Lewandinho też strzela.....
- bartusek
- Juventino
To nam siem chłopaki rozstrzelali...
El Drewniako strzelil w Angli a Lewandinho w meczu Szachtara Donieck z Tawrią Simferopol w Pucharze Ukrainy... Otworzyl tym samym wynik spotkania a ostatecznie Szachtar zwycieżył 3-0 !!!
Nasi reprezentanci zaczynają wreszcie strzelać.... TO cieszy
Oby tak dalej !!! Teraz tylko dobra grą moga odbudowac zaufanie u kibiców, bo na razie śmieje sie z nich prawie CAŁA POLSKA !!!
Ale z Krzynówka też siem kiedyś smiali, bo im sie wyglad nie podobał....
Mam nadzieje, że Rasiak z Lewandowskim zaczna wreszcie cos grać i udowodnia swoja wartość !!!

Nasi reprezentanci zaczynają wreszcie strzelać.... TO cieszy

Oby tak dalej !!! Teraz tylko dobra grą moga odbudowac zaufanie u kibiców, bo na razie śmieje sie z nich prawie CAŁA POLSKA !!!
Ale z Krzynówka też siem kiedyś smiali, bo im sie wyglad nie podobał....
Mam nadzieje, że Rasiak z Lewandowskim zaczna wreszcie cos grać i udowodnia swoja wartość !!!
- RuTeK
- Juventino
KRZYNOWEK - Czlowiek o twarzy rzeźbionej wiatrem
Hy Hy Hy strasznie mi sie to podba! A co do tematu to tylko sie cieszyc ze Polacy strzelaja! W koncu POLAK to nie byle kto no nie? Oby tak dalaej!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Reggie
- Juventino
No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela, oby tak dalej. Tylko żeby Janas po tej bramce nie powiedział: Wszyscy zobaczyli że Rasiak potrafi strzelać więc zagra w następnym meczu :?
Nie mam nic przeciwko temu żeby Rasiak grał w reprezentacji, jeśli oczywiśćie jest w dobrej formie i strzela bramki. Ale często to wygląda tak że on nic nie robi na boisku, a Franek, który jest w świetnej formie grzeje ławę :?
Nie mam nic przeciwko temu żeby Rasiak grał w reprezentacji, jeśli oczywiśćie jest w dobrej formie i strzela bramki. Ale często to wygląda tak że on nic nie robi na boisku, a Franek, który jest w świetnej formie grzeje ławę :?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Desperado---ALEX
- Juventino
Zobaczymy co pokażą w przyszłosci, moim zdaniem Rasiak jest za wolny......niema tego czegos co powinien miec napastnik.Zaś Lewandowski ....hmm on to bardziej w defensywie i ma mecze dobre ale tez i kiepskie......
- Wojtom
- Juventino
Nie ma się co smiac !
Polacy za granicą radzą sobie coraz lepiej i dzięki temu coraz więcej naszych zawodników bedzie miało szansę na dostanie się do zagranicznych klubów. 8)
Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć im wszystkiego najlepszego w swoich klubach i zdobywania wielu goli. 8)
Polacy za granicą radzą sobie coraz lepiej i dzięki temu coraz więcej naszych zawodników bedzie miało szansę na dostanie się do zagranicznych klubów. 8)
Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć im wszystkiego najlepszego w swoich klubach i zdobywania wielu goli. 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kouba
- Qualità Juventino
Tylko, ze tym razem to jest o naszym Lewandinho. Chyba Ci sie tematy pomieszaly, albo jestes juz za bardzo wpatrzony w naszego Grzesia i wszedzie go widziszRysiek pisze:No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela

- RuTeK
- Juventino
No dobra tylk oRasiak coagle sie rozwija 8) i pracoje nad saba i wierze ze kiedys cos z niego bendzie! jest wysoki i bardzo dobrze sie czuje na samej szpicy! Mocno tez huknie(czasami celnie) ale wszystko bendzie kiedys w jak najleszym pozadku!Desperado---ALEX pisze:Zobaczymy co pokażą w przyszłosci, moim zdaniem Rasiak jest za wolny......niema tego czegos co powinien miec napastnik.Zaś Lewandowski ....hmm on to bardziej w defensywie i ma mecze dobre ale tez i kiepskie......
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- bartusek
- Juventino
Masz kogos konkretnie na myśli.... NIe licząc Bundesligi to przecież Polaków za granicą jest garstka a i tak przeważnie grzeją ławę.... ( Mówie tu o najsilniejszych ligach )Wojtom pisze:
Polacy za granicą radzą sobie coraz lepiej i dzięki temu coraz więcej naszych zawodników bedzie miało szansę na dostanie się do zagranicznych klubów.
Poza tym kluby z najsilniejszych lig zawsze wola kupic jakiegos Serba, Rumuna niz wydawac kase na "gwiazdy" z Polski.....
- Andryk
- Juventino
...
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać. A jakby taki pomiot szyderca wyszedł na boisko to co by dobrego narobił? Więc siedzi taki kmiot jeden z drugim przed monitorem (bo tylko na tyle go stać) i wymyśla i trzyma kciuki aby naszym sie potkneła noga i mieli co w żałosny sposób wyszydzić.
Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać. A jakby taki pomiot szyderca wyszedł na boisko to co by dobrego narobił? Więc siedzi taki kmiot jeden z drugim przed monitorem (bo tylko na tyle go stać) i wymyśla i trzyma kciuki aby naszym sie potkneła noga i mieli co w żałosny sposób wyszydzić.
Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady
- bartusek
- Juventino
CHyba nie piszesz o mnie....?! :xAndrewtbg pisze:...
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać.
Zacytuj fragment w którym wysmiewam się z Lewandowskiego.... ( ksywa Lewandinho bardzo mi siem podoba

Tutaj siem zgadzam, że Polacy sa bardzo zawistnym narodem i zamiast wspierac swoich to siem nasmiewają, ale zobacz Andrewtbg widocznie to troche działa. Niedawno wszyscy tak siem z nich śmiali a tu obydwoje po brameczce strzelili....Andrewtbg pisze:...
A jakby taki pomiot szyderca wyszedł na boisko to co by dobrego narobił? Więc siedzi taki kmiot jeden z drugim przed monitorem (bo tylko na tyle go stać) i wymyśla i trzyma kciuki aby naszym sie potkneła noga i mieli co w żałosny sposób wyszydzić.

Celem tematu nie było w żadnym wypadku wyśmiewanie sie z Lewandowskiego, wręcz przeciwnie chcialem dostrzec fakt, że strzelil bramke co znaczy ze nie jest z nim tak źle...Andrewtbg pisze: Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady
A temat postu jest taki jaki jest bo mi siem podoba i jest ciekawszy...
Pozdro!!!
- Bany_DG
- Juventino
Co do śmiania sie z Lewando 8) nie dziwie sie że gra słabo w s-kadrze jak w doniecku fra jako stoper a u dżanasa gra jako playmaker to wrecz śmieszne co do śmiania sie z nich pokażcie mi człowieka który by nie zachichotał przy określeniach (dla mnie są śmieszne i śmiechem nie obrażam posiadaczy nazwisk)
Rasialdo.Rasia-gol,
Lewandinio.Lewando
Krzynaldo ja sie śmieje bo ich nazwiska można przeistoczyć ja w podstawówce też tak miałem bo wyzywali mnie banan a to nie jest miłe
a przesitaczanie nazwiska na słynych graczy jest raczej miłe
Rasialdo.Rasia-gol,
Lewandinio.Lewando
Krzynaldo ja sie śmieje bo ich nazwiska można przeistoczyć ja w podstawówce też tak miałem bo wyzywali mnie banan a to nie jest miłe
a przesitaczanie nazwiska na słynych graczy jest raczej miłe
- Andryk
- Juventino
nie sugeruje, że Ty wyśmiewasz piłkarzy...bartusek pisze:CHyba nie piszesz o mnie....?! :xAndrewtbg pisze:...
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać.
Zacytuj fragment w którym wysmiewam się z Lewandowskiego.... ( ksywa Lewandinho bardzo mi siem podoba)
Celem tematu nie było w żadnym wypadku wyśmiewanie sie z Lewandowskiego, wręcz przeciwnie chcialem dostrzec fakt, że strzelil bramke co znaczy ze nie jest z nim tak źle...Andrewtbg pisze: Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady
A temat postu jest taki jaki jest bo mi siem podoba i jest ciekawszy...
Pozdro!!![/quote]
Chodzi mi tu o tematy rasiaka, lewadowsikego i oo telenoweli,
sam sie smialem ale z historii, nie z pilkarzy. Napiasłem dopiero tutaj bo nie wiedzałem ze beda nastepne tematy
pozdro
- BIANCONERI
- Juventino
Lewandowski co prawda zaliczył kilka bardzo słabych występów w reprezentacji,ale trzeba pamięctać,że nie grał on na swojej ulubionej pozycji.Lewandowski w klubie wystawiany jest na środku obrony i tam radzi sobie całkiem nieźle,pamiętam,że podczas swojej gry w Groclinie również grał cześciej na obronie.Licze na to,że Janas zrezygnuje z wystawiania krytykowanego Lewandowskiego na pozycji defensywnego pomocnika.Jeżeli defensor Szachatara ma byc powoływany to koniecznie jako obrońca,choć na tej pozycji będzie mu cieżko wywalczyć sobie miejsce w składzie z uwagi na silną konkurencje.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Reggie
- Juventino
kouba pisze:Tylko, ze tym razem to jest o naszym Lewandinho. Chyba Ci sie tematy pomieszaly, albo jestes juz za bardzo wpatrzony w naszego Grzesia i wszedzie go widziszRysiek pisze:No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela
Nie pomieszały:) Chyba nie czytałeś bajek o Grzesiu drewnianym chłopczyku i jesteś niedoinformowany 8)bartusek pisze:...El Drewniako strzelil w Angli...
Jestem doinformowany, tylko ze to jest raczej temat o Lewandowskim, a o Rasiaku i jego strzelonej bramce jest inny temat

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Wojtom
- Juventino
Chodzi mi własnie o tę "garstkę" piłkarzy polskich za granicą, którzy jeśli bedą się dobrze spisywać to utorują drogę młodszym, może i lepszym zawodnikom, ktorzy zapewne marnowaliby się w Polsce...bartusek pisze:NIe licząc Bundesligi to przecież Polaków za granicą jest garstka a i tak przeważnie grzejąławę.... ( Mówie tu o najsilniejszych ligach )..
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.