Nedved przedłuży kontrakt z Juve???
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Nedved może grać jeszcze przez wiele lat
Agent Pavla Nedveda oznajmił, iż jego klient nie musi kończyć kariery w 2006 roku. Być może zdobywca Złotej Piłki powiesi buty na kołku o wiele później.
„Spotkamy się dyrektorem generalnym Luciano Moggim w grudniu i damy mu odpowiedź” – powiedział człowiek sprawujący pieczę nad interesami Czecha.
„Pavel myśli nad swoją przyszłością i niekoniecznie skończy przygodę z piłką w 2006 roku. Jeśli będzie grał dalej, to tylko w Juventusie”.
Sam zawodnik w kilku wywiadach mówił, iż zamierza skoncentrować się na życiu rodzinnym, działacze „Starej Damy” czynią jednak starania, by do maksimum przedłużyć jego pobyt na Stadio delle Alpi.
źródło: http://www.lechsport.pl/?act=news&more=31658
Mam nadzieję że uda sie naszym działaczom przdłużyć kontrakt z Nedvedem, to bardzo ważny zawodnik, to co powiedział jego agent napwa optymizmem że jednak Pavel da sie namówić.
Agent Pavla Nedveda oznajmił, iż jego klient nie musi kończyć kariery w 2006 roku. Być może zdobywca Złotej Piłki powiesi buty na kołku o wiele później.
„Spotkamy się dyrektorem generalnym Luciano Moggim w grudniu i damy mu odpowiedź” – powiedział człowiek sprawujący pieczę nad interesami Czecha.
„Pavel myśli nad swoją przyszłością i niekoniecznie skończy przygodę z piłką w 2006 roku. Jeśli będzie grał dalej, to tylko w Juventusie”.
Sam zawodnik w kilku wywiadach mówił, iż zamierza skoncentrować się na życiu rodzinnym, działacze „Starej Damy” czynią jednak starania, by do maksimum przedłużyć jego pobyt na Stadio delle Alpi.
źródło: http://www.lechsport.pl/?act=news&more=31658
Mam nadzieję że uda sie naszym działaczom przdłużyć kontrakt z Nedvedem, to bardzo ważny zawodnik, to co powiedział jego agent napwa optymizmem że jednak Pavel da sie namówić.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Jaro
- Juventino
Chyba każdy chciałby aby Pavel przedłużył kontrakt z Juve-w końcu to lider naszej drużyny.Każdy wie jakim ważnym ogniwem jest osoba Pavla Nedveda-przypomnijmy sobie chodźby mecz finałowy z Milanem w LM i pierwszą potyczkę w eliminacjach LM w tym sezonie."Nedved jak stoi to sie męczy"-pragne zacytować jednego forumowicza z JP. Takżę myślę że Pavel przedłuży swój kontrakt z Juve i jeszcze długo bedzie prowadził naszą drużnę do kolejnych zwycięstw 
- banan1984
- Juventino
Moze bez hurra optymizmu.... wiadomo teraz Niedzwiedz jest bardzo waznym zawodnikiem starej damy..ale czy bedzie tak dalej?? Moze bedzie z nim jak z zidanem...po przejsciu do Realu nie blyszczy mniej niz wtedy jak byl w juve.. lata robia swoje i 2006 to dobre posuniecie..no moze 2007 ..ale nie wiem czy sens na dluzej...
- Bany_DG
- Juventino
Cieszy nas to że pavel przedłuzył kontrakt z Juve bo to jest zawodnik który tworzy historie jestem pewien że za 20 lat wszyscy bedą go wspominać jak my wspominamy Platiniego,Bońka FORZA PAVEL :!: :!: :!: tak dalej trzymaj
- Jaro
- Juventino
banan1984 pisze:Moze bez hurra optymizmu.... wiadomo teraz Niedzwiedz jest bardzo waznym zawodnikiem starej damy..ale czy bedzie tak dalej?? Moze bedzie z nim jak z zidanem...po przejsciu do Realu nie blyszczy mniej niz wtedy jak byl w juve.. lata robia swoje i 2006 to dobre posuniecie..no moze 2007 ..ale nie wiem czy sens na dluzej...
Oki zgadzam się z Twoim zdaniem.Też myśle że jeżeli kontrakt Nedveda z Juve będzie przedłużony to właśnie tylko o rok-wielu zawodników z takim stażem i wiekiem podpisuje bądź przedłuża swoje umowy z klubami właśnie o taki okres bo to jest dobre zarówno dla klubu jak i dla zawodnika-jeżeli klub nie będzie zadowolony z gry zawodnika uniknie problemów z długim terminowo kontraktem-patrzmy sprawę Marcelo Salasa,natomiast zawodnik moze uznać że już chce zakończyć kariere lub zmienić klub nie bedzie miał z tym problemów.Bardzo ciekawi mnie jak będzie wyglądała forma Nedveda w następnych sezonach jednak na jedną sprawę pragnę zwróić uwagę-po zdobyciu Złotej Piłki przez Nedveda kiedy ów zawodnik miał słabszy okres gry już wielu skazało go na emeryturę-teraz Pavel złapał drugi oddech.Zobaczymy jak to będzie wyglądało w sezonach przyszłych ale jestem dobrej myśli

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Byłoby super, gdbyby Pavel zdecydowałsię na przedłużenie kontraktu. Jak narazie prezentuje świetną forme i mam nadzije, że to się nie zmieni. jest on bardzo wartościowym piłkarzem i sądze, że źle zrobiłby kończąc kariere za dwa lata. Oby grał u nas jak najdłużej 
- Wessal
- Juventino
No bardzo zadowalająca wiadomość o Nedvedzie . Oby przedłużył ten kontrakt bo skład bez niego to tak jak np. Mecz piłki nożnej bez sędziego i piłki
Ciekawe co powie Nedved, bo to 2006 roku to dla niego troszkę za mało ( a prrzynajmniej ja tak uważam
)Jeżeli przedłuży to ciekawy jestem na ile wydaje mi się, że do 2008 roku
Jak ktos będzie o tym wiedział to niech napisze

- Lizard
- Juventino
Pavel podejmie słuszną decyzję, a będzie ona wyglądała tak, że zagra w Juve po 2006 roku
Nedved ma ogromny wpływ na drużynę i to nie tylko na boisku. Nie sądzę, aby jego gra za kilka lat, różniła się wiele od tej, co prezentuje teraz. Może śmiało zostać z nami, proponuję wziąść przykład z Ferrary 

- gorczas
- Juventino
Ja także uważam, że Nedved powinien grać jak najdłużej, bo ma teraz bardzo dobrą formę i powinein maksymalnie ją wykorzystywać. Szkoda by było takiego piłkarza stracić, ale cóz to jego wybór czy woli życie rodzinne, czy dalej tworzyć historię Juve.
- bartusek
- Juventino
Niom wydaje mi sie to dobrym posunieciem.... Tylko ciekawy jestem czy Nedved bedzie w stanie tak dlugo utrzymac optymalna wysoka forme...
Bo jesli mialby grac ponizej swojego normlanego poziomu to lepiej zeby odszedl i zostal w świadomosci kibiców jako świetny piłkarz...
Bo jesli mialby grac ponizej swojego normlanego poziomu to lepiej zeby odszedl i zostal w świadomosci kibiców jako świetny piłkarz...
- Peja
- Juventino
No ale po 2006 roku to Nedved nie będzie miał już takiej kondychy i nie będzie zaginał przez całe 90min. Ale mimo to jestem jak najbardziej za tym żeby został na dłużej. Przynajmniej będzie sie od kogo uczyc