Lech Poznań

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Czemu Lech gra tak słabo???

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 16:38

Lech Poznań w końcówce zeszłego sezonu można by zaryzykować najlepsza polska dryżyn super puchar puchar polski ,zdolna młodzież świetny kapitan i perspektywy w P.Uefa wspaniali kibice. Początek sezonu też nie najgorszy miejsce w czołówce, następnie Potkniecie z Terekiem jedna porażka druga, trzecia... i 10 miejsce w tabeli musze powiedziedzieć że Pyzy to moja ulubiona drużyna w ekstraklasie Co się z nią dzieje :?: :?: :?: Jakie jest wasze zdanie na ten temat

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:14

chyba jednak nie te transfery,bo trener dobry kibice jeszcze lepsi

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Manifestos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:21

kiepsko grają bo są kiepskim klubem. proste.

too bad she won't live....but than again, who does

:--{======>cannibal holocaust<======}--:
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:27

Manifestos pisze:kiepsko grają bo są kiepskim klubem. proste.

Człowieku patrząc na kadre powinni być w czołówce więc nie opowiadaj że są słabi wydaje mi sie ze przyczyna leży w jednej z opcji ankiety tzn. na piłkarzach leży po prostu duża presja w lechu więkoszośc graczy to młodzi ludzie niedoświadczeni młodzi ludzie

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:30

według mnie kilku podstawowych piłkarzy (m.in. golinski i madej) juz sa w myslach w inncyh klubach... ale niedawno czytałem wywiad z byłym piłkarzem lecha piotrem Świerczewskim po meczu z Cracovia, a ten na pytanie: Czego lechowi brakuje do odnoszenia zwyciestw?? a ten Dobrego Pomocnika :lol: :lol: oczywiscie Pan P.Świerczewski miał na myśli siebie :wink:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 17:39

Świr zawsze miał o sobie duże mniemanie ale rzeczywiście Golina może mysleć o Zachodnik czyt.niemieckich klubach :wink: Madeja chce kupić wisła ale póki co powinni grać bo z taką grą ze świecą moga szukać klubów które ich będą chcieć zatrudnić .Ale przecież pomoc lecha to nie tylko oni w pomocy moga grać Nawrocik,Reiss,Schefren

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 20:27

Wg mnie główną przyczyną słabych meczy Kolejorza jest kiepska polityka transferowa i brak motywacji u piłkarzy. Początkiem katastrofy było pozbycie się Bosackiego, później też nie było lepiej.
Jedynym dobrym posunięciem było pozbycie się Świra. Oczywiście miał on swoje przebłyki i niekiedy grał dobrze ale jego zachowanie (w trakcie i po meczach) przypominało mi Tottiego (obaj -nie wiadomo dlaczego- uważają się za wielkie gwiazdy).
Sądze też że za złą gre nie powinno się obwiniać Michniewicza. Koleś robi co może. Powinien zostać w klubie bo wierze (mam nadzieje :roll: ) że zła passa Leszka szybko minie.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 20:50

Wg. mnie na piłkarzach leży zbyt duża presja wyniku!!!. Po tym jak wygrali z Legią Puchar Polski kibice oczekują że będą wygrywać z każdym :):):)

banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 21:03

Juventin pisze: Człowieku patrząc na kadre powinni być w czołówce więc nie opowiadaj że są słabi
Powiem jedno patrzac na kadre Realu tez mowie ze sa slabi....LEch nie stanowi druzyny

Junakson

Madridista
Madridista

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 21:13

Lech kiedy wygral puchar polski odplynol marzeniami gdzies w dal i pomyslal ze jest dobry i spocząl na laurach a teraz widac tego skutki

Bad_Magick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 21:15

To mi wyglada na jakies ogromne bledy w przedsezonowych przygotowaniach. Przegrac 6 meczy pod rzad ? Nawet nie umiejac grac da sie czasem remis wybiegac, a pilkarze Lecha nawet tego nie potrafia osiagnac.

WladeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 21:29

Z tego co wiem, to główną przyczyną słabych wyników Lecha jest jego słaba sytuacja finansowa :( Jak wiecie Lech nie ma wystarczjących funduszy na płacenie pensji swoim zawodnikom i niektórzy z nich(ci lepsi) mają sponsorów indywidualnych, którzy płacą im pensję. Podobno doszło do konfliktu między tymi zawodnikami co dostają pieniądze, a tymi co ich nie dostają...
Nie może być takiej atmosfery w klubie, który miał walczyć w pucharach.

Wina nie stoi na pewno po stronie Michniewicza, który jest bardzo utalentowanym trenerem i mam nadzieję, że nie zostanie zwolniony...

Presja może i jest w Poznaniu, ale kibice Lecha zostaną z tym klubem na dobre i na złe. Po odpadnięciu z Terekiem, kibice podziękowali płkarzom i skandowali, że zostaną z nimi na zawsze. Kibice są oparciem dla Lecha i tylko pomagają.

Co do transwerów to wcale niebyły one takie złe. Zatrzymalismy Madeja, Golińskiego, odzszedł Bosacki, ale na jego miejsce jest Mowlik, Wójcik i Wojtala. Odzszedł też Grzelak, który nie miał nawet pewnego miejsca w pierwszym składzi. Więc zespół nie został znacząco osłabiony.

Problemem są przede wszystkim pieniądze i do póki nie będzie sponsora z prawdziwego zdarzenia(takiego jakiego ma Wisła albo Legia) to nie ma mowy o sukcesach. Trudno się dziwić piłkarzom, że chcą dostawać pieniądze, których od pół roku nie otrzymują. Przecież to ich praca, az którą powinni dostawać pieniądze...

Ps. Módlmy się o sponsora dla Lecha; wszyscy....

Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2004, 23:38

No właśnie ,jak popatrzyłem na tą ankietę to brakowało mi opcji brak kasy! Dlatego dopóki ona się nie pojawi to w niej nie zagłosuję.
Osłabieniem największym było odejście Bosackiego no i Wojtala raczej jego godnym zastępcą zostać nie mógł. Grzelak również odszedł ,no ale przyszedł Sasin ,który wnosi wiele do zespołu ,więc tutaj można zniwelować w pewien sposób straty.
Piłkarze grają tak ,a nie inaczej przede wszystkim z powodu kasy ,którą niestety zalegamy im. Te zaległości są coraz większe ,więc jest możliwość ,że gracze puszczają mecze :/ Bo jak to się dzieję ,że oni wygrywają 2 mecze ,a później przegrywają wszystko co możliwe.
Gadanie ,że trener jest za słaby jest dla mnie śmieszne ,bo on jest naprawdę utalentowanym trenerem co udowodnił w zeszłym sezonie i wiem ,że gdyby nie było tego problemu o którym w/w napisałem to Lech byłby bardzo groźny.
Ja na mecze nadal będe chodził i mam nadzieję ,że przełomem będzie mimo wszystko mecz z Legią na który piłkarze sami się zmobilizują.
Po prostu wiadomo o co chodzi ;)

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 00:21

Mimo że uważam polską Lige za "dobry żart" :D to Lech zawsze lubiłem ...
przedewszytkim za kibiców , bo jak patrze po ile ludzi przychodzi na mecze w naszych Ligach to umieram ze śmiechu :twisted: ...
Przecież to jest żałosne , naparwde ...
Śmiechu warte stadiony , zła ochorna na obiekcie i najważniejsze ... banda dzikusów :D zwana pseudokibicami , która przychodzi robić afery :? To chyba coś tu jest nie tak .... (wiem ,znam to ,sam kiedyś w tym wszytkim uczestniczyłem :oops: - dobrze że się skończyło) :D
Ale pomijając to , to "lubiłem" Lech za duża liczbe kibiców i że to Kolejorz :D ... mój klub to przemyski Kolejarz :D
heh stare dobre czasy .... :D

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
mały skała

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2004, 18:20

Lech nie ma obrońcy, którego można byłoby uznac za opoke tej formacji. brakuje zawodnika klasy Bosackiego. W pomcy brakuje moim zdaniem kogoś na lewe skrzydło. Atak jest nawet nawet. Mimo wszystko: CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ W MOIM SERCU JEST LECH I NA DOBRE I NA ZŁE.

Nasz Kibolski Klub Sportowy Lech Poznań!
ODPOWIEDZ