Lewandinho też strzela.....

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:26

To nam siem chłopaki rozstrzelali... :D El Drewniako strzelil w Angli a Lewandinho w meczu Szachtara Donieck z Tawrią Simferopol w Pucharze Ukrainy... Otworzyl tym samym wynik spotkania a ostatecznie Szachtar zwycieżył 3-0 !!!

Nasi reprezentanci zaczynają wreszcie strzelać.... TO cieszy :D
Oby tak dalej !!! Teraz tylko dobra grą moga odbudowac zaufanie u kibiców, bo na razie śmieje sie z nich prawie CAŁA POLSKA !!!
Ale z Krzynówka też siem kiedyś smiali, bo im sie wyglad nie podobał....
Mam nadzieje, że Rasiak z Lewandowskim zaczna wreszcie cos grać i udowodnia swoja wartość !!!

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:37

KRZYNOWEK - Czlowiek o twarzy rzeźbionej wiatrem :P :P :P Hy Hy Hy strasznie mi sie to podba! A co do tematu to tylko sie cieszyc ze Polacy strzelaja! W koncu POLAK to nie byle kto no nie? Oby tak dalaej!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:42

No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela, oby tak dalej. Tylko żeby Janas po tej bramce nie powiedział: Wszyscy zobaczyli że Rasiak potrafi strzelać więc zagra w następnym meczu :?
Nie mam nic przeciwko temu żeby Rasiak grał w reprezentacji, jeśli oczywiśćie jest w dobrej formie i strzela bramki. Ale często to wygląda tak że on nic nie robi na boisku, a Franek, który jest w świetnej formie grzeje ławę :?

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Desperado---ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:43

Zobaczymy co pokażą w przyszłosci, moim zdaniem Rasiak jest za wolny......niema tego czegos co powinien miec napastnik.Zaś Lewandowski ....hmm on to bardziej w defensywie i ma mecze dobre ale tez i kiepskie......

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:44

Nie ma się co smiac !
Polacy za granicą radzą sobie coraz lepiej i dzięki temu coraz więcej naszych zawodników bedzie miało szansę na dostanie się do zagranicznych klubów. 8)
Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć im wszystkiego najlepszego w swoich klubach i zdobywania wielu goli. 8) :)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:46

Rysiek pisze:No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela
Tylko, ze tym razem to jest o naszym Lewandinho. Chyba Ci sie tematy pomieszaly, albo jestes juz za bardzo wpatrzony w naszego Grzesia i wszedzie go widzisz ;)

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 14:52

Desperado---ALEX pisze:Zobaczymy co pokażą w przyszłosci, moim zdaniem Rasiak jest za wolny......niema tego czegos co powinien miec napastnik.Zaś Lewandowski ....hmm on to bardziej w defensywie i ma mecze dobre ale tez i kiepskie......
No dobra tylk oRasiak coagle sie rozwija 8) i pracoje nad saba i wierze ze kiedys cos z niego bendzie! jest wysoki i bardzo dobrze sie czuje na samej szpicy! Mocno tez huknie(czasami celnie) ale wszystko bendzie kiedys w jak najleszym pozadku!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 15:03

Wojtom pisze:
Polacy za granicą radzą sobie coraz lepiej i dzięki temu coraz więcej naszych zawodników bedzie miało szansę na dostanie się do zagranicznych klubów.
Masz kogos konkretnie na myśli.... NIe licząc Bundesligi to przecież Polaków za granicą jest garstka a i tak przeważnie grzeją ławę.... ( Mówie tu o najsilniejszych ligach )
Poza tym kluby z najsilniejszych lig zawsze wola kupic jakiegos Serba, Rumuna niz wydawac kase na "gwiazdy" z Polski.....

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 15:11

...
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać. A jakby taki pomiot szyderca wyszedł na boisko to co by dobrego narobił? Więc siedzi taki kmiot jeden z drugim przed monitorem (bo tylko na tyle go stać) i wymyśla i trzyma kciuki aby naszym sie potkneła noga i mieli co w żałosny sposób wyszydzić.
Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady :wink:

bartusek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 15:33

Andrewtbg pisze:...
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać.
CHyba nie piszesz o mnie....?! :x
Zacytuj fragment w którym wysmiewam się z Lewandowskiego.... ( ksywa Lewandinho bardzo mi siem podoba :D )
A jakby taki pomiot szyderca wyszedł na boisko to co by dobrego narobił? Więc siedzi taki kmiot jeden z drugim przed monitorem (bo tylko na tyle go stać) i wymyśla i trzyma kciuki aby naszym sie potkneła noga i mieli co w żałosny sposób wyszydzić.
Tutaj siem zgadzam, że Polacy sa bardzo zawistnym narodem i zamiast wspierac swoich to siem nasmiewają, ale zobacz Andrewtbg widocznie to troche działa. Niedawno wszyscy tak siem z nich śmiali a tu obydwoje po brameczce strzelili.... :D
Andrewtbg pisze: Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady :wink:
Celem tematu nie było w żadnym wypadku wyśmiewanie sie z Lewandowskiego, wręcz przeciwnie chcialem dostrzec fakt, że strzelil bramke co znaczy ze nie jest z nim tak źle...
A temat postu jest taki jaki jest bo mi siem podoba i jest ciekawszy...
Pozdro!!!

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 15:54

Co do śmiania sie z Lewando 8) nie dziwie sie że gra słabo w s-kadrze jak w doniecku fra jako stoper a u dżanasa gra jako playmaker to wrecz śmieszne co do śmiania sie z nich pokażcie mi człowieka który by nie zachichotał przy określeniach (dla mnie są śmieszne i śmiechem nie obrażam posiadaczy nazwisk)
Rasialdo.Rasia-gol,
Lewandinio.Lewando
Krzynaldo ja sie śmieje bo ich nazwiska można przeistoczyć ja w podstawówce też tak miałem bo wyzywali mnie banan a to nie jest miłe
a przesitaczanie nazwiska na słynych graczy jest raczej miłe

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 16:06

bartusek pisze:
Są poprostu ludzie którzy liczą tylko na potyczke naszych piłkarzy żeby ich wykpić a sami co potrafią?? Tylko wyśmiać.
CHyba nie piszesz o mnie....?! :x
Zacytuj fragment w którym wysmiewam się z Lewandowskiego.... ( ksywa Lewandinho bardzo mi siem podoba :D )
nie sugeruje, że Ty wyśmiewasz piłkarzy...
Andrewtbg pisze: Dlatego panowie przestancie robic takie tematy( rasiaki czy lewandowskie), bo to juz nie jest smieszne!!! moze tamta opowiesc byla fajna alebez przesady :wink:
Celem tematu nie było w żadnym wypadku wyśmiewanie sie z Lewandowskiego, wręcz przeciwnie chcialem dostrzec fakt, że strzelil bramke co znaczy ze nie jest z nim tak źle...
A temat postu jest taki jaki jest bo mi siem podoba i jest ciekawszy...
Pozdro!!![/quote]
Chodzi mi tu o tematy rasiaka, lewadowsikego i oo telenoweli,
sam sie smialem ale z historii, nie z pilkarzy. Napiasłem dopiero tutaj bo nie wiedzałem ze beda nastepne tematy
pozdro

BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 16:13

Lewandowski co prawda zaliczył kilka bardzo słabych występów w reprezentacji,ale trzeba pamięctać,że nie grał on na swojej ulubionej pozycji.Lewandowski w klubie wystawiany jest na środku obrony i tam radzi sobie całkiem nieźle,pamiętam,że podczas swojej gry w Groclinie również grał cześciej na obronie.Licze na to,że Janas zrezygnuje z wystawiania krytykowanego Lewandowskiego na pozycji defensywnego pomocnika.Jeżeli defensor Szachatara ma byc powoływany to koniecznie jako obrońca,choć na tej pozycji będzie mu cieżko wywalczyć sobie miejsce w składzie z uwagi na silną konkurencje.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 16:27

kouba pisze:
Rysiek pisze:No proszę proszę, nasz Grzesiu znów strzela
Tylko, ze tym razem to jest o naszym Lewandinho. Chyba Ci sie tematy pomieszaly, albo jestes juz za bardzo wpatrzony w naszego Grzesia i wszedzie go widzisz ;)
bartusek pisze:...El Drewniako strzelil w Angli...
Nie pomieszały:) Chyba nie czytałeś bajek o Grzesiu drewnianym chłopczyku i jesteś niedoinformowany 8)

Jestem doinformowany, tylko ze to jest raczej temat o Lewandowskim, a o Rasiaku i jego strzelonej bramce jest inny temat :)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2004, 16:52

bartusek pisze:NIe licząc Bundesligi to przecież Polaków za granicą jest garstka a i tak przeważnie grzejąławę.... ( Mówie tu o najsilniejszych ligach )..
Chodzi mi własnie o tę "garstkę" piłkarzy polskich za granicą, którzy jeśli bedą się dobrze spisywać to utorują drogę młodszym, może i lepszym zawodnikom, ktorzy zapewne marnowaliby się w Polsce... :wink:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ODPOWIEDZ