Sampdoria Genua - Juventus Turyn 0:3
- Andryk
- Juventino
już 22.09.2004 o godzinie 15:00 Sampdoria Genua podejmie lidera Serie A Juventus Turyn. Ja stawiam na wynik 2-0 dla Bianconerich po bramkach zlatana i emersona
Samdoria jak narazie nei zdobyła ani jendego punktu, zajmując 18 miejsce w tabeli, stracac 3 bramki i strzelając jedną.
Juventus Dotychczas zdobył 6 punktów i zajmuje 1 miejsce w tabeli, strzelajac 5 bramek, nietracac ani jednej

Samdoria jak narazie nei zdobyła ani jendego punktu, zajmując 18 miejsce w tabeli, stracac 3 bramki i strzelając jedną.
Juventus Dotychczas zdobył 6 punktów i zajmuje 1 miejsce w tabeli, strzelajac 5 bramek, nietracac ani jednej
- Wojtom
- Juventino
Po tak udanych poprzednich meczach licze tylko i wyłącznie na wysokie zwycięstwo bez stracenia bramki. 8)
Liczę na 3-0 dla Juve i bramke Zlatana... kiedys musi znowu strzelić, bo jedna mi nie wystarcza !!
Liczę na 3-0 dla Juve i bramke Zlatana... kiedys musi znowu strzelić, bo jedna mi nie wystarcza !!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mam nadzieję że to bedzie kolejny mecz bez straty gola prze Gigiego i chciałbym żeby Bianconeri powtórzyli wynik meczu z Turynu, więc stawiam na 2-0.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- stanger
- Juventino
Po dwóch zwycięstwach w pierwszych meczach pora na kolejną wygraną...Napewno nie bedzie to łatwy mecz ale Juventus w tym sezonie naprawde ma pakę i powinien przywieżc kolejne trzy punkciki Trzymam kciuki FORZA JUVE !!!!
FORZA JUVE !!!!!!
- Raffikki87
- Juventino
Sprostowanie mecz o godz 20:30 ,na Canale+Niebieskim .Sampdoria słabo zaczeła ale w końcu coś będzie chciała wygrać .Po trudnym meczu 1 - 0 dla juve brama Treze
Na wielkiej scenie ¿ycia musimy zagraæ dobrze role sw± .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
NIEWA¯NE CZY SERIE A ,B ,C1 ,C2 ,D ,JUVENTUS TO JEST NAPRAWDE WA¯NE .
- Wessal
- Juventino
Mecz nie będzie łatwy dla Bianconerich , poniewać Sampdoria jest teraz dosyć dobra chociaz jak narazie nie wygrała żadnego meczu lecz Juve nie może olać sobie Sampdorii. Obstawiam po trudnym meczu 1-0 lub 2-1 dla Bianconerich.
Ciekawy także jestem jak tam Roma czy znowu przegra.
A dla Juventusu bramki strzeli Nedved i Emerso albo Nedved i Ibrahimovic 
Ciekawy także jestem jak tam Roma czy znowu przegra.

- darel
- Juventino
Cel w tym meczu jest tylko jeden - 3 punkty. Po tak udanym poczatku sezonu trudno przypuszczać, żeby Juve straciło punkty z Genuą.
3 kolejka powinna tylko umocnic Juve na pozycji lidera. Wynik raczej nie bedzie wysoki, ale zwycięstwo powinno byc raczej pewne. Obstawiam na 0:2. Mam nadzieje, że 1 brame strzeli Del Piero ( nie wiem czemu, ale czuje, że w tym sezonie wróci do swej optymalnej formy).
3 kolejka powinna tylko umocnic Juve na pozycji lidera. Wynik raczej nie bedzie wysoki, ale zwycięstwo powinno byc raczej pewne. Obstawiam na 0:2. Mam nadzieje, że 1 brame strzeli Del Piero ( nie wiem czemu, ale czuje, że w tym sezonie wróci do swej optymalnej formy).
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- gosciu_Muranista
- Juventino
stawiam na 2:0 i mam nadzieje że Alex sobie postrzela w tym meczu. Genua może robić problemy ale ugnie się przed Juve.
- daj5stuff
- Juventino
Ja w typerze obstawilem wynik 0:2
do przerwy 0:1 a pierwsza brame dla nas zdobywa oczywiscie Treze
licze ze Zlatan w koncu zacznie strzelac i ta 2 bramka bedzie wlasnie jego...No i oczywiscie trzymam kciuki za Gigiego oby konto straconych bramek nadal bylo puste...FORZA JUVE!!!

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wstrzymam sie od typowania, ponieważ gdy Juve gra z Sampdorią, to jakoś nie moge wymyślić wyniku, a to dlatego, że Sampdoria to jest bardzo zagadkowa drużyna według mnie.
Raz mają mecz w którym wygrywają z liderem, zaś w następnej kolejce przegrywają ze średniakiem.
Ale jeżlei mam podać wynik, to obstawie 1:0, po bramce Nedveda...
Raz mają mecz w którym wygrywają z liderem, zaś w następnej kolejce przegrywają ze średniakiem.
Ale jeżlei mam podać wynik, to obstawie 1:0, po bramce Nedveda...