" Wyjazd "
- lskrodzki
- Juventino
:-D Siema Nie zastanawialiscie sie nad wyjazdem calego zgrupowania JuvePoland , np. zebrac sie w jakims miescie i pojechac na mecz Ligi Mistrzow z Udzialem Juventusu , to jest moje marzanie a co wy o ty sadzicie ??? 

Ave Juve !!!
Forza Juve !!!
ALEX IS THE BEST
Forza Juve !!!
ALEX IS THE BEST
- Ironek
- Juventino
Hmm, sam pomysł jest ql!
Ale ile to już razy był ten temat na forum poruszany... :roll:
Były nawet kombinacje, żeby jechać na mecz JUVE - Milan razem z kibicami z forum Milanu... Ale człowieku ten pomysł jest prawie niemożliwy do spełnienia, ale jeśli chcesz próbować i masz nadzieję, że Ci się uda to próbuj kolejny raz uzbierać tyle osób, żebyście mogli jechać razem na mecz. Życzę Ci powodzenia
Ale ile to już razy był ten temat na forum poruszany... :roll:
Były nawet kombinacje, żeby jechać na mecz JUVE - Milan razem z kibicami z forum Milanu... Ale człowieku ten pomysł jest prawie niemożliwy do spełnienia, ale jeśli chcesz próbować i masz nadzieję, że Ci się uda to próbuj kolejny raz uzbierać tyle osób, żebyście mogli jechać razem na mecz. Życzę Ci powodzenia

- 2MAN
- Juventino
Pomysł wspaniały ...
ale jego realizacja prawie niemożliwa ... ze względów przedewszytkim finansowych ...
Moi kumple lecą z Wa-wy na mecz Milan - Roma ... wyjdzie ich to wszytko ponad 360 zl
od osoby
Wiem że to samolotem i wogole ,ale na nasze polskie realia , młody wiek
, jest to poprostu : NIEMOŻLIWE
a szkoda bo warto !
ale jego realizacja prawie niemożliwa ... ze względów przedewszytkim finansowych ...
Moi kumple lecą z Wa-wy na mecz Milan - Roma ... wyjdzie ich to wszytko ponad 360 zl

Wiem że to samolotem i wogole ,ale na nasze polskie realia , młody wiek

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- kornknot
- Qualità Juventino
Dla mnie jest możliwe - tylko ktoś by musiał wziąc na swoje barki sprawy organizacyjne całego wyjazdu - dopytac sie o ceny, załatwić przejazd, nocleg, bilety i wtedy myśle, że jakby inni mieli tylko przyjechać, dac kase i pojechać to by sie kilka osób znalazło chętnych. Mozliwe że jakby to było w czas wolny to też bym sie skusił. Pozdrawiam
- Dionizos
- Juventino
Zreszta problem kasy tez mozna rozwiazac. Wystarczy juz zaczac zbierac. Zalozenie konta bankowego nie jest problemem. Zbierajmy kase od dzisiaj na ten cel. Wyjazdu i tak sie nie da zalatwic od tak, wiec troche czasu minie. Do tej pory zdazymy uzbierac czesc potrzebnych funduszy, zreszta 360 zl, o ktorych tu wspomniano(jezeli to prawdziwa suma) na taka podroz to nie jest duzo.kornknot pisze:Dla mnie jest możliwe - tylko ktoś by musiał wziąc na swoje barki sprawy organizacyjne całego wyjazdu - dopytac sie o ceny, załatwić przejazd, nocleg, bilety i wtedy myśle, że jakby inni mieli tylko przyjechać, dac kase i pojechać to by sie kilka osób znalazło chętnych. Mozliwe że jakby to było w czas wolny to też bym sie skusił. Pozdrawiam
Inny problem to organizacja. Musi sie znalezc kilka doroslych, powaznych osoba, kotrym na tym zalezy. Mam nadzieje, ze takich tu nie brakuje

- Wojtom
- Juventino
Dla mnie najbardziej prawdopodobne wydaje się wyjazd na mecz Bayern-Juventus do Niemiec.
Wiem ze to nie jest wymarzone miejsce ( bo na Delle Alpi kazdy by chcial byc
) ale jest to chyba najblizej, gdzie bedzie Juventus... bo do Polski to Oni raczej nie zajadą
Pomysl jest OK.
Jesli bedzie transport i zorganizowana grupa, kasa sie znajdzie 8)
Pozostaje wlasnie organizacja...
Wiem ze to nie jest wymarzone miejsce ( bo na Delle Alpi kazdy by chcial byc

Pomysl jest OK.
Jesli bedzie transport i zorganizowana grupa, kasa sie znajdzie 8)
Dokladnie, za 400 zł do Turynu pojechałbym od razu na mecz Juventus-Milan albo jakis inny bo to nie jest wcale tak duzo. 8)Dionizos pisze: Do tej pory zdazymy uzbierac czesc potrzebnych funduszy, zreszta 360 zl, o ktorych tu wspomniano(jezeli to prawdziwa suma) na taka podroz to nie jest duzo.
Pozostaje wlasnie organizacja...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- mighal
- Juventino
ja tezbym chetnie pojechał, ale w moim wieku to na taki meczyk juve na w turynie to chyba ze starszymi tylko bede mógł pojechać. a do monachim na juve-bayern to chyba uda mi się nakłonić rodziców. wiecie moze ile kosztuje bilet??
- Splimer
- Juventino
Pomysł jest wspaniały, ale...prawie nierealny. To jest prawie niedozrobienia, chodzi mi tu o sprawy finansowe, zgrupowanie chętnych itp. Przynajmniej u mnie tak to wygląda bo mam dopiero 17 lat. Wyjazd na mecz JUVENTUSU to moje marzenie-ale chyba będe musiał poczekać jeszcze na spełnienie takiego marzenia. Jakbym był starszy i miał stały dochód z chęcio chciałbym się na taki wyjazd zabrać. :-D
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Rzeczywiście pomysł super. Lecz od pomysłu do realizacji długa droga :? Dość, że sporo osób nie ma ukończonych 18 lat to jeszcze nie każdy ma na tyle kasy, aby wydawac na wyjazd na mecz. Aczkowiek ja jestem optymistą. Mam nadzieje, że kiedyś razem z ekipą z JP wybiore się na jakiś mecz Juve. 8) trzeba ruszyć z tym pomysłem do przodu 

- Alexa Del Piero
- Juventino
Chciałam się wybrać do Turynu w kwietniu (może maju) ale sama nie pojade dlatego uważam że pomysł jest super i jeśli udało by się załatwić wyjazd za 400zł to jade na pewno.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Bad_Magick
- Juventino
Duzo taniej by bylo znalezc jakies inne miejsce rozegrania meczu niz Turyn. Jedyne co sie oplaca to leciec tanimi liniami lotniczymi jakims lotem za 99zl w jedna strone, niesety nie ma takich polaczen z Polski do Turynu. Od tego miesiaca o ile wiem istnieja polaczenia do Mediolanu i to byloby dobre miejsce na mecz (np Milan Juve). Z drugiej strony z Mediolanu do Turynu daleko nie jest, wloskie pociagi sa wzglednie tanie, wiec mozna tez jechac na Delle Alpi. Na pewno nie bedzie sie oplacalo jechac zadnym autokarem bo to wydatek obecnie ok. 600-650zl. W gre wchodza jak juz mowilem tylko tanie linie lotnicze. Oczywiscie najbardziej oplacalne jest jechac duzymi przynajmniej 6ciu osobowymi samochodami samemu. Jednak tutaj trzeba by bylo znalezc chetnych na taka jazde (do Turynu min 20 godzin z poludniowej Polski wiec trzeba najmniej 2 kierowcow na jeden samochod). Wtedy wyszloby najtaniej, benzyne by sie rozlozylo na wszytskich jadacych i byloby to i tak ponad 100zl w jedna strone.
- Alexa Del Piero
- Juventino
Z tego co wiem to z Wawy leci tani samolot do Mediolanu (airpolonia ok.170 + koszty lotn.) ale można też lecieć z Wawy do Londynu i z Londynu do Turynu (liniami easy jet) i wtedy wychodzi jeszcze taniej (około 100 zł za loty + koszty lotniskowe)
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Dionizos
- Juventino
O tym wyjezdzie trudno mowic w najblizszego roku. A do tej pory wiele moze sie zmienic. Chociazby polaczenia lotnicze i te tanie linie beda do turynu dolatywac. Sprawa pelnoletnosci nie ma tu znaczenia. Jezeli wybierze sie kilka osob doroslych to i ci niepelnoletni moga sie pojawic. Sam myslalem o wyjezdzie na wlasna reke, ale majac 16-17 lat raczej mi sie to nie uda. Niesmialo zwracam sie do wladz JP w tej sprawie, bo kto inny moze tu cos zalatwic? Wynajecie pokojow w turynie dla grupy naprzyklad 20 osobowej to nie problem a bilety na mecz tez sa ogolno dostepne. Kazdy moze samemu wyleciec do Turynu, badz Mediolanu, tam sie wszyscy spotkamy i pociagiem na stadion. Autokar odpada bo to za drogie. Taki wyjazd kosztowal by okolo 500-600 zlotych. Tak przynajmniej na oko
. Jezeli wladze Jp sa zainteresowane organizacja czegokolwiek w tym kierunku, to jezeli bedzie taka potrzeba, to zglaszam sie do pomocy.