Wisła Kraków odpadła z PUEFA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mleko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 18:56

po T-R-A-G-I-C-Z-N-E-J grze WISŁA przegrała 2-1 z Dinamem Tibilisi i pozegnala sie z rozgrywkami o pilkarski Puchar UEFA...ja osobiscie jestem zdruzgotany bo laczylem z WISEŁKĄ duze nadzieje ale jak widac ten klub w pucharach sie nie sprawdza kompletnie od dwoch sezonow...cos trzeba zmienic...ŻUARWSKI musi odejsc bo tylko sie marnuje...a co wy o tym myslicie??

Na efekty porażki z Dinamem nie trzeba było długo czekać- Po meczu w Tbilisi zarząd Wisły Kraków S.S.A podał się do dymisji - poinformował nas telefonicznie prezes "Białej Gwiazdy" Tadeusz Czerwiński. Dymisję z zajmowanych stanowisk złożyli prezes Czerwiński oraz dwaj wiceprezesi Bogdan Basałaj i Zdzisław Kapka.

zrodlo: http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=6703
Ostatnio zmieniony 30 września 2004, 20:26 przez mleko, łącznie zmieniany 1 raz.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:03

ta porazka to jest skandal.a jak zwolnią heńka to już bedzie po wisle.pewnie odejdzie zuraw i szymek,moze baszczu.trudno powalczymy za rok
ps.
i tu wlasnie wyszla siła naszej ligi
ech szkoda gadać :evil:

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:08

Wstyd kompromitacja blamaż po prostu tragedia nie mieści mi sie to w głowie nie rozumiem
wydaje mi9 sie że wisl;a w tym sezonie za wysoko celowała Tu LM tu PU a ten wynik pokazuje że wiślacy dobrzi są jedynie na swoim podwórku wynik ten też pokazuje że Przez wiele wiele lat nie mamy czego szukać w Europie
:!: :( :( :(

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:09

normalnie śmiech na sali wielka Wisła odpadła!!! Mimo że kibicuje Legii to chciałem żeby Wisła przeszła dalej. Jeszcze tylko Legia i Amica zostały choć uważam że ciężko będzie o awans. szczególnie Legii ale i Amica napewno się pomęczy. Z Wisły powinien odejść Żuraw bo on już swoje dla Wisły zrobił a musi dalej się rozwijać a w Polsce już wyżej nie podskoczy.

banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

czas na zmiany.... niech sprowadza dobrych defensorow mlodego pokolenia takich jak Zytko z Zaglebia, albo Kazmierczak ze Szczecina... mecz byl straszny a Wisla dopiero sie obudzila kiedy stracila 2 bramke...Szymek i Kukielka to nie wiem czy dobre rozwiazanie..moze ich sprzedac, bo juz nie blyszcza..a tak pkt w rankingu UEFA teraz ida sie kiwac.... ;/

behemot

Qualità Juventino
Qualità Juventino

nie ma co się oszukiwać. występy naszych drużyn klubowych, nie mówiąc już o reprezentacji są odzwierciedleniem całej sytuacji jaka panuje w polskiej piłce.
tak po prostu musialo byc. i dobrze niech odpadna wszyscy. moze wtedy da sie listkiewicza i cala bande odessac z PZPNu.
mam taka nadzieje. bo coz na po kolejnych reformach? co z tego, ze co sezon gra w eksteraklasie inna liczba zespolow. wszyscy widzimy.

wake up! catch the rising sun!
banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:11

gosciu pisze:normalnie śmiech na sali wielka Wisła odpadła!!! Mimo że kibicuje Legii to chciałem żeby Wisła przeszła dalej. Jeszcze tylko Legia i Amica zostały choć uważam że ciężko będzie o awans. szczególnie Legii ale i Amica napewno się pomęczy. Z Wisły powinien odejść Żuraw bo on już swoje dla Wisły zrobił a musi dalej się rozwijać a w Polsce już wyżej nie podskoczy.
Moze jednak legia bedzie miala dzis farta ! Wez pod uwage ze Austria nie strzelila bramki w Euro pucharach od 9 lat na wyjezdzie...wiec widze szanse..ale LEgia powinna uwierzyc w siebie!

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:26

ja na to liczę że Legii się uda. Nawet Szamo powiedział że Legia wygra2-0 może coś w tym jest. zobaczymy już niedługo. Na razie Amica gra jest 1-0 jestem w szoku.

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:27

Przypuszczam ze za jakis czas sie okaze ze tam nie bylo dobrej atmosfery, bo ten chcial odejsc, ten chcial podwyrzke a tamten poklocil sie z kims tam itd itp.
Natomiast zima i tak wisla sie wyprzeda bo o to im chodzilo. Zawodnicy chcieli sie rozjechac (czyt wyjechac na zachod) :cry: :cry: i na tym cierpi tylko polska pilka
Zenada inaczej tego nie da sie okreslic

Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:37

juveni pisze:Przypuszczam ze za jakis czas sie okaze ze tam nie bylo dobrej atmosfery, bo ten chcial odejsc, ten chcial podwyrzke a tamten poklocil sie z kims tam itd itp.
Natomiast zima i tak wisla sie wyprzeda bo o to im chodzilo. Zawodnicy chcieli sie rozjechac (czyt wyjechac na zachod) :cry: :cry: i na tym cierpi tylko polska pilka
Zenada inaczej tego nie da sie okreslic
No nie wiem czy na zachód 8) Teraz na wschodzie się więcej zarabia :-D

Co do tematu:

Nie oglądałem meczu i dobrze :-D Wynik mówi sam za siebie :( Parodia :!: Wygrać z Mistrzem Gruzji 8-2 na wyjeździe a z wicemistrzem(czy z kimś tam :P ) przegrać 2-1 :!: :!: :!: TRAGEDIA :( :( :( :(

SZKODA MI ŻURAWSKIEGO :( GRAŁBY W FAZIE GRUPOWEJ TO PEWNIE POKAZAŁBY SIĘ EUROPIE A TAK TO G***O :(

lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 19:55

Szkoda mi Wisly, ale jakby grala cos, to by byl wynik dobry, a sami wiecie jak jest i gdyby nie bylo takiego wyniu w Krakowie. Teraz warto zaczekac na reszte polskich klubow, ciekawe jak ssie spisza...

Obrazek
Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:09

tragedia... szykowiak niech to derwno wkoncu odejdzie!!! Mila poiwnien do wilsy przejść... Ciekawi mnie tylko co ten Baszczyński mysłał jak wybijał piłke ręką.. po tym incydencie bramkai kartka wiedzialem ze an wygrana to tu już moze być bardzo cięzko, lecz mimo to wierzyłem, że im się uda. Niestety ale mam nadzieje, że legia pokaże na co ich stać 8)

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:11

Do mnie to jakoś nie trafia :D tzn . nie żebym sie przejoł czy coś ...
porpostu dla mnie wsyztko co jest związane z polską ligąto żenada w sportowym znaczeniu ... nie chce urazić tutaj nikogo , to jest moje zdanie ...

A w sumie nie dziwie sie po pierwszym meczu , że Wisła mogła nie sprostać "słabszym" rywalom ... Szkoda , tracimy reprezentanta polski w "osobie" drużyny Wisły ...

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:16

Nie oglądałam meczu, dopiero co wróciłam do domu a tu taka niespodzianka :? Kurcze, miałam naprawdę duże nadzieje że w tym roku coś Wiślakom może się udać... Jak widać- za dobrzy na polską ligę, za słabi nawet na początkowe fazy Pucharu UEFA... :? Szkoda, szkoda...

Agnieszka

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 30 września 2004, 20:17

behemot pisze:i dobrze niech odpadna wszyscy. moze wtedy da sie listkiewicza i cala bande odessac z PZPNu.
Fajne by to było gdyby było realne... :? :? :?
Ale niestey Listkiewicz za mocno trzyma sie tego stołka.Cieszyłbym sie gdyby go tak "zdetronizowali" :D :D .Może wtedy przyszedłby ktoś bardziej kompetentny i z większą garstką pomysłów jak wyleczyć Polską piłkę.

Niestety musimy chyba jesczze troche poczekać i przetrwać te wszystkie głupie pomysły PZPN-u..

Ale moze warto..(sam nie wiem)..
:? :?

ODPOWIEDZ