Liga Mistrzów: statystyki drużyn
- paku
- Juventino
Inter Mediolan na półmetku fazy grupowej rozgrywek Ligi Mistrzów jest drużyną z najlepszym atakiem. Nerazzuri w trzech spotkaniach zdobyli aż 10 bramek, co daje średnią ponad trzech goli na 90 minut.
Najlepszy atak
Inter 10 bramek
Manchester, Bayer 8
Najlepsza obrona
Juventus 0 straconych goli
Liverpool, Bayern, Milan, Chelsea 1
Najgorszy atak
Maccabi, Deportivo 0 bramek
Porto, Sparta 1 gol
Anderlecht, Celtic, Liverpool, Olympiakos 2
Najgorsza defensywa
Roma 10
Celtic, Fenerbahce 9
Anderlecht, Valencia 7
Ładnie :!: Jeszcze nie tak dawno nasza obronca traciła tyle bramek, a teraz ? Wymiatamy w obronie, szkoda ze w ilosci strzelonych bramek troche dotyłu ale jestem dobrej myśli 8)
Najlepszy atak
Inter 10 bramek
Manchester, Bayer 8
Najlepsza obrona
Juventus 0 straconych goli
Liverpool, Bayern, Milan, Chelsea 1
Najgorszy atak
Maccabi, Deportivo 0 bramek
Porto, Sparta 1 gol
Anderlecht, Celtic, Liverpool, Olympiakos 2
Najgorsza defensywa
Roma 10
Celtic, Fenerbahce 9
Anderlecht, Valencia 7
Ładnie :!: Jeszcze nie tak dawno nasza obronca traciła tyle bramek, a teraz ? Wymiatamy w obronie, szkoda ze w ilosci strzelonych bramek troche dotyłu ale jestem dobrej myśli 8)

- Asta#8
- Qualità Juventino
Najbardziej mnie cieszy: najmniej bramek straconych Juventus 0 i najwięcej bramek straconych AS Roma 10 :lol: . Dziwne jest że ubiegłoroczny zwycięzca LM Porto strzeliło tylko 1 bramke w 3 meczach. Nasz pogroma w zeszłym sezonie Deportivo nie strzeliło ani jednej. Ale i tak jest najważniejsze, że Juventus na 9 punktów.
- darel
- Juventino
Statystyki statystykami, ja nigdy nie przywiązywałem do nich duzej uwagi, bo one zawsze były dla mnie tylko historią, tym co sie wydarzyło i co może wogóle nie mieć najmniejszego wpływu na dalsze mecze.
Jednak patrząc na to zestawienie widać jedno: wszędzie, no prawie wszedzie rządzą włoskie drużyny
: najwiecej bramek strzelonych: Inter, najmniej straconych: Juve
, najwiecej straconych: Roma. Tylko włoski klub nie króluje w najgorszym ataku, bo tam prym wiedzie nasz rywal grupowy Maccabi wraz z zeszłorocznym zwycięzca Juventusu - Deportivo.
Deportivo nam juz raczej na przeszkodzie niestanie (chyba, że zdarzy się cud - cos w stylu rewanże Deportivo-Milan z tamtego roku), tak więc Puchar Ligi Mistrzów zawita w tym sezonie na Delle Alpi. 8)
Jednak patrząc na to zestawienie widać jedno: wszędzie, no prawie wszedzie rządzą włoskie drużyny

Deportivo nam juz raczej na przeszkodzie niestanie (chyba, że zdarzy się cud - cos w stylu rewanże Deportivo-Milan z tamtego roku), tak więc Puchar Ligi Mistrzów zawita w tym sezonie na Delle Alpi. 8)
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- Ironman
- Juventino
Święte słowatak więc Puchar Ligi Mistrzów zawita w tym sezonie na Delle Alpi

Co do statystyk to niezawsze odzwierciedlają prawdziwą forme danej drużyny i dobrze ją opisują. Weźmy np barce grają dobrze widać wysoką forme i zgranie czy np wygrana szachtara dinieck z celtikiem przed meczem przygladając sie statystyką wskazac lidera nie byłoby cięzko a tu niespodzianka :-D
- Vincitore
- Juventino
No Widac nie ma Legro nie tracimy goli jak by Legro byl to nasz bilans by wygladal tak : 3-4 i mielibysmy 3 miejsce a tu Cannavaro,Zebina,Thuram,Zambrotta nie do przejscia Roma 10 goli starconych w lidze mistrzow w Serie A 12 22 gole slabiutko Mexes nic nie daje tylko slabiutko gra a my o niego tak walczylismy
- BiancoNerri_
- Juventino
Dla mnie Juventus mogłby wygrywać po 1-0 w 90min. przez karny w każdym meczu, ale żeby wygrali w LM. Te 10 goli Romy to nie zasługa Mexesa, tylko jego kolegów (Cufre, Ferrari :? ).
- Wojtom
- Juventino
No brawa dla Juventusu, naprawde obrone mamy bardzo dobrą i mam nadzieje, ze taka pozostanie do konca LM i jeszcze dłuzej 8)
Co do zdobytych bramek to Inter mnie w LM bardzo zaskakuje :shock: grają wręcz wyśmienicie ! Aż trudno uwiezyc...
Roma... no coz, nie idzie im w tym sezonie, ani w Serie A, ani w Lidze Mistrzów, ale płakać z tego powodu nie zamierzam...
8) 
Co do zdobytych bramek to Inter mnie w LM bardzo zaskakuje :shock: grają wręcz wyśmienicie ! Aż trudno uwiezyc...
Roma... no coz, nie idzie im w tym sezonie, ani w Serie A, ani w Lidze Mistrzów, ale płakać z tego powodu nie zamierzam...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Wessal
- Juventino
Zdziwiłem się tym, że Juventus jako jedyny klub nie ma żadnego puszczonego gola. To coś wielkiego bo przypominąc sobie wyraz Juventus można odrazu skojarzyć sobie to z... słabą obroną. A tu tylko Cannaravo i Zebina przyszedł i odrazu aż takie statystyki. Jestem bardzo zaskoczyny tym,aczkolwiek myślałem że Juve duzo bramek straci w LM a jednak tak się nie stało. Podsumowywyjąc ligi Włoska, Francuska, Angielska i Niemiecka to Juve z tych lig ma najmniej puszczonych goli bo jedynie jest ich 3.
Forza Juve! Oby tak dalej
Tylko 2 gole a nie 3 8) -Dragon-
Forza Juve! Oby tak dalej
Tylko 2 gole a nie 3 8) -Dragon-
- bartusek
- Juventino
No tutaj trzeba dostrzec w ogóle siłe SERIE A..
Juventus, Milan i Inter to zespoły które wygrały wszystkie swoje mecze....
O romie nie ma co wspominac bo to osobna historia...
Postawa Juve tym bardziej cieszy bo nie straciła, zadnej bramki...
Moze mało efektownie ale bardzo efektywnie !!! Oby tak dalej !!!
Juventus, Milan i Inter to zespoły które wygrały wszystkie swoje mecze....
O romie nie ma co wspominac bo to osobna historia...

Postawa Juve tym bardziej cieszy bo nie straciła, zadnej bramki...
Moze mało efektownie ale bardzo efektywnie !!! Oby tak dalej !!!