Dobra wiadomość!:)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc oglądałem magazyn Eurogole. No i czas na Serie A. Siedzę, bez emocji i czekam aż pokażą tabelę i wynik, jak to było zawsze....ku mojemu zdziwieniu, wskaują bramki z meczu Chievo-Inter :shock: A dalej kolejne skróty z meczu najsilniejszych drużynb Serie A! Oczywiście był nasz 8) Tak więc wychodzi na to stacja Eurosport, będzie prezentowała nam bramki z meczy Serie A!
Jestem ogromnie szczęśliwy, bo posiadam jedynie kablówkę i po tym jak zabrali mi RaiUno, nie mialem okazji ogladać nas w Serie A. Chyba, że wypady do pubów no i skróty z JP
Super, wkońcu coś drgneło. Teraz będę sobie nagrywal brameczki na VHS, ahh
Dodam też, ze nie było bramek z ligi anglieksiej....czyżby to taka zamiana. Wkońcu może przejżeli na oczy, że Serie A jest silniejsza :twisted:
Jestem ogromnie szczęśliwy, bo posiadam jedynie kablówkę i po tym jak zabrali mi RaiUno, nie mialem okazji ogladać nas w Serie A. Chyba, że wypady do pubów no i skróty z JP

Super, wkońcu coś drgneło. Teraz będę sobie nagrywal brameczki na VHS, ahh

Dodam też, ze nie było bramek z ligi anglieksiej....czyżby to taka zamiana. Wkońcu może przejżeli na oczy, że Serie A jest silniejsza :twisted:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To jest informacja dnia, mam nadzieję że w najbliższym czasie będzie powtórka eurogola.
Zawsze miałem nadzieję ze kiedyś będą tam pokazywać skróty z meczów serie A i wreszcie spełnili moje marzenie bo ja podobnie jak Dragon nie ma kablówki.
Podziękowania dla Dragona za tą informację bo pewnie gdyby nie to że to napsał to bym jeszcze długo nie oglądał eurogola, no chyba że bym przpadkowo trafił.
Zawsze miałem nadzieję ze kiedyś będą tam pokazywać skróty z meczów serie A i wreszcie spełnili moje marzenie bo ja podobnie jak Dragon nie ma kablówki.
Podziękowania dla Dragona za tą informację bo pewnie gdyby nie to że to napsał to bym jeszcze długo nie oglądał eurogola, no chyba że bym przpadkowo trafił.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Heh Spoko Adam. Dodam przy okazji , że dziś o 23.00 jest powtórka, czyli napewno będą skróty z Serie A. Ja czekam i nagrywam. Powtórki są jeszcze jutro o 9.00 i 13.00, ja będe w szkole, tak więc musze dziś siedzieć i czychać 

- Martinblack
- Juventino
Ja też oglądałem ten program i wpadłem w zdziwienie. Zawsze było tak, że pokazywano lige angielską, hiszpańską, szkocką i holederską. A teraz zmiana. Byc może chodziło o jakieś prawa do pokazywania bramek, nie wiem dokładnie, które Eurosport wykupił...
Raiuno sie teraz wycwaniło. Jeszcze rok temu było w czasie meczów swietne studio, gdzie mozna było sledzić wyniki na zywo. Teraz jest wszystko zakodowane, trzeba płacić abonament, a mam tylko cyfrowy polsat . Nawet mecze reprezentacji sa kodowane, czego wczesniej nie było :evil:
Raiuno sie teraz wycwaniło. Jeszcze rok temu było w czasie meczów swietne studio, gdzie mozna było sledzić wyniki na zywo. Teraz jest wszystko zakodowane, trzeba płacić abonament, a mam tylko cyfrowy polsat . Nawet mecze reprezentacji sa kodowane, czego wczesniej nie było :evil:
- Lypsky
- Juventino
Ja nie majac zadnej kablowki wpadlem na inny pomysl
Najprawdopodnije bede sciagal wszystkie mecze Juve dzien po i bede je ogladal
Jedyny sposob dla mnie zeby zobaczyc naszych mistrzow 

Najprawdopodnije bede sciagal wszystkie mecze Juve dzien po i bede je ogladal

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Mejgus
- Juventino
zgadza siem. mialem do wyboru magazyn ligi holenderskiej lub euroGole wybralem to drugie i siem oplacilo wreszcie eurosporyt siem postaral i pokazuje to co siem dzieje w serie a. teraz nie przegapie zadnego programu!!
- swiergot
- Juventino
No to mnie zaskoczyli. Zawsze mnie to wkurzało, że były wszystkie ligi, tylko nie włoska. Wprawdzie skróty oglądałem sobie na Rai, ale nie mogłem zrozumieć, w czym Serie A jest gorsza od Primera Division na czele z Latającym Cyrkiem Fiorentino Pereza.
Skoro już jesteśmy przy Eurosporcie, to dzisiaj leciało TOP20 goli z boisk Europy (w tym z Olimpiady). Nie zgadniecie, czyj gol był na pierwszym miejscu! Oczywiście naszego Zlatana, z meczu przeciwko NAC Breda!
Skoro już jesteśmy przy Eurosporcie, to dzisiaj leciało TOP20 goli z boisk Europy (w tym z Olimpiady). Nie zgadniecie, czyj gol był na pierwszym miejscu! Oczywiście naszego Zlatana, z meczu przeciwko NAC Breda!

- czery_r1
- Juventino
No wreszcie eurosport wie co sie oplaca i zapodal serie A...! bardzo sie ciesze zadnego odcinka nie przegapie...tylko male pytanie kiedy i o ktorej jest premiera eurogoli??
Ostatnio zmieniony 13 września 2004, 21:40 przez czery_r1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Uhhhhhh.
No poprostu mioodzio..
Też sobie siedziałem i ogladałem(i tez bez żadnych emocji
).A tu mi wyjeżdżają Chievo - Inter.Aż nie mogłem uwierzyć...!!!!
No i oczywiście czekałem tylko na bramki Juve.Chociaz i tak je obejżałem już na kompie.A ta bramka Zlatana była poprostu na Deser..
Oj teraz chyba nie opuszcze ani jednego programu.. :lol: :lol: :lol:
No poprostu mioodzio..

Też sobie siedziałem i ogladałem(i tez bez żadnych emocji

No i oczywiście czekałem tylko na bramki Juve.Chociaz i tak je obejżałem już na kompie.A ta bramka Zlatana była poprostu na Deser..
Oj teraz chyba nie opuszcze ani jednego programu.. :lol: :lol: :lol:
- Wojtom
- Juventino
Ogladałem wlasnie to dziśswiergot pisze:Skoro już jesteśmy przy Eurosporcie, to dzisiaj leciało TOP20 goli z boisk Europy (w tym z Olimpiady). Nie zgadniecie, czyj gol był na pierwszym miejscu! Oczywiście naszego Zlatana, z meczu przeciwko NAC Breda!

Bramki naprawde super. Bardzo duzo było ich z Bundesligi, wszystko przez to, ze często strzelają oni z daleka i gdy bramka juz pada-to pada bardzo ładna
Oczywiscie gol Zlatana robi wrazenie i 1 miejsce mu się należało

P.S. Co jak co ale bramka Teveza w meczu Argentyny z Włochami robi wrazenie ! Ladnie przylutował...
P.S.2 Co do nagrywania bramek i skrotow z meczy Juve, o ktorych wspomniał Ti_Amo, moznaby nagrywać je na DVD i pozniej z calego sezonu bramki (kopie płyt) sprzedawać

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Michael (L)
- Juventino
Martinek_19 pisze: Raiuno sie teraz wycwaniło. Jeszcze rok temu było w czasie meczów swietne studio, gdzie mozna było sledzić wyniki na zywo. Teraz jest wszystko zakodowane, trzeba płacić abonament, a mam tylko cyfrowy polsat . Nawet mecze reprezentacji sa kodowane, czego wczesniej nie było :evil:
To dziwne co piszesz bo ja tez mam cyfrowy polsat i ostatno ogladałem to studio gdzie pokazuja wyniki meczow,było niezakodowane.A na rai uno w tym czasie leciała formuła 1 ktora była kodowana,tak wiec chyba pomyliłes kanały

Co do meczy reprezentacjii to zakodowane beda chyba tylko mecze wyjazdowe.
I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I believe I can touch the sky
- Lizard
- Juventino
Jeśli ktoś ma DSF (na pewno większość z Was ma ten kanał) to w programie LaOla również pokazywano bramki z Serie A (najmocniejsze kluby, w tym Juve oczywiście
). Jedyny problem to reklamy (jeden skrót meczowy- 5 minut reklam-skrót -reklamy itd. :? )

- Pawciosss
- Juventino
Przestałem oglądać Eurogol jakiś rok temu ,bo już mnie to wkurzało ,że nie pokazują bram z Serie A. Ale teraz chyba się znowu przerzucę 8)
Panowie z eurosportu wreszcie odkryli co przyciąga
taka jedna magiczna nazwa
zgadnijcie jaka 
Panowie z eurosportu wreszcie odkryli co przyciąga

taka jedna magiczna nazwa