Jankulovski chce odejść do Juventusu
- Przemo90
- Juventino
Pomocnik Udinese Calcio, który miał stać się zawodnikiem CSKA Moskwa żąda odejścia do Juventusu Turyn.
Piłkarz ten uważa, iż powiadomił klub, iż ma problemy rodzinne i nie może odejść poza granice Włoch,a władze Udine mimo to chciały go sprzedać do rosyjskiego zespołu. Czech chce zimą zasilić skłąd Juve, a nie odchodzić z Italii.
pilka.pl
Piłkarz ten uważa, iż powiadomił klub, iż ma problemy rodzinne i nie może odejść poza granice Włoch,a władze Udine mimo to chciały go sprzedać do rosyjskiego zespołu. Czech chce zimą zasilić skłąd Juve, a nie odchodzić z Italii.
pilka.pl

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Juve The Best
- Juventino
Był by to znakomity transfer i kolejne wielkie wzmocninie Juve. Pozostaje tylko czekać do stycznia w nadzieji że dojdzie to do skutku.

- mighal
- Juventino
szczerze mówiąc nie dziwie sie ze udine nie chce dać go do juve... ale jestem fanem jankula i mam nadzieje ze zasili nas juz zimą. Pokazuje marek ze bardzo mu zalezy na grze w juve i bardzo dobrze. Tylko piłkarze z takim nastawieniem nadają się do tego teamu. 8)
- nookie
- Juventino
No i bardzo dobrze..tej zimy nie sprowadzilismy nikogo i wszyscywiemy jak sie skonczylo
nawet jesli w tym roku do stycznia bedziemy grali o wiele lepiej niz rok temu to i tak wzmocniania sie przydadza nieprawdaz
oby Marek do nas przeszedl..im wiecej Czechów w JUVE tym lepiej :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Seiru
- Juventino
Mimo wszystko nie liczyłbym na Jankulovskiego w zime, tyle było mowy o Lucio i wylądował w Monachium :? Nie sądzę żeby przyszedł do nas, juz nie, w lecie mozna było mieć jeszcze nadzieje, ale teraz to juz raczej jest stracony
Moggi zaskoczy nas w zime, sprowadzając kogoś kogo się spodziewamy... albo nie kupując nikogo 

non mollare mai
- Jaro
- Juventino
Ten news budzi wiele wątpliwości-po pierwsze nie ma tu wypowiedzi Jankulovskiego jako cytatu,a po drugie pilka.pl-newsy z tego portalu zawsze traktuje z przymrużeniem oka.Gdyby zostały dokładnie słowa Marka Jankulovskiego pewnie by wyszło na to że woli zostać w Italli niż jechać do Rosji natomiast Juventus pojawiłby sie tylko w kontekście tego pozostania we Włoszech.Czyli kolejny odcinek telenoweli pt "Transfer Marka J"
- Mikołajek
- Juventino
We mnie też nie grzeje się ,ale On chcąc się rozwijać musi opuścić Udine. W końcu z niewolnika nie ma pracownika i działacze sprzedadzą tego zawodnika. Miejmy nadzieję, że do Juve.Jaro pisze:Ten news budzi wiele wątpliwości
''Niektórzy myślą, że futbol to sprawa życia i śmierci.Niestety nie, to coś bardziej ważnego''-Bill Skankley
- Lizard
- Juventino
Najlepiej by było, gdyby obaj wylądowali w Juve (Jankul i Maxwell). Ja już nie wierzę w to, że Czech zasili nasze szeregi. Może ten news kolejna tozasłona dymna do jakiegoś niespodziewanego transferu. Moggi lubuje się w takiej taktyce, więc trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, bo nie znamy dnia ani godziny (jak z Cannavaro i Zlatanem). Może stara się o Puyolaja bym wolal maxwella mlodszy,szybszy i z duzym doswiadczeniem jak na swoj wiek i mogl by zastapic zambro w obronie
- Peja
- Juventino
A ja tam bym wolał jakiegoś obrońcę poniżej 25 lat. Może być Maxwell na przykład. Bo nasza obrona jest za bardzo wiekowa. Thuram i Cannavaro też z 2 sezony może jeszcze pograją na wysokim poziomie. Marzy mi sie żeby Moggi sprowadził do Juve troche utalentowanej włoskiej młodzieży. Na obronę Daniele Bonera i Bovo z Parmy, do pomocy uważany za następce Tottiego(umiejętności) Aqualliani, a do ataku taki młodzian z Atalanty, nie pamiętam jak on sie nazywa, chyba Paziani
- juve_faaan
- Juventino
no, no jakby Juve wzbogaciło sie o kolejnego Czecha :twisted: to napewno by to polepszyło gre Juve 8)
- Andryk
- Juventino
ja chetnie bym go zobaczył w Juve, ale najlpeiej niech przyjdzie do nas za darmoche, bo wolałbym wydać wiecej kaski na obrońców m.in. Miguela
a co do jankulovskiego to przyjscie jego nie jest konieczne lewa strone mamy obsadzona najlepszymi zawodnikami w lidze w loskiej ( jaki w europie 8) ) ale na ławe moze isc 

- RuTeK
- Juventino
I chwała mu za to ze chce przejsc do JUve!! Moim zdaniem ma bardzo dobry tok myslenia poniewaz z JUve predzej osiagnie jakis sukces oraz w druzynie bendzie z KOlega z reprezentacji [ Nedved ] Bardzo chcial bym zeby zasilil szeregi Juventusu!! Forza JUve!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !