lubię, jednak nie chce mi się wierzyć że by do nas poszedł, zresztą mając tak wielu równożędnych środkowych pomocników (Emerson, Tacchinardi, Blasi, Appiah, Kapo a jakby co to na tej opzycji można postawić Tudora) myślę że nie jest nam raczej potrzebny, zresztą nie jest jeszcze powiedziane że będzie tak źle do końca, może wreszcie się odrodzi i pokaże w Interze na co go stać (oby nie w meczu z Juve).
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero