"Brudny" Ibrahimovic
- wErOn
- Juventino
Hm po obejżeniu filmików umieszczonych w downloadzie JP zupełnie zmieniłem zdanie na temat Ibrahimovica, niestety w negatywnym tego słowa znaczeniu. Ten gościu naprawdę gra brutalnie i chamsko wystarczy obejżeć filmik the_zlatan_movie :shock: Szok - nie lubię takich graczy, niestety mamy u siebie takiego boiskowego chama :evil:
Przypomnieć wystarczy tylko ostatni incydent, w którym Ibrahimovic pociągnął z główki (
) piłkarzowi .... yy zapomniałem, lub faul na Buffonie, po którym zdobył tą niezwykle piękną (farciarską ?) bramkę na 1-1 w meczu z Włochami (Euro 04). Przeciez widać tam ewidentnie, że wpadł całm ciałem na Gigiego uniemożliwiając mu wybicie piłki
Co sądzicie o "futbolowych brutalach" ;D ?
Przypomnieć wystarczy tylko ostatni incydent, w którym Ibrahimovic pociągnął z główki (

Co sądzicie o "futbolowych brutalach" ;D ?
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2005, 12:00 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- nookie
- Juventino
Ja podobnie jak Ty nie lubie takiego zachowania..Zlatan juz bedac w JUVE raz sie tak zachowal opluwajac gracza z przeciwnej druzyny (juz nie pamietam z kim byl mecz) ale dopoki jego "wybryki" na boisku nie osłabiaja druzyny to mozna chyba przymknac na to oko
moze sie chlopak zmieni po paru miesiacach w JUVE...
P.S. tak abstrachujac od tematu to nasz niedawny "boiskowy zabijaka" edgar Davids pobil podobno fotoreportera gdy ten zrobil mu zdjecie kiedy Edzio wychodzil ze sklepu..cóz..jemu takie zycie sie chyba nigdy nie znudzi
P.S. tak abstrachujac od tematu to nasz niedawny "boiskowy zabijaka" edgar Davids pobil podobno fotoreportera gdy ten zrobil mu zdjecie kiedy Edzio wychodzil ze sklepu..cóz..jemu takie zycie sie chyba nigdy nie znudzi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- eLeM
- Juventino
Taki temat już chyba gdzieś był :>
Ja tam zlatana nigdy nie lubiłem i dopóki nie strzeli decydującej bramki w finale LM to go nie polubię. Ale skoro strzela bramki dla Juve to moge tolerować nawet tendencję do gryzienia przeiwnika w łydki
Tolerować nie znaczy lubić 8)
Ja tam zlatana nigdy nie lubiłem i dopóki nie strzeli decydującej bramki w finale LM to go nie polubię. Ale skoro strzela bramki dla Juve to moge tolerować nawet tendencję do gryzienia przeiwnika w łydki

Tolerować nie znaczy lubić 8)

- RuTeK
- Juventino
Wiesz wydaje mi sie iz wtedy ZLatan nikogo nie faulował tylko inny gracz
Nie pamietam juz ktory ale napewno nie byl to ZLATAN! I juz nie przesadzajmy ze to taki cham;/ Gra ostro ale zeby odrazu go tak nazywac!! Poprostu ma slabe nerwy co sie dzieiwc taka ciezka branza!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Yari
- Juventino
Jak dla mnie to Gigi wpadł na Zlatana 8) . Kwestia spronaWajron pisze: Przeciez widać tam ewidentnie, że wpadł całm ciałem na Gigiego

Natomiast wracając do głównego wątku tego tematu , ja Zlatanowi absolutnie się nie dziwe. Młody jest, brakuje mu tego spokoju co u starszych piłkarzy. Wazne jest to że nie daje nigdy za wygraną. Taki duży Gattuso :lol:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
E tam. C owy gadacie. Kompletnie sie nie zgadzam 8) Ten filmik Zlatana, to najlepsze ścinki z jego kariery, gdzie był pokazany pod wszystkimi postaciami.
Ponadto wcale nie był tam pokazany jakoś przesadnie brutalnie. Raczej bezpodstawnie go oceniacie. Każdy piłkarz potrafi zagrać nieczysto, dać sie sprowokować. W dzisiejszym futbolu to normlane.
Ja ze Zlatanem wiążę ogormne nadzieje. Wiem, że nie zawiedzie moich oczekiwań :twisted: Najkrócej mówiąc, mam nowy wzór do naśladowania, nowego idola. Bo Del Piero już wygasa
Zawsze będę w niego wierzył. Jednak już nie potrafi mnie zaskoczyć. A Zlatan to wielki dynamit, który wkrótce eksloduje! :twisted:
Ponadto wcale nie był tam pokazany jakoś przesadnie brutalnie. Raczej bezpodstawnie go oceniacie. Każdy piłkarz potrafi zagrać nieczysto, dać sie sprowokować. W dzisiejszym futbolu to normlane.
Ja ze Zlatanem wiążę ogormne nadzieje. Wiem, że nie zawiedzie moich oczekiwań :twisted: Najkrócej mówiąc, mam nowy wzór do naśladowania, nowego idola. Bo Del Piero już wygasa

- Vincitore
- Juventino
No ja równiez nie popieram takiego zachowania na boisku nie ściągałem tego filmiku ale widziałałem tylko na ostatnim meczu jak walna z basi temu kolosowi z Udine no to musiało boleć jednak ja każdego gracza Juventusu traktuję tak samo i sądzę też że czasami trzeba komuś pokazać kto żadzi na boisku 
- kouba
- Qualità Juventino
Tez powiem, e tam
DjJuve ma racje, dzisiejszy sport to gra silowa. Malo pilkarzy przestrzega wszystkich zasad w meczu. Zawsze przy jakims rogu, ale wrzutce chwyci za koszulke itp. Jezeli sedzia nie widzi to wszystko mozna robic
Oczywiscie z umiarem i np. nie pluc rywalowi w twarz :lol: Ja lubie Zlatana i rowniez jak Dragon, mysle, ze wreszcie pokarz na co NA PRAWDE Go stac. Narazie to tylko przygrywka do wielkiego spektaklu 

- Wojtom
- Juventino
Musi grać ostro, bo inaczje nic by nie ugrał.
A te zagrywki z głowki i inne, to jak zwykle nadmiernie odbierane przez tych, ktorzy dostają. ( oczywiście czasami o to chodzi, zeby sie wywalic i zeby przeciwnik dostał kartke. Przykład Rivaldo 8) dostał w kolano a złapał sie za twarz
:lol: )
Myśle, że Zlatan powinien grać twardo, żeby przeciwnicy się go bali
wtedy bedzie on miał większy szacunek u innych i będzie mu łatwiej strzelać gole. 8)
Poza tym, ktoś musi czasami troszke zastępowac Davidsa
A te zagrywki z głowki i inne, to jak zwykle nadmiernie odbierane przez tych, ktorzy dostają. ( oczywiście czasami o to chodzi, zeby sie wywalic i zeby przeciwnik dostał kartke. Przykład Rivaldo 8) dostał w kolano a złapał sie za twarz
Myśle, że Zlatan powinien grać twardo, żeby przeciwnicy się go bali

Poza tym, ktoś musi czasami troszke zastępowac Davidsa
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Luiza
- Juventino
mysle ze kazdy prawdziwy fan pilki noznej (nietylko Juve) nie popiera brutalnej gry. Nie jest ona ani mila dla oka a tym bardziej dla zdrowia naszych "pupili" :-D
Ibrahimovic to rasowy napastnik. Umie znalesc sie w sytuacjach pod bramka, takze w tych sam-na sam z bramkarzem. Jest to porzadana cecha u napastnikow, jednak (co wy rowniez zauwazyliscie) sa pewne granice tych umiejetnosci. Jednakze po przekroczeniu tej niewidzialnej granicy to nie nazywa sie juz umiejetnoscia lecz...chamska brutaloscia i perfidia!! :? :?
:idea: Kto popiera brak kultury na boisku nie moze nazywac sie fanem football'u (nie mowiac juz o Juve) 8) 8)
a co do tego porownania do Davidsa: no ja nie wiem czy to bylo przyjemnie gdy na boisku zostawalo 10 zawodnikow Damy i 11 zawodnikowprzeciwnikow.... :twisted:
Ibrahimovic to rasowy napastnik. Umie znalesc sie w sytuacjach pod bramka, takze w tych sam-na sam z bramkarzem. Jest to porzadana cecha u napastnikow, jednak (co wy rowniez zauwazyliscie) sa pewne granice tych umiejetnosci. Jednakze po przekroczeniu tej niewidzialnej granicy to nie nazywa sie juz umiejetnoscia lecz...chamska brutaloscia i perfidia!! :? :?
:idea: Kto popiera brak kultury na boisku nie moze nazywac sie fanem football'u (nie mowiac juz o Juve) 8) 8)
a co do tego porownania do Davidsa: no ja nie wiem czy to bylo przyjemnie gdy na boisku zostawalo 10 zawodnikow Damy i 11 zawodnikowprzeciwnikow.... :twisted:
- wErOn
- Juventino
Niektórzy chyba źle mnie zrozumieli - nie chodziło mi o OSTRĄ grę tylko o BRUTALNĄ i niezgodną z zasadami fair play, powiedzmy. Obejżyjcie filmiki a zobaczycie co za wandala mamy w drużynie :-D
Heh na filmiku zlatan_pride_of_sweden dojrzałem ciekawą akcję
Canna bezczelnie zatrzymuje brudnym wślizgiem Zlatana 8)
Prześlizgnął pod nim jedną nogę, drugą specjalnie zachaczył tworząc szczypce (koledzy z drużyny
)
Poza tym kolejne brzydkie zachowania Ibrahimovica. Omija dwóch naszych obrońców (Polska - Szwecja ;P) kopiąc ich przy tym niemilosiernie, zresztą oni też nie pozostają mu dłużni, kończy się tym, że Zlatan klęka kolanem na żebrach jednego z obrońćów, aż sędzia liniowy wchodzi w calą akcję
Hm co jeszcze ciekawego ... 7min. 50 sek. zlatan_pride_of_sweden - tym razem Zlatan obrywa i to nie słabo :lol:
Hm jeszcze jedno ... Taka gra Zlatana może się dla nas (Juve) skończyć bardzo źle, bo jeśli ten będzie sobie pozwalał na brzydką grę to może się nie skończyć na czerwonej kartce, a na dyskfalifikacji w ważnym okresie sezonu. Nawet nie mówie co by było gdyby Ibra wywinął coś w dzisiejszym meczu
Zalayeta - Kapo - yy Olivera :twisted: ?
Heh na filmiku zlatan_pride_of_sweden dojrzałem ciekawą akcję

Canna bezczelnie zatrzymuje brudnym wślizgiem Zlatana 8)
Prześlizgnął pod nim jedną nogę, drugą specjalnie zachaczył tworząc szczypce (koledzy z drużyny

Poza tym kolejne brzydkie zachowania Ibrahimovica. Omija dwóch naszych obrońców (Polska - Szwecja ;P) kopiąc ich przy tym niemilosiernie, zresztą oni też nie pozostają mu dłużni, kończy się tym, że Zlatan klęka kolanem na żebrach jednego z obrońćów, aż sędzia liniowy wchodzi w calą akcję

Hm co jeszcze ciekawego ... 7min. 50 sek. zlatan_pride_of_sweden - tym razem Zlatan obrywa i to nie słabo :lol:
Hm jeszcze jedno ... Taka gra Zlatana może się dla nas (Juve) skończyć bardzo źle, bo jeśli ten będzie sobie pozwalał na brzydką grę to może się nie skończyć na czerwonej kartce, a na dyskfalifikacji w ważnym okresie sezonu. Nawet nie mówie co by było gdyby Ibra wywinął coś w dzisiejszym meczu

Zalayeta - Kapo - yy Olivera :twisted: ?
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wessal
- Juventino
No może jest Ibrahimovic bardziej w stylu "Tottiego" tzn. nie chodzi mi o te np. koszulka z Lecce czy coś takiego ale poprostu z niego wyrasta ktoś taki jak np. ten Walijczyk. Troszkę jestem zawiedziony, że zaczyna aż tak faulować, fluć i robić inne "wybryki" ale jeśli chodzi o naprawdę brutalnych piłkarzy to on jeszcze się do tego nie zalicza.
Wolę żeby jest tak jak teraz i strzelał bramki itp. niż go wcale nie mieć.
Podsumowując: jest dobrze jak jest.
Wolę żeby jest tak jak teraz i strzelał bramki itp. niż go wcale nie mieć.
Podsumowując: jest dobrze jak jest.
- Pavel_11
- Juventino
Ja tam lubie pztrzeć na styl gry Zlatana. On gra ostro czasami wręcz brutalnie ale to w niczym nie przeszkadza. Wole patrzeć jak zawodnicy ciągają sie za koszulki lub wieżdżają w przeciwnika barem niż płaczą bo ktoś go ledwoco dotkną. :twisted: A ze Zlatana czasami ponoszą nerwy i walnie komuś z bani. Jestem w stanie mu to wybaczyć :twisted:
- ACMichał
- Milanista
Zawsze uwazałem go za "buraka" i szczerze mówiąc jest jednym z niewielu piłkarzy których nie znoszę(Del Piero, Ronaldo, Rooney). Już w Ajaksie miał pseudogwiazdorskie zachowania i pobyt w Juve napewno Go ich nie oduczy.
Buraka to Ty sobe szukaj na polu! :twisted:
Buraka to Ty sobe szukaj na polu! :twisted: