Jankulovski chce odejść do Juventusu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 14:42

Pomocnik Udinese Calcio, który miał stać się zawodnikiem CSKA Moskwa żąda odejścia do Juventusu Turyn.

Piłkarz ten uważa, iż powiadomił klub, iż ma problemy rodzinne i nie może odejść poza granice Włoch,a władze Udine mimo to chciały go sprzedać do rosyjskiego zespołu. Czech chce zimą zasilić skłąd Juve, a nie odchodzić z Italii.

pilka.pl

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 14:46

Był by to znakomity transfer i kolejne wielkie wzmocninie Juve. Pozostaje tylko czekać do stycznia w nadzieji że dojdzie to do skutku.

Obrazek
mighal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 14:53

szczerze mówiąc nie dziwie sie ze udine nie chce dać go do juve... ale jestem fanem jankula i mam nadzieje ze zasili nas juz zimą. Pokazuje marek ze bardzo mu zalezy na grze w juve i bardzo dobrze. Tylko piłkarze z takim nastawieniem nadają się do tego teamu. 8)

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:00

No i bardzo dobrze..tej zimy nie sprowadzilismy nikogo i wszyscywiemy jak sie skonczylo :wink: nawet jesli w tym roku do stycznia bedziemy grali o wiele lepiej niz rok temu to i tak wzmocniania sie przydadza nieprawdaz :wink: oby Marek do nas przeszedl..im wiecej Czechów w JUVE tym lepiej :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:01

Mimo wszystko nie liczyłbym na Jankulovskiego w zime, tyle było mowy o Lucio i wylądował w Monachium :? Nie sądzę żeby przyszedł do nas, juz nie, w lecie mozna było mieć jeszcze nadzieje, ale teraz to juz raczej jest stracony :( Moggi zaskoczy nas w zime, sprowadzając kogoś kogo się spodziewamy... albo nie kupując nikogo :D

non mollare mai
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:08

oby oby to byla prawda.... bylo by to duze wzmocnienie :D
ciekawe ile chca za niego?

Obrazek
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 15:52

Ten news budzi wiele wątpliwości-po pierwsze nie ma tu wypowiedzi Jankulovskiego jako cytatu,a po drugie pilka.pl-newsy z tego portalu zawsze traktuje z przymrużeniem oka.Gdyby zostały dokładnie słowa Marka Jankulovskiego pewnie by wyszło na to że woli zostać w Italli niż jechać do Rosji natomiast Juventus pojawiłby sie tylko w kontekście tego pozostania we Włoszech.Czyli kolejny odcinek telenoweli pt "Transfer Marka J"

Mikołajek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 17:46

Jaro pisze:Ten news budzi wiele wątpliwości
We mnie też nie grzeje się ,ale On chcąc się rozwijać musi opuścić Udine. W końcu z niewolnika nie ma pracownika i działacze sprzedadzą tego zawodnika. Miejmy nadzieję, że do Juve. :wink:

''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 18:07

z nie wolnika nie ma zawodnika :]
ja bym wolal maxwella mlodszy,szybszy i z duzym doswiadczeniem jak na swoj wiek i mogl by zastapic zambro w obronie

Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2004, 19:56

ja bym wolal maxwella mlodszy,szybszy i z duzym doswiadczeniem jak na swoj wiek i mogl by zastapic zambro w obronie
Najlepiej by było, gdyby obaj wylądowali w Juve (Jankul i Maxwell). Ja już nie wierzę w to, że Czech zasili nasze szeregi. Może ten news kolejna tozasłona dymna do jakiegoś niespodziewanego transferu. Moggi lubuje się w takiej taktyce, więc trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, bo nie znamy dnia ani godziny (jak z Cannavaro i Zlatanem). Może stara się o Puyola :wink:

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 09:38

A ja tam bym wolał jakiegoś obrońcę poniżej 25 lat. Może być Maxwell na przykład. Bo nasza obrona jest za bardzo wiekowa. Thuram i Cannavaro też z 2 sezony może jeszcze pograją na wysokim poziomie. Marzy mi sie żeby Moggi sprowadził do Juve troche utalentowanej włoskiej młodzieży. Na obronę Daniele Bonera i Bovo z Parmy, do pomocy uważany za następce Tottiego(umiejętności) Aqualliani, a do ataku taki młodzian z Atalanty, nie pamiętam jak on sie nazywa, chyba Paziani

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 09:56

no, no jakby Juve wzbogaciło sie o kolejnego Czecha :twisted: to napewno by to polepszyło gre Juve 8)

Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 10:02

osobiscie bardzo lubie lankulovskiego i sadze ze przydalby sie nam. Tym lepiej jest ze on sam chce grac w juve. wiec teraz wystarczy dac udine odpwiednia ilosc pieniedzy i bedzie nasz.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 10:35

ja chetnie bym go zobaczył w Juve, ale najlpeiej niech przyjdzie do nas za darmoche, bo wolałbym wydać wiecej kaski na obrońców m.in. Miguela :P a co do jankulovskiego to przyjscie jego nie jest konieczne lewa strone mamy obsadzona najlepszymi zawodnikami w lidze w loskiej ( jaki w europie 8) ) ale na ławe moze isc :P

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2004, 10:53

I chwała mu za to ze chce przejsc do JUve!! Moim zdaniem ma bardzo dobry tok myslenia poniewaz z JUve predzej osiagnie jakis sukces oraz w druzynie bendzie z KOlega z reprezentacji [ Nedved ] Bardzo chcial bym zeby zasilil szeregi Juventusu!! Forza JUve!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ODPOWIEDZ