O Ronaldo... Mysle ze dobra wiadomosc dla Nas
- Slim
- Juventino
Występ Ronaldo w rewanżowym meczu Ligi Mistrzów z Juventusem w Turynie stoi pod znakiem zapytania. Brazylijczyk we wczorajszym spotkaniu zdobył pierwszą bramkę i przyczynił się do wygranej Realu 2-1, jednak na początku drugiej połowy opuścił plac gry z powodu kontuzji nogi.
Jak poważna jest kontuzja - na razie nie wiadomo. Lekarz klubowy Alfonso del Corral przebada dziś piłkarza i wyda swoją prognozę odnośnie możliwości występu Ronaldo w rewanżu. "To wygląda na uraz łydki i przebadamy to jutro", potwierdził po meczu trener Vicente del Bosque. Prezydent klubu Florentino Perez dodał jednak: "Wygląda na to, że prawie na pewno Ronaldo nie zagra w rewanżu w Turynie".
W weekend Real jedzie do Huelvy na mecz z Recreativo, Ronaldo prawie na pewno obejrzy to spotkanie z trybun.
Mysle ze to wspaniala wiadomosc dla fanow Juve... Miejmy nadzieje ze to 100% wiadomosc w kazdym raize jest jakas iskierka nadzieji...
Jak poważna jest kontuzja - na razie nie wiadomo. Lekarz klubowy Alfonso del Corral przebada dziś piłkarza i wyda swoją prognozę odnośnie możliwości występu Ronaldo w rewanżu. "To wygląda na uraz łydki i przebadamy to jutro", potwierdził po meczu trener Vicente del Bosque. Prezydent klubu Florentino Perez dodał jednak: "Wygląda na to, że prawie na pewno Ronaldo nie zagra w rewanżu w Turynie".
W weekend Real jedzie do Huelvy na mecz z Recreativo, Ronaldo prawie na pewno obejrzy to spotkanie z trybun.
Mysle ze to wspaniala wiadomosc dla fanow Juve... Miejmy nadzieje ze to 100% wiadomosc w kazdym raize jest jakas iskierka nadzieji...
- Medi
- Qualità Juventino
Jasne, najlepiej żeby nikt z Realu nie zagrałPhilby pisze:chyba najgorsze oslabienie Realu... jeszcze tak zeby Figo i Zizu nie zagrali![]()
Miejmy nadzieje ze Ronaldo i Raul nie zagraja!

Co tam, niech se grają wszyscy i najlepsi, jak wygramy tym większa będzie satysfakcja, a jak (nie daj boshe) wtopimy to przynajmniej mamy wykręt, że Real miał najsilniejszy skład.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No wiem świena wiadomość. Szczur mozedobry niejest ale strzela gole. A tego niewolno robić JUVE. Nareszcie ktoś z naszych rywali łapie kontuzje a nie tylko my :twisted: Oj , żeby jeszcze Raul niezagrał to by było pięknie!

- Mark
- Juventino
Hm... Ty Smoku, ty masz kamien na mozgu czy po prostu z natury jestes idiota ?? Heh..fakt Real to rywale, ale od razu wyzywac sie nie trzeba... z jakimis szczurami lecisz ?? Heh...chlopie...wiadomo : Juve wygra nawet jakby gral i Raul i Ronaldo, wiec bez paniki.. 

PZU AZS i "Stara Dama"...
- BIANCONERI
- Juventino
Jeżeli Raul i Ronaldo wystapią a Juventus wygra z Realem to będzie większa satysfakcja z wygranej! 

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ty Qrw. synku mógłbyś mi kur... nieubliżać do jasnej cholery :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Co ty sobie w piz.. wyobrażasz... powiedziałem co <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... na Ciebie złego co Cie pobraziłoMark pisze:Hm... Ty Smoku, ty masz kamien na mozgu czy po prostu z natury jestes idiota ?? Heh..fakt Real to rywale, ale od razu wyzywac sie nie trzeba... z jakimis szczurami lecisz ?? Heh...chlopie...wiadomo : Juve wygra nawet jakby gral i Raul i Ronaldo, wiec bez paniki..

Ale koleś przyszedłeś nowy niedawno <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... postów ale ok(sam kiedyś miałem ten problem 8) ) i od razu do mnie z mordą