AS ROMA [kulb legalnych bolndynek]
- KowalFromStolica
- Juventino
Roma jest zakałą Włoch... Nie wiem czego ich uczą na tych treningach.. chyba tylko jak dostawać czerwone kartki. Mexes niby od niedawna w Romie a widać że Totti już go poduczył :? Kibiców też mają nie lepszych, przynajmniej tych w Rzymie... 'jak nie idzie to rzucamy zapalniczką w sędziego' WSTYD :!: Mam nadzieję że Roma dostanie wysoką karę finansową a stadion zostanie zamknięty :evil:
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- leniup
- Redaktor
Masz świętą racje!!!!! Roma to zakała Włoch!!! Jestem oburzony!!! W Juve to by się nigdy coś takiego nie zdarzyło!!!KowalFromStolica pisze:Roma jest zakałą Włoch... Nie wiem czego ich uczą na tych treningach.. chyba tylko jak dostawać czerwone kartki. Mexes niby od niedawna w Romie a widać że Totti już go poduczył :? Kibiców też mają nie lepszych, przynajmniej tych w Rzymie... 'jak nie idzie to rzucamy zapalniczką w sędziego' WSTYD :!: Mam nadzieję że Roma dostanie wysoką karę finansową a stadion zostanie zamknięty :evil:
- Reggie
- Juventino
W Romie nie ma odpowiedniej atmosfery, a właściwie to jest fatalna- ktoś się kłóci z trenerem za to że go nie wystawia do pierwszego składu :?
Rzymscy kibice są już chyba powszechnie znani ze swojego "kulturalnego" dopingowania swojej drużyny. Stadion może nie powinien zostać zamknięty, ale Roma powinna dostać karę grania na jakimś mniejszym np 3-ligowym stadionie przez co najmniej miesiąc.
Jak pamiętam Wisła za rzucenie przedmiotem w Dino Baggio została ukarana zakazem gry w europejskich pucharach, co prawda chodziło tu o nóż, ale czy na Romę nałożą podobną karę?
Rzymscy kibice są już chyba powszechnie znani ze swojego "kulturalnego" dopingowania swojej drużyny. Stadion może nie powinien zostać zamknięty, ale Roma powinna dostać karę grania na jakimś mniejszym np 3-ligowym stadionie przez co najmniej miesiąc.
Jak pamiętam Wisła za rzucenie przedmiotem w Dino Baggio została ukarana zakazem gry w europejskich pucharach, co prawda chodziło tu o nóż, ale czy na Romę nałożą podobną karę?
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- J1897
- Juventino
no i w tym momencie cieszę się, że JUVE nie udało się kupić Mexesa... ten koleś ma chyba jakieś problemy emocjonalne... nie dość, że zdjęli z niego karę, to teraz idiotycznie sięzachowuje i po gwizdku kopie przeciwnika... co do kary dla Romy, to ja zawsze byłem przeciwny karaniu klubu, za zachowanie kibiców... niestety władze klubu nie mają możliwości wybierania sobie kibiców i zawsze, wszędzie może się znaleść jakiś kretyn... niech poprostu wrócą poprzednią karę Mexesowi i dorzucą jeszcze parę meczy w europejskich pucharach...
- azzurra
- Qualità Juventina
Ja protestuję! Nie zgadzam się, żeby nazywajać Romę "klubem legalnych blondynek"! Jak można tak obrażać blondynki! Sama jestem blondynką a większość moich ciuchów jest różowa :evil:
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- 2MAN
- Juventino
heh zgadzma się że Roma jest bee
ma skandalicznych kibiców , sama drużyna przeżywa kryzys
( co niezmiernie Nas cieszy :twisted: )
Ale nie siadajcie odrazu na Mexes`a , jak dla mnie to nie zasłuzył na czerwona kartke ... wszedł tylko w zawodnika , a sędzia zinterpretował to jak chciał ....
Mam nadzieje że kara zostanie nałożona na Rome i troche da im to do myślenia , że poziom światowej piłki do czegoś zobowiązuje

Ale nie siadajcie odrazu na Mexes`a , jak dla mnie to nie zasłuzył na czerwona kartke ... wszedł tylko w zawodnika , a sędzia zinterpretował to jak chciał ....
Mam nadzieje że kara zostanie nałożona na Rome i troche da im to do myślenia , że poziom światowej piłki do czegoś zobowiązuje
"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- CalciO 666
- Juventino
eccchh kibica sie nie dziwie i temu co zucil tez nie wiem czy widzieliscie ten mecz ale Frisk sie tyle razy pomylił na korzysc dynama ze w koncu kibice nie wytrzymali i staloi sie to co sie stalo.Mexesowi tez sie nie nalezal czerwona kartka alez coz sedzia wie lepiej. Moim zdaniem wszystko to przez Trenera romy Rudiego nie umie rozmawiac z zawodnikami ani pracowac z mlodzieza
"II" ([]) ([]) II_
- Qoza
- Juventino
:lol:2MAN pisze: Ale nie siadajcie odrazu na Mexes`a , jak dla mnie to nie zasłuzył na czerwona kartke ... wszedł tylko w zawodnika , a sędzia zinterpretował to jak chciał ....
Te Twoje "wejście w zawodnika"(raczej popchnął a potem kopnąl) to jest nic innego jak niesportowe zachowanie, faul bez piłki za co jedyną słuszną kara jest czerwona kartka. Nie wazne z jaka siła to zrobil liczy sie, ze tego dokonał.
P.S. Najlepszy był Borek jak sugerował powtórzenie meczu
:roll: No, ale to pewnie kryzys spowodowany "galaktyczną" grą satelitarnych :-D
- CalciO 666
- Juventino
Holenderska policja zatrzymała 28 kibiców turyńskiego Juventusu, którzy zakłócali porządek na ulicach Amsterdamu.Włoscy kibice zachowywali się zaskakujaco agresywnie.
KIBICE JUVE TEZ NIE LEPSI
KIBICE JUVE TEZ NIE LEPSI
"II" ([]) ([]) II_
- banan1984
- Juventino
ehh nie lubie tego swiata bo juz pewnie dzialacze Romy przelewaja jakies miliony na konto UEFA zeby karal byla najlaskawsza:? .. ale gdybym ja mial wybierac i dac "lagodna" kare to moze to samo co miala Wiselka z Parma?? Ja bym ich nie dopucil do zadnego pucharu w nastepnym sezonie..a w tym mam nadzieje ze by sie zadowolili bilansem 0-18 w bramkach i 0 pkt :twisted:
...tylko ciekawe co na to mieszkancy Rzymu, ktorzy tak kochaja tego czlowieka zniewage na litere T i swoja rome, ktora nawet nie ma wlasnego stadionu:P , wiedza ze brak pucharu za rok to brak kasy...czyli rewolucja i sprzedawanie zawodnikow albo powtorka z historii jak to bylo z Fiorentina :>
...tylko ciekawe co na to mieszkancy Rzymu, ktorzy tak kochaja tego czlowieka zniewage na litere T i swoja rome, ktora nawet nie ma wlasnego stadionu:P , wiedza ze brak pucharu za rok to brak kasy...czyli rewolucja i sprzedawanie zawodnikow albo powtorka z historii jak to bylo z Fiorentina :>