Puchar UEFA - grupy rozlosowane!
- Andryk
- Juventino
Grupa A: Feyenoord Rotterdam, Schalke Gelsenkirchen, FC Basel, Hearts of Midlothian, Ferencvaros Budapeszt
Grupa B: AC Parma, Besiktas Stambuł, Athletic Bilbao, Steaua Bukarzeszt, Standard Liege
Grupa C: Clube Brugge, Real Saragossa, FC Utrecht, Dnipro Dniepropietrowsk, Austria Wiedeń
Grupa D: Newcastle, Sporting Lizbona, Sochaux, Panionios, Dinamo Tbilisi
Grupa E: Lazio Rzym, Villarreal, Middlesbrough, Partizan Belgrad, Egaleo Ateny
Grupa F: Glasgow Rangers, Auxerre, Grazer AK, Amica Wronki, AZ Alkmaar
Grupa G: VfB Stuttgart, Benfica Lizbona, Dinamo Zagrzeb, Heerenveen, Beveren
Grupa H: AEK Ateny, Lille, FC Sevilla, Alemannia Akwizgran, Zenit Sankt Petersburg
Amica według mnie trafiła na trudna grupe, ale przecez w tym etapie nie ma juz słabiaków! ciekawi mnie postawe kata wisly czyli dinamo tibilisi
mam nadzieje, że odpadna zajmujhąc ostatnie miejsce
Grupa B: AC Parma, Besiktas Stambuł, Athletic Bilbao, Steaua Bukarzeszt, Standard Liege
Grupa C: Clube Brugge, Real Saragossa, FC Utrecht, Dnipro Dniepropietrowsk, Austria Wiedeń
Grupa D: Newcastle, Sporting Lizbona, Sochaux, Panionios, Dinamo Tbilisi
Grupa E: Lazio Rzym, Villarreal, Middlesbrough, Partizan Belgrad, Egaleo Ateny
Grupa G: VfB Stuttgart, Benfica Lizbona, Dinamo Zagrzeb, Heerenveen, Beveren
Grupa H: AEK Ateny, Lille, FC Sevilla, Alemannia Akwizgran, Zenit Sankt Petersburg
Amica według mnie trafiła na trudna grupe, ale przecez w tym etapie nie ma juz słabiaków! ciekawi mnie postawe kata wisly czyli dinamo tibilisi

- Desperado---ALEX
- Juventino
Napewno Amica bedzie miała ciezko awansowa...Glasgow i Auxerre to dobre europejskie druzyny Grazer i Alkmarto zespoły w naszym zasiegu......ale mysle ze mamy szanse na awans tylko trzeba ze wszystkimi powalczyc o kazdy punkt :!:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No Amica nie trafiła zbyt dobrze, ale mogła trafić gorzej. Myśle, że są szanse na awans, ponieważ z grupt wychodzą po trzy drużyny. Sądze, że Auxerre i Rangers są raczej poza zasięgiem, ale z pozostałymi drużynami mogą powalczyć. Zależy gdzie będą rozgwyali z nimi mecze.
- Michal17
- Juventino
Bardzo ciekawe grupy. Będzie kilka emocjonujących meczy (np Feyenord-Schalke)
Amica może mieć problemy w swojej grupie, ale trzecie miejsce jest możliwe, trzeba się tylko postarać
Pogromcom Wisly i Legii nie wróże sukcesów, wątpie żeby wybili się ponad ostatnie miejsca w grupach :!: :!: :!:
Amica może mieć problemy w swojej grupie, ale trzecie miejsce jest możliwe, trzeba się tylko postarać
Pogromcom Wisly i Legii nie wróże sukcesów, wątpie żeby wybili się ponad ostatnie miejsca w grupach :!: :!: :!:
- 2MAN
- Juventino
Ale się ciesze 8)
Amica będzie grała z moim AJ Auxerre
więc poogladam podopiecznych Guy Roux w TV 8) ale się ciesze
Mam nadzieje ze Auxerre wygra spotakania i awansuje dalej
Amica będzie grała z moim AJ Auxerre

Mam nadzieje ze Auxerre wygra spotakania i awansuje dalej

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- mleko
- Juventino
no niestety jest to ciezka grupa ale jest do wyjscia.wiadomo-z rangersami i auxerre trzeba powalczyc ale raczej to one miedzy soba rozsztrzygna kto awasuje z I miejsca.ale z III jest szansa wyjsc-nie mozna tylko sie bac walczyc.a potem (jesli wyjdziemy z III miejsca) bedziemy grac ze zwyciezca innej grupy-czyli trafimy (znajac zycie
) na lazio 

- Lizard
- Juventino
Amica raczej nie da rady, zbyt "wymęczony" był ich awans do rozgrywek grupowych. Choć nie należy ich skreślać już na starcie. Jeśli zagrają dobrze to... będzie dobrze
Po cichu liczę na awans, w zwycięstwo w grupie nie wierzę, ale na miejsce w czołówce grupy są w stanie "wskoczyć". Niektóre mecze ( znane klubowe marki ) zapowiadają się gorąco, ale w dalszych rundach rywalizacja dopiero nabierze rumieńców 8)
- olli
- Bawarczyk
spojrzmy wprawdzie w oczy: szans nie mają

~~~
Wysil sie bardziej i stworz "ulepszona" wypowiedz...nastepnym razem bedzie karteczka za takiego typu post ;>
ToMeK
~~~
dobra, sorki
analizując gre amiki (choćby w p.uefa:ledwo co przeszli poprzednie rundy) nie maja potencjalu zeby powalczyc z przeciwnikami

~~~
Wysil sie bardziej i stworz "ulepszona" wypowiedz...nastepnym razem bedzie karteczka za takiego typu post ;>
ToMeK
~~~
dobra, sorki

analizując gre amiki (choćby w p.uefa:ledwo co przeszli poprzednie rundy) nie maja potencjalu zeby powalczyc z przeciwnikami
Ostatnio zmieniony 05 października 2004, 16:38 przez olli, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bad_Magick
- Juventino
No no tutaj to mamy naprawdę ciekawą grupę. Lazio pomimo obaw radzi sobie bardzo dobrze, Villareal jakby nie bylo to jest polfinalista p. UEFA a Middlesbrough ma teraz chyba najsilniejszy skład w historii i mogą powalczyć. Partizan też już zainstniał na arenie Europejskiej. Nie mam jednak pojecia kim sa EgaleoAndrewtbg pisze: Grupa E: Lazio Rzym, Villarreal, Middlesbrough, Partizan Belgrad, Egaleo Ateny

- Bany_DG
- Juventino
oceniając umiejetnosci rywali i klase amici końcowa tabela bedzie wygladac takGlasgow Rangers, Auxerre, Grazer AK, Amica Wronki, AZ Alkmaar
1.Glasgow
2.Auxerre
3.AMICA
4.Grazer
5.AZ
Musiał by sie stać cud by amica była by na 2 miejscu osobiście nie wierze w taki bieg wydarzeń

Ps. Ile drużyn przechodzi dalej

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Amica nie trafiła zbyt szczęśliwie.
Mieć w grupie Glasgow Rangers to nielada wyzwanie, ale nie licze na jakieś spektakularne zwycięstwa.
Powiedzmy sobie szczerze..Amica jest słabym klubem, który mało mozę zdziałać w Europejskich Pucharach.
Jeżeli zremisujemy z którymś z zespołów w grupie, to będzie dla Amici wielki sukces..
Życze im tego/..... :twisted: :twisted:
Mieć w grupie Glasgow Rangers to nielada wyzwanie, ale nie licze na jakieś spektakularne zwycięstwa.
Powiedzmy sobie szczerze..Amica jest słabym klubem, który mało mozę zdziałać w Europejskich Pucharach.
Jeżeli zremisujemy z którymś z zespołów w grupie, to będzie dla Amici wielki sukces..
Życze im tego/..... :twisted: :twisted:
- kouba
- Qualità Juventino
3Juventin pisze:Ps. Ile drużyn przechodzi dalej
Amica wg mnie nie trafila do az tak ciezkiej grupy. Mogla trafic o wiele gorzej, a przy tym ukladzie powinni zajac 3. miejsce. Oczywsicie Legia i Wisla sa o wiele lepsze od Amicy i gdyby to te zespoly tutaj sie znalazly to moze by wyszli z 1. miejsca. Dziwi mnie to, dlaczego nie potrafili dobrze zagrac z tak slabymi rywalami w 1. rundzie. Warto zauwazyc, ze dwie najslabsze druzyny przy rozstawienia to byly wlasnie Tbilisi i Austria :? I to mnie najbardziej smuci, ze przegrali z zespolami, ktore teraz sa uwazane za najslabsze
- DamKam
- Juventino
Moim zdaniem nie jest tak zle :-D Z jakims tam Grazer i Alkmaar powinnismy wygrac..... no a z Auxerre i Glasgow u siebie mozna liczyc na cud i wywalczyc remis :-D Ogolnie mogli trafic o wiele gorzej. Zreszta dla Amicki to i tak jest sukces i wielka kasa !!!!!!!
Moim zdaniem nie jest tak zle :-D Z jakims tam Grazer i Alkmaar powinnismy wygrac..... no a z Auxerre i Glasgow u siebie mozna liczyc na cud i wywalczyc remis :-D Ogolnie mogli trafic o wiele gorzej. Zreszta dla Amicki to i tak jest sukces i wielka kasa !!!!!!!