M.D Vaio punktuje
- RuTeK
- Juventino
Marco strzelil swoja " chyba " pierwsza bramke w Lidze Hiszpanskiej!!! Strzelil na 2-0 w 35 min!! I to nie bylo komu tylko Deportivo !!!! Mam nadzieje ze ten byly gracz Juve jeszcze sie rozwinie i w przyszlosci powroci na stare smieciu!!! Brawo Marco!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- wiwat
- Juventino
Wrocic to raczej nie wroci, bo nie bardzo ma po co - jest juz Ibrahimovic, Trezeguet tez jeszcze mlody, takze oni sa przyszloscia.A DI Vaio?Dobrze zrobil idac do Valencii, bo w Juve nie znalazlby miejsca w podstawowej 11 na stale.Pozdr.
- Wojtom
- Juventino
Marco Di Vaio strzelił nie jedną a trzy bramki w Primera Division do tej pory ! 8) Wraz z Milosevicem i Pandianim prowadzi w tabeli najskuteczniejszych strzelców.
Naprawde dobrze mu idzie i miejmy nadzieje, że bedzie tak dalej. 8)
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- 2MAN
- Juventino
Ciesze się że dobrze gra bo lubiłem go jeszcze w Parmie gdzie strzelał bramki ... troche mi szkoda że odszedł ( ehhh :evil: ) , ale ciesze się że właśnie do Valencii , która mi nie przeszkadza
i tam sie gra ... oby jak najlepiej 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Shadow_Alex
- Juventino
Chcialoby sie powiedziec "nic dodac nic ujac", ale nie moge bo ostrzezenie dostane2MAN pisze:Ciesze się że dobrze gra bo lubiłem go jeszcze w Parmie gdzie strzelał bramki ... troche mi szkoda że odszedł ( ehhh :evil: ) , ale ciesze się że właśnie do Valencii , która mi nie przeszkadzai tam sie gra ... oby jak najlepiej

Tak wiec, trzeba troche dodac... Szkoda ze nie ma z nami DV bo jak gral to z reguly gral dobrze, no ale coz, z Alexem nie mial szans rywalizowac. Chociaz teraz za czasow Capello to juz nie jest takie trudne jak rok temu

Forza Marco
- RuTeK
- Juventino
No prosze widze ze musze poszerzyc moja wiedze na temat ostatnich wydarzen w Lidze Hiszpanskij!! Mowisz ze strzelil juz 3 to bardzo dobrze jak na Niego:p mam nadzije ze przebije sie juz na stale do podstawowej jedenastki!!Wojtom pisze:Marco Di Vaio strzelił nie jedną a trzy bramki w Primera Division do tej pory ! 8) Wraz z Milosevicem i Pandianim prowadzi w tabeli najskuteczniejszych strzelców.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- Iver.pk
- Juventino
Narazie to wychodzi w kazdym mczu w pierwszej jedenascceFanJuventusu pisze: No prosze widze ze musze poszerzyc moja wiedze na temat ostatnich wydarzen w Lidze Hiszpanskij!! Mowisz ze strzelil juz 3 to bardzo dobrze jak na Niego:p mam nadzije ze przebije sie juz na stale do podstawowej jedenastki!!
A co do tematu to sie ciesze ze strzela bo w Juve by nie gral :!: Nie wiem co sie stalo bo jak gral w Parmie to wyczes a u nas cos mu nie szlo

- Shadow_Alex
- Juventino
Ja bym raczej powiedzial ze Lippi mu nie sluzyl. Jak Alex mial kontuzje to gral DV i walil bramki, jak tylko Alex sie wykurowal to juz DV nie gral, zreszta Alex tez nie :?Iver.pk pisze:Narazie to wychodzi w kazdym mczu w pierwszej jedenascce![]()
A co do tematu to sie ciesze ze strzela bo w Juve by nie gral :!: Nie wiem co sie stalo bo jak gral w Parmie to wyczes a u nas cos mu nie szloAle w Valenci juz sie rozkreca :!: Moze Turynski klimat mu nie sluzyl
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
nie wiem dlaczego uważasz, ze w Juve mu nie szło :? jak dla mnie to szło mu bardzo dobrze i przez większość sezonu to on a nie DP powinien grać w pierszej jedenastce. Swoją wartość udowodnił chociażby w pamiętnym meczu z Udinese, w którym DP nie strzelił karnego bodajże 20 min. przed końcem. Potem bramke zdobyło Udinese. Piętnaście minut przed końcem Di Vaio zmienił i DP i skończyło się 4-1 dla nas, przy dwóch (lub trzech :roll: ) bramkach Marco. Co do jego gry w alencii to ja również bardzo się ciesz, ze mu "idzie". Mam nadizje, że będzie tam wymiatał, i że Moggi pożałuje jego sprzedaży.Iver.pk pisze:Narazie to wychodzi w kazdym mczu w pierwszej jedenascceFanJuventusu pisze: No prosze widze ze musze poszerzyc moja wiedze na temat ostatnich wydarzen w Lidze Hiszpanskij!! Mowisz ze strzelil juz 3 to bardzo dobrze jak na Niego:p mam nadzije ze przebije sie juz na stale do podstawowej jedenastki!!![]()
A co do tematu to sie ciesze ze strzela bo w Juve by nie gral :!: Nie wiem co sie stalo bo jak gral w Parmie to wyczes a u nas cos mu nie szloAle w Valenci juz sie rozkreca :!: Moze Turynski klimat mu nie sluzyl

- Dionizos
- Juventino
Ja chcialbym zobaczyc teraz mine pana Orlowskiego z PN. Ciekawe czy nadal bedzie sie silil na komentarze w stylu "Di Vaio to pilkarz z gorszej bajki". NIe, ten czlowiek sie chyba nie zmieni, ale coz... glupich nie sieja.
Bardzo sie ciesze z dobrej postawy Marco. To swietny gracz i pokazuje, ze LH wcale nie jest za trudna dla Włocha, oby tak dlaej Marco!
P.S. Mam jego autograf i widzialem go przez 10 sekund 8) .
Bardzo sie ciesze z dobrej postawy Marco. To swietny gracz i pokazuje, ze LH wcale nie jest za trudna dla Włocha, oby tak dlaej Marco!
- Shadow_Alex
- Juventino
Zeskanuj i mi przeslijDionizos pisze:Ja chcialbym zobaczyc teraz mine pana Orlowskiego z PN. Ciekawe czy nadal bedzie sie silil na komentarze w stylu "Di Vaio to pilkarz z gorszej bajki". NIe, ten czlowiek sie chyba nie zmieni, ale coz... glupich nie sieja.

I nie szpanuj

- 10 Szymon
- Juventino
Są zawodnicy, którzy po opuszczeniu Juventusu, dalej zostają Bianconerimi! Marco jest przykładem właśnie Biało-Czarnego dalej. Bardzo się cieszę że Mu idzie tak dobrze i chciałym żeby został królem strzelców Primera Division. Marco dzięki i powodzenia dalej!!!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No właśnie. Dość dziwne stwierdzenie. Mareska to owszem, ale Di Vaio :roll:Dionizos pisze:A to niby czemu? Spi w naszej koszulce?10 Szymon pisze:Marco jest przykładem właśnie Biało-Czarnego dalej.