derby na remis
- mleko
- Juventino
przed chwila zakonczyl sie mecz milanu z interem.padl rezultat ktroy satysfakcjonuje chyba wszystkich kibicow JUVE-aczkolwiek byl wynik bezbramkowy
a wiec JUVE ma juz 5 punktow przewagi nad milanem i 8 nad interem!! i oby tak dalej 

- Juventinha
- Qualità Juventina
i bardzo dobrze ze remis, narazie nam to daje bardzo dobra pozycje wyjsciowa.wypracowujemy sobie przewage bo wiadomo ze kiedys niestety
przyjdzie nam stracic punkty. ale jak narazie niech inni traca:) dluga droga jeszcze przed nami, ale tego lidera ktorego mamy od poczatku to juz nie oddamy!!!!!!! 8)
- IGI
- Juventino
No to mediolanczycy zagrali dla nas
Lepshego wyniQ byc nie moglo, choc ten raczej zaskoczeniem nie jest. We Wloshech to juz przeciez tradycja, ze "derby" nie przynosha rozstrzygniecia
Na razie jestesmy pierwsi, fajnie byloby tak dociagnac do konca, a to wydaje sie calkiem realne
Choc watpie zeby bez malutkiego kryzysiQ sie nie obylo :? Jeshcze z naprawde dobrym przeciwnikiem sie nie zmierzylismy ( Bayern, Ajax,to takie troshke wymeczone 1-0
z druzynami ktore sie w tym sezonie rewelacyjnie nie spisuja... ).

- leniup
- Redaktor
- Andryk
- Juventino
mnie cieszy wynik każdy inny niż wygrana Milanu
JUve ma juz 5 pkt przewagi nad druga drużyna, to chyba dobrze :twisted:
ale jakby było 1-0 dla interu to zaczałbym wierzyć, ze inter jest lepszy od milanu :lol:
szczerze mówiac myślałem, że bedzie 2-2

ale jakby było 1-0 dla interu to zaczałbym wierzyć, ze inter jest lepszy od milanu :lol:
szczerze mówiac myślałem, że bedzie 2-2
- 2MAN
- Juventino
Napewno cieszy ze Milan i Inter tracą punkty ... chodż lepiej by było , jakby wygrał Inter :? ... Juve narazie wygrywa , ale zauważcie że nie grał żadnego "poważnego" meczu ... teraz czeka Go spotkanie z Roma i zobaczymy na co stać Juve z trudnymi przeciwnikami :twisted: Mam nadzieje ze wygrają , po dosyć łatwym meczu , na dobrym poziomie Gry Juve
Forza Juve 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- darel
- Juventino
Wynik poprostu wymarzony. Nie wiem, czy lepsza bałaby wygrana Interu. W walce o Scudetto w tym sezonie licza sie wg mnie trzy zespoły: Juve, Milan i Inter. Dlatego trzeba sie cieszyc nie tylko ze straconych punktów Milanu, lecz także Interu. Jak na razie 5 pkt przewagi nad Milanem i bardzo dobrze, bo najcieższe spotkania dopiero przyjdą.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- białas
- Juventino
IGI napisał: We Wloshech to juz przeciez tradycja, ze "derby" nie przynosha rozstrzygniecia.
Jeśli nie pamiętasz to ci przypomnę, że 2 albo 3 sezony temu Milan wygrał z Interem 6-0. Jeśli to nie jest "rozstrzygnięcie" to nie wiem jakim wynikiem dla ciebie powinien zakończyć się mecz, żeby jedna z drużym wygrała przekonywująco?
Jeśli nie pamiętasz to ci przypomnę, że 2 albo 3 sezony temu Milan wygrał z Interem 6-0. Jeśli to nie jest "rozstrzygnięcie" to nie wiem jakim wynikiem dla ciebie powinien zakończyć się mecz, żeby jedna z drużym wygrała przekonywująco?
- K.
- Juventino
Mogło być lepiej.Miłosz pisze:Lepiej być nie mogło
Teraz jest tak:
1. Juventus Turyn - 19
2. US Lecce - 14
3. AC Milan - 14
4. Chievo Verona - 13
5. Inter Mediolan - 11
A gdyby Inter wygrał byłoby tak:
1. Juventus Turyn - 19
2. US Lecce - 14
3. AC Milan - 13
4. Inter Mediolan - 13
5. Chievo Verona - 13
Niby jeden punkt to mało, ale zawsze - zwłaszcza, że groźniejszy od Interu bedzie Milan.
Mecz faktycznie nudny jak na ilość 'gwiazd' jaka tam grała. O wiele bardziej podobał mi się Man. Utd - Arsenal, niestety wygrany przez drużynę z manchesteru.

- Wessal
- Juventino
Widze, że narzekacie bo Milan zremisował. Dobrze jest a nawet bardzo dobrze. Mamy 5 pkt. przewagi nad Lecce i Milanem po 6 kolejce. Jest wyśmienicie po tak małej ilości rozegranych spotkań mieć tyle punktów przewagi nad drugą drużyną. Milan chyba teraz w lidze nie ma szczęścia, chociaż spotkanie 2 drużyn z tego samego miasta to jest zawsze mecz trudny. Ale też trzeba przyznać że Milan i Inter świetnie spisują się w LM te dwie drużyny i Juve mają komplet punktów.
- Lypsky
- Juventino
No i pieknie
Wynik najlepszy z mozliwych.Odskoczylismy Milanowi na 5punktow i mozemy spokojnie przygotowywac sie do czwartkowe meczu z roma :twisted:
Milan gra w srode z Atalanta i mam nadzieje na jakis zaskakujacy remisik
Wazny bedzie czwartek i mecz z rzymianami(wreszcie obejrze
omowilem z kumplem reszte szczagolow
) ale jezli go zremisujemy tragedi nie bedzie bo zakladajac ze Milan wygra nadal mamy 3punkty przwagi nad nimi.
Najlepiej byloby wszystko wygrywac i nie ogladac sie na rywali ale czy tak sie da?? :roll:

Milan gra w srode z Atalanta i mam nadzieje na jakis zaskakujacy remisik

Wazny bedzie czwartek i mecz z rzymianami(wreszcie obejrze

Najlepiej byloby wszystko wygrywac i nie ogladac sie na rywali ale czy tak sie da?? :roll:
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady