Lech Poznań
- Bany_DG
- Juventino
Lech Poznań w końcówce zeszłego sezonu można by zaryzykować najlepsza polska dryżyn super puchar puchar polski ,zdolna młodzież świetny kapitan i perspektywy w P.Uefa wspaniali kibice. Początek sezonu też nie najgorszy miejsce w czołówce, następnie Potkniecie z Terekiem jedna porażka druga, trzecia... i 10 miejsce w tabeli musze powiedziedzieć że Pyzy to moja ulubiona drużyna w ekstraklasie Co się z nią dzieje
Jakie jest wasze zdanie na ten temat

- Manifestos
- Juventino
kiepsko grają bo są kiepskim klubem. proste.
too bad she won't live....but than again, who does
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
:--{======>cannibal holocaust<======}--:
- Bany_DG
- Juventino
Manifestos pisze:kiepsko grają bo są kiepskim klubem. proste.
Człowieku patrząc na kadre powinni być w czołówce więc nie opowiadaj że są słabi wydaje mi sie ze przyczyna leży w jednej z opcji ankiety tzn. na piłkarzach leży po prostu duża presja w lechu więkoszośc graczy to młodzi ludzie niedoświadczeni młodzi ludzie
- Andryk
- Juventino
według mnie kilku podstawowych piłkarzy (m.in. golinski i madej) juz sa w myslach w inncyh klubach... ale niedawno czytałem wywiad z byłym piłkarzem lecha piotrem Świerczewskim po meczu z Cracovia, a ten na pytanie: Czego lechowi brakuje do odnoszenia zwyciestw?? a ten Dobrego Pomocnika :lol: :lol: oczywiscie Pan P.Świerczewski miał na myśli siebie 
- Bany_DG
- Juventino
Świr zawsze miał o sobie duże mniemanie ale rzeczywiście Golina może mysleć o Zachodnik czyt.niemieckich klubach
Madeja chce kupić wisła ale póki co powinni grać bo z taką grą ze świecą moga szukać klubów które ich będą chcieć zatrudnić .Ale przecież pomoc lecha to nie tylko oni w pomocy moga grać Nawrocik,Reiss,Schefren
- Alexa Del Piero
- Juventino
Wg mnie główną przyczyną słabych meczy Kolejorza jest kiepska polityka transferowa i brak motywacji u piłkarzy. Początkiem katastrofy było pozbycie się Bosackiego, później też nie było lepiej.
Jedynym dobrym posunięciem było pozbycie się Świra. Oczywiście miał on swoje przebłyki i niekiedy grał dobrze ale jego zachowanie (w trakcie i po meczach) przypominało mi Tottiego (obaj -nie wiadomo dlaczego- uważają się za wielkie gwiazdy).
Sądze też że za złą gre nie powinno się obwiniać Michniewicza. Koleś robi co może. Powinien zostać w klubie bo wierze (mam nadzieje :roll: ) że zła passa Leszka szybko minie.
Jedynym dobrym posunięciem było pozbycie się Świra. Oczywiście miał on swoje przebłyki i niekiedy grał dobrze ale jego zachowanie (w trakcie i po meczach) przypominało mi Tottiego (obaj -nie wiadomo dlaczego- uważają się za wielkie gwiazdy).
Sądze też że za złą gre nie powinno się obwiniać Michniewicza. Koleś robi co może. Powinien zostać w klubie bo wierze (mam nadzieje :roll: ) że zła passa Leszka szybko minie.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Bad_Magick
- Juventino
To mi wyglada na jakies ogromne bledy w przedsezonowych przygotowaniach. Przegrac 6 meczy pod rzad ? Nawet nie umiejac grac da sie czasem remis wybiegac, a pilkarze Lecha nawet tego nie potrafia osiagnac.
- WladeK
- Juventino
Z tego co wiem, to główną przyczyną słabych wyników Lecha jest jego słaba sytuacja finansowa
Jak wiecie Lech nie ma wystarczjących funduszy na płacenie pensji swoim zawodnikom i niektórzy z nich(ci lepsi) mają sponsorów indywidualnych, którzy płacą im pensję. Podobno doszło do konfliktu między tymi zawodnikami co dostają pieniądze, a tymi co ich nie dostają...
Nie może być takiej atmosfery w klubie, który miał walczyć w pucharach.
Wina nie stoi na pewno po stronie Michniewicza, który jest bardzo utalentowanym trenerem i mam nadzieję, że nie zostanie zwolniony...
Presja może i jest w Poznaniu, ale kibice Lecha zostaną z tym klubem na dobre i na złe. Po odpadnięciu z Terekiem, kibice podziękowali płkarzom i skandowali, że zostaną z nimi na zawsze. Kibice są oparciem dla Lecha i tylko pomagają.
Co do transwerów to wcale niebyły one takie złe. Zatrzymalismy Madeja, Golińskiego, odzszedł Bosacki, ale na jego miejsce jest Mowlik, Wójcik i Wojtala. Odzszedł też Grzelak, który nie miał nawet pewnego miejsca w pierwszym składzi. Więc zespół nie został znacząco osłabiony.
Problemem są przede wszystkim pieniądze i do póki nie będzie sponsora z prawdziwego zdarzenia(takiego jakiego ma Wisła albo Legia) to nie ma mowy o sukcesach. Trudno się dziwić piłkarzom, że chcą dostawać pieniądze, których od pół roku nie otrzymują. Przecież to ich praca, az którą powinni dostawać pieniądze...
Ps. Módlmy się o sponsora dla Lecha; wszyscy....

Nie może być takiej atmosfery w klubie, który miał walczyć w pucharach.
Wina nie stoi na pewno po stronie Michniewicza, który jest bardzo utalentowanym trenerem i mam nadzieję, że nie zostanie zwolniony...
Presja może i jest w Poznaniu, ale kibice Lecha zostaną z tym klubem na dobre i na złe. Po odpadnięciu z Terekiem, kibice podziękowali płkarzom i skandowali, że zostaną z nimi na zawsze. Kibice są oparciem dla Lecha i tylko pomagają.
Co do transwerów to wcale niebyły one takie złe. Zatrzymalismy Madeja, Golińskiego, odzszedł Bosacki, ale na jego miejsce jest Mowlik, Wójcik i Wojtala. Odzszedł też Grzelak, który nie miał nawet pewnego miejsca w pierwszym składzi. Więc zespół nie został znacząco osłabiony.
Problemem są przede wszystkim pieniądze i do póki nie będzie sponsora z prawdziwego zdarzenia(takiego jakiego ma Wisła albo Legia) to nie ma mowy o sukcesach. Trudno się dziwić piłkarzom, że chcą dostawać pieniądze, których od pół roku nie otrzymują. Przecież to ich praca, az którą powinni dostawać pieniądze...
Ps. Módlmy się o sponsora dla Lecha; wszyscy....
- Pawciosss
- Juventino
No właśnie ,jak popatrzyłem na tą ankietę to brakowało mi opcji brak kasy! Dlatego dopóki ona się nie pojawi to w niej nie zagłosuję.
Osłabieniem największym było odejście Bosackiego no i Wojtala raczej jego godnym zastępcą zostać nie mógł. Grzelak również odszedł ,no ale przyszedł Sasin ,który wnosi wiele do zespołu ,więc tutaj można zniwelować w pewien sposób straty.
Piłkarze grają tak ,a nie inaczej przede wszystkim z powodu kasy ,którą niestety zalegamy im. Te zaległości są coraz większe ,więc jest możliwość ,że gracze puszczają mecze
Bo jak to się dzieję ,że oni wygrywają 2 mecze ,a później przegrywają wszystko co możliwe.
Gadanie ,że trener jest za słaby jest dla mnie śmieszne ,bo on jest naprawdę utalentowanym trenerem co udowodnił w zeszłym sezonie i wiem ,że gdyby nie było tego problemu o którym w/w napisałem to Lech byłby bardzo groźny.
Ja na mecze nadal będe chodził i mam nadzieję ,że przełomem będzie mimo wszystko mecz z Legią na który piłkarze sami się zmobilizują.
Po prostu wiadomo o co chodzi
Osłabieniem największym było odejście Bosackiego no i Wojtala raczej jego godnym zastępcą zostać nie mógł. Grzelak również odszedł ,no ale przyszedł Sasin ,który wnosi wiele do zespołu ,więc tutaj można zniwelować w pewien sposób straty.
Piłkarze grają tak ,a nie inaczej przede wszystkim z powodu kasy ,którą niestety zalegamy im. Te zaległości są coraz większe ,więc jest możliwość ,że gracze puszczają mecze

Gadanie ,że trener jest za słaby jest dla mnie śmieszne ,bo on jest naprawdę utalentowanym trenerem co udowodnił w zeszłym sezonie i wiem ,że gdyby nie było tego problemu o którym w/w napisałem to Lech byłby bardzo groźny.
Ja na mecze nadal będe chodził i mam nadzieję ,że przełomem będzie mimo wszystko mecz z Legią na który piłkarze sami się zmobilizują.
Po prostu wiadomo o co chodzi

- 2MAN
- Juventino
Mimo że uważam polską Lige za "dobry żart"
to Lech zawsze lubiłem ...
przedewszytkim za kibiców , bo jak patrze po ile ludzi przychodzi na mecze w naszych Ligach to umieram ze śmiechu :twisted: ...
Przecież to jest żałosne , naparwde ...
Śmiechu warte stadiony , zła ochorna na obiekcie i najważniejsze ... banda dzikusów
zwana pseudokibicami , która przychodzi robić afery :? To chyba coś tu jest nie tak .... (wiem ,znam to ,sam kiedyś w tym wszytkim uczestniczyłem :oops: - dobrze że się skończyło) 
Ale pomijając to , to "lubiłem" Lech za duża liczbe kibiców i że to Kolejorz
... mój klub to przemyski Kolejarz
heh stare dobre czasy ....

przedewszytkim za kibiców , bo jak patrze po ile ludzi przychodzi na mecze w naszych Ligach to umieram ze śmiechu :twisted: ...
Przecież to jest żałosne , naparwde ...
Śmiechu warte stadiony , zła ochorna na obiekcie i najważniejsze ... banda dzikusów

Ale pomijając to , to "lubiłem" Lech za duża liczbe kibiców i że to Kolejorz

heh stare dobre czasy ....

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- mały skała
- Juventino
Lech nie ma obrońcy, którego można byłoby uznac za opoke tej formacji. brakuje zawodnika klasy Bosackiego. W pomcy brakuje moim zdaniem kogoś na lewe skrzydło. Atak jest nawet nawet. Mimo wszystko: CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ W MOIM SERCU JEST LECH I NA DOBRE I NA ZŁE.
Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!