AS ROMA [kulb legalnych bolndynek]

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Capello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 00:48

Po meczu z Dynamem jest niemal pewne, że Romy pod względem potecjału intelektualnego nikt nie przebije....[Totti, Cassano, Mexes - sama elita.... :D ]

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 01:01

Roma jest zakałą Włoch... Nie wiem czego ich uczą na tych treningach.. chyba tylko jak dostawać czerwone kartki. Mexes niby od niedawna w Romie a widać że Totti już go poduczył :? Kibiców też mają nie lepszych, przynajmniej tych w Rzymie... 'jak nie idzie to rzucamy zapalniczką w sędziego' WSTYD :!: Mam nadzieję że Roma dostanie wysoką karę finansową a stadion zostanie zamknięty :evil:

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Humar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 01:01

Ciekawe ile roma dala w lape zeby dostac pozwolenie na gre w w tym sezonie w SERIE A a co do meczu z dynamem to mam nadzieje ze im zamkna stadion do konca sezonu :D

Bobryt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 01:46

najlepiej powiedział komentator na polsacie sport że tottiemu lepiej od strzelanie wychodzi ostatnio opluwanie przeciwnika :D

szkoda że bońka nie było w studiu :D

Obrazek
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 07:05

KowalFromStolica pisze:Roma jest zakałą Włoch... Nie wiem czego ich uczą na tych treningach.. chyba tylko jak dostawać czerwone kartki. Mexes niby od niedawna w Romie a widać że Totti już go poduczył :? Kibiców też mają nie lepszych, przynajmniej tych w Rzymie... 'jak nie idzie to rzucamy zapalniczką w sędziego' WSTYD :!: Mam nadzieję że Roma dostanie wysoką karę finansową a stadion zostanie zamknięty :evil:
Masz świętą racje!!!!! Roma to zakała Włoch!!! Jestem oburzony!!! W Juve to by się nigdy coś takiego nie zdarzyło!!!

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 08:09

W Romie nie ma odpowiedniej atmosfery, a właściwie to jest fatalna- ktoś się kłóci z trenerem za to że go nie wystawia do pierwszego składu :?
Rzymscy kibice są już chyba powszechnie znani ze swojego "kulturalnego" dopingowania swojej drużyny. Stadion może nie powinien zostać zamknięty, ale Roma powinna dostać karę grania na jakimś mniejszym np 3-ligowym stadionie przez co najmniej miesiąc.
Jak pamiętam Wisła za rzucenie przedmiotem w Dino Baggio została ukarana zakazem gry w europejskich pucharach, co prawda chodziło tu o nóż, ale czy na Romę nałożą podobną karę?

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 08:40

no i w tym momencie cieszę się, że JUVE nie udało się kupić Mexesa... ten koleś ma chyba jakieś problemy emocjonalne... nie dość, że zdjęli z niego karę, to teraz idiotycznie sięzachowuje i po gwizdku kopie przeciwnika... co do kary dla Romy, to ja zawsze byłem przeciwny karaniu klubu, za zachowanie kibiców... niestety władze klubu nie mają możliwości wybierania sobie kibiców i zawsze, wszędzie może się znaleść jakiś kretyn... niech poprostu wrócą poprzednią karę Mexesowi i dorzucą jeszcze parę meczy w europejskich pucharach...

Obrazek
azzurra

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 10:04

Ja protestuję! Nie zgadzam się, żeby nazywajać Romę "klubem legalnych blondynek"! Jak można tak obrażać blondynki! Sama jestem blondynką a większość moich ciuchów jest różowa :evil:

"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 10:10

heh zgadzma się że Roma jest bee :D ma skandalicznych kibiców , sama drużyna przeżywa kryzys :D ( co niezmiernie Nas cieszy :twisted: )

Ale nie siadajcie odrazu na Mexes`a , jak dla mnie to nie zasłuzył na czerwona kartke ... wszedł tylko w zawodnika , a sędzia zinterpretował to jak chciał ....
Mam nadzieje że kara zostanie nałożona na Rome i troche da im to do myślenia , że poziom światowej piłki do czegoś zobowiązuje :wink:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 10:31

eccchh kibica sie nie dziwie i temu co zucil tez nie wiem czy widzieliscie ten mecz ale Frisk sie tyle razy pomylił na korzysc dynama ze w koncu kibice nie wytrzymali i staloi sie to co sie stalo.Mexesowi tez sie nie nalezal czerwona kartka alez coz sedzia wie lepiej. Moim zdaniem wszystko to przez Trenera romy Rudiego nie umie rozmawiac z zawodnikami ani pracowac z mlodzieza

"II" ([]) ([]) II_
Qoza

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:13

2MAN pisze: Ale nie siadajcie odrazu na Mexes`a , jak dla mnie to nie zasłuzył na czerwona kartke ... wszedł tylko w zawodnika , a sędzia zinterpretował to jak chciał ....
:lol:

Te Twoje "wejście w zawodnika"(raczej popchnął a potem kopnąl) to jest nic innego jak niesportowe zachowanie, faul bez piłki za co jedyną słuszną kara jest czerwona kartka. Nie wazne z jaka siła to zrobil liczy sie, ze tego dokonał.

P.S. Najlepszy był Borek jak sugerował powtórzenie meczu
:roll: No, ale to pewnie kryzys spowodowany "galaktyczną" grą satelitarnych :-D

CalciO 666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:27

Holenderska policja zatrzymała 28 kibiców turyńskiego Juventusu, którzy zakłócali porządek na ulicach Amsterdamu.Włoscy kibice zachowywali się zaskakujaco agresywnie.
KIBICE JUVE TEZ NIE LEPSI

"II" ([]) ([]) II_
gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:30

ja zawsze nienawidzilem rome ale po tym co sie stalo to kibicow romy (tych z rzymu !!!) tez trzeba traktowac z mniejszym szacunkiem i do tego zachowanie pilkarzy :evil:

po prostu skandal!!!

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:32

calcio666 jak to sie nie nalezala czerwona jak najpierw goscia pociagnal z bara a potem go kopnął a za co to tylko wie mexes niedoszly juventino

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
banan1984

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2004, 11:33

ehh nie lubie tego swiata bo juz pewnie dzialacze Romy przelewaja jakies miliony na konto UEFA zeby karal byla najlaskawsza:? .. ale gdybym ja mial wybierac i dac "lagodna" kare to moze to samo co miala Wiselka z Parma?? Ja bym ich nie dopucil do zadnego pucharu w nastepnym sezonie..a w tym mam nadzieje ze by sie zadowolili bilansem 0-18 w bramkach i 0 pkt :twisted:

...tylko ciekawe co na to mieszkancy Rzymu, ktorzy tak kochaja tego czlowieka zniewage na litere T i swoja rome, ktora nawet nie ma wlasnego stadionu:P , wiedza ze brak pucharu za rok to brak kasy...czyli rewolucja i sprzedawanie zawodnikow albo powtorka z historii jak to bylo z Fiorentina :>

ODPOWIEDZ