derby na remis

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 22:25

przed chwila zakonczyl sie mecz milanu z interem.padl rezultat ktroy satysfakcjonuje chyba wszystkich kibicow JUVE-aczkolwiek byl wynik bezbramkowy :D a wiec JUVE ma juz 5 punktow przewagi nad milanem i 8 nad interem!! i oby tak dalej :D

Szilom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 22:29

Lepiej być nie mogło :D

Obrazek

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 22:36

Uciekamy rywalom, dobrze, że my nie tracimy punktów z przeciętniakami. Meczu w Mediolanie nie widziałem :cry: ale sądzę, że kibice będą niezadowoleni z wyniku. Zapowiadał się kapitalny mecz a tu tylko 0:0 :o

:roll:
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2004, 23:02

i bardzo dobrze ze remis, narazie nam to daje bardzo dobra pozycje wyjsciowa.wypracowujemy sobie przewage bo wiadomo ze kiedys niestety :wink: przyjdzie nam stracic punkty. ale jak narazie niech inni traca:) dluga droga jeszcze przed nami, ale tego lidera ktorego mamy od poczatku to juz nie oddamy!!!!!!! 8)

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 00:20

No to mediolanczycy zagrali dla nas ;) Lepshego wyniQ byc nie moglo, choc ten raczej zaskoczeniem nie jest. We Wloshech to juz przeciez tradycja, ze "derby" nie przynosha rozstrzygniecia :| Na razie jestesmy pierwsi, fajnie byloby tak dociagnac do konca, a to wydaje sie calkiem realne :) Choc watpie zeby bez malutkiego kryzysiQ sie nie obylo :? Jeshcze z naprawde dobrym przeciwnikiem sie nie zmierzylismy ( Bayern, Ajax,to takie troshke wymeczone 1-0 :) z druzynami ktore sie w tym sezonie rewelacyjnie nie spisuja... ).

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 07:17

Miłosz pisze:Lepiej być nie mogło :D

Obrazek
A moim zdaniem lepiej być mogło gdyby Inter wygrał 1-0 :D No ale należy się cieszyć z remisu bo teraz pozycja JUVE w lidze jest niepodważalna. Teraz czekamy na mecz z romą :D

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 07:33

mnie cieszy wynik każdy inny niż wygrana Milanu :D JUve ma juz 5 pkt przewagi nad druga drużyna, to chyba dobrze :twisted:
ale jakby było 1-0 dla interu to zaczałbym wierzyć, ze inter jest lepszy od milanu :lol:
szczerze mówiac myślałem, że bedzie 2-2 :wink:

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 09:27

Napewno cieszy ze Milan i Inter tracą punkty ... chodż lepiej by było , jakby wygrał Inter :? ... Juve narazie wygrywa , ale zauważcie że nie grał żadnego "poważnego" meczu ... teraz czeka Go spotkanie z Roma i zobaczymy na co stać Juve z trudnymi przeciwnikami :twisted: Mam nadzieje ze wygrają , po dosyć łatwym meczu , na dobrym poziomie Gry Juve ;) Forza Juve :)

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 10:10

Wynik poprostu wymarzony. Nie wiem, czy lepsza bałaby wygrana Interu. W walce o Scudetto w tym sezonie licza sie wg mnie trzy zespoły: Juve, Milan i Inter. Dlatego trzeba sie cieszyc nie tylko ze straconych punktów Milanu, lecz także Interu. Jak na razie 5 pkt przewagi nad Milanem i bardzo dobrze, bo najcieższe spotkania dopiero przyjdą.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Ironman

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 11:17

wynik super 5 pkt przewagi to nie tak dużo zwarzywszy to, że najtrudniejsze mecze mamy przed sobą ale trza się cieszyc z tego że nie tracimy punktów a nasi rywale tak :twisted:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 11:23

IGI napisał: We Wloshech to juz przeciez tradycja, ze "derby" nie przynosha rozstrzygniecia.

Jeśli nie pamiętasz to ci przypomnę, że 2 albo 3 sezony temu Milan wygrał z Interem 6-0. Jeśli to nie jest "rozstrzygnięcie" to nie wiem jakim wynikiem dla ciebie powinien zakończyć się mecz, żeby jedna z drużym wygrała przekonywująco?

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 11:41

Miłosz pisze:Lepiej być nie mogło :D
Mogło być lepiej.

Teraz jest tak:
1. Juventus Turyn - 19
2. US Lecce - 14
3. AC Milan - 14
4. Chievo Verona - 13
5. Inter Mediolan - 11

A gdyby Inter wygrał byłoby tak:
1. Juventus Turyn - 19
2. US Lecce - 14
3. AC Milan - 13
4. Inter Mediolan - 13
5. Chievo Verona - 13

Niby jeden punkt to mało, ale zawsze - zwłaszcza, że groźniejszy od Interu bedzie Milan.

Mecz faktycznie nudny jak na ilość 'gwiazd' jaka tam grała. O wiele bardziej podobał mi się Man. Utd - Arsenal, niestety wygrany przez drużynę z manchesteru.

Obrazek
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 13:07

Widze, że narzekacie bo Milan zremisował. Dobrze jest a nawet bardzo dobrze. Mamy 5 pkt. przewagi nad Lecce i Milanem po 6 kolejce. Jest wyśmienicie po tak małej ilości rozegranych spotkań mieć tyle punktów przewagi nad drugą drużyną. Milan chyba teraz w lidze nie ma szczęścia, chociaż spotkanie 2 drużyn z tego samego miasta to jest zawsze mecz trudny. Ale też trzeba przyznać że Milan i Inter świetnie spisują się w LM te dwie drużyny i Juve mają komplet punktów.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 13:52

Super odskakujemy od peletonu i to mnei bardzo cieszy jedank juz mam drgawki przed meczem z Roma jestem bardzo ciekawy tego meczu gdybysmy wygrali i inni by potracili punkty byloby wtyedy bajecznie!! :wink:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 października 2004, 15:09

No i pieknie :) Wynik najlepszy z mozliwych.Odskoczylismy Milanowi na 5punktow i mozemy spokojnie przygotowywac sie do czwartkowe meczu z roma :twisted:
Milan gra w srode z Atalanta i mam nadzieje na jakis zaskakujacy remisik :)
Wazny bedzie czwartek i mecz z rzymianami(wreszcie obejrze :D omowilem z kumplem reszte szczagolow :) ) ale jezli go zremisujemy tragedi nie bedzie bo zakladajac ze Milan wygra nadal mamy 3punkty przwagi nad nimi.
Najlepiej byloby wszystko wygrywac i nie ogladac sie na rywali ale czy tak sie da?? :roll:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ