zwiedzanie Delle Alpi

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
teZeT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 15:19

Witam wszystkich i od razu zwracam się z zapytaniem :

czy ktoś wie czy zwiedzanie naszego ukochanego stadionu Delle Alpi jest płatne ? ograniczone czasowo itd?

bo będę miał przyjemność w połowie września odwiedzić Turyn i stadion to jest główny punkt wycieczki :-D

PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 15:25

Wydaje mi sie ze wogole nie ma mozliwosci zwiedzania stadionu . Jak bylem na meczu Juventus - Lazio to dzien wczesniej chcialem wlasnie odwiedzic stadion i wszystko bylo pozamykane . Ale moze przez to ze mecz byl na nastepny dzien

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 15:37

Bedziesz musiał iśc do siedziby klubu i ich o tym powiadomić powiesz że jesteś fanem Juventusu z Polski i chcesz porobić zdjecia i wogóle pozwiedzac oni przydzielą Ci kogoś i on będzie przewodnikiem wszystko jest oczywiscie darmowe .. przynajmniej tak było w moim wypadku.. :)

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
Wuju

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 18:47

teZeT pisze:Witam wszystkich i od razu zwracam się z zapytaniem :

czy ktoś wie czy zwiedzanie naszego ukochanego stadionu Delle Alpi jest płatne ? ograniczone czasowo itd?

bo będę miał przyjemność w połowie września odwiedzić Turyn i stadion to jest główny punkt wycieczki :-D
wasz stadion nie nalezy do piekniejszych :) nie wiem co bys tam mial w ogole zwiedzac, stary i do destrukcji sie nadaje, ale slyszalem, ze sa jakies plany na nowy i nie na przedmiesciach, prawda to? :roll:

"RINGRAZIO DIO CHE MI HA FATTO NASCERE ROMANISTA, RINGRAZIO DIO CHE NON MI HA FATTO NASCERE lacjale"Obrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 18:54

wasz stadion nie nalezy do piekniejszych :) nie wiem co bys tam mial w ogole zwiedzac, stary i do destrukcji sie nadaje, ale slyszalem, ze sa jakies plany na nowy i nie na przedmiesciach, prawda to? :roll:

Ehhh tak to prawda ale nasz stadion jest i tak ladny tylko tyle ze ponury z reszta Roma sama lepszego nie ma wiec czym sie zachwycasz nie wiem po co piszesz cos takiego innych to wqrza chyba ze chcesz rozpetac 3 wojne swiatowa

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 19:21

Wuju pisze:wasz stadion nie nalezy do piekniejszych :) nie wiem co bys tam mial w ogole zwiedzac, stary i do destrukcji sie nadaje, ale slyszalem, ze sa jakies plany na nowy i nie na przedmiesciach, prawda to? :roll:
Olimpico to takie nowoczesny obiekt 8). Mistrz Wuju wreszcie sie pojawil na naszym forum.

Jesli chodzi o zwiedzanie stadionu, to na delle alpi poza meczem nie ma wstepu. Chyba, ze to jakas zorganizowana grupa.

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 19:35

Zwiedzanie jest nie ograniczone czasowo ale płatne

azidg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2004, 19:46

mozna zwiedzac stadion Delle Alpi ale w wyznaczonych terminach i oczywiscie za pewna mamonke :D. (Tak wlasnmie zwiedzalem Stade de France)

Wuju

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 17:58

Molek big fun juve pisze:

Ehhh tak to prawda ale nasz stadion jest i tak ladny tylko tyle ze ponury z reszta Roma sama lepszego nie ma wiec czym sie zachwycasz nie wiem po co piszesz cos takiego innych to wqrza chyba ze chcesz rozpetac 3 wojne swiatowa
nie chce rozpetac zadnej wojny, poprostu stwierdzam fakty i bzdurą jest porownywanie tych 2 stadionow, nie wiem dlaczego sie oszukujesz :roll: nie mam zamiaru sie tu z nikim klocic, przeciez nie po to tutaj jestem. Witam mistrzunia Dionizosa :lol:

"RINGRAZIO DIO CHE MI HA FATTO NASCERE ROMANISTA, RINGRAZIO DIO CHE NON MI HA FATTO NASCERE lacjale"Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 18:58

Wuju pisze:

nie chce rozpetac zadnej wojny, poprostu stwierdzam fakty i bzdurą jest porownywanie tych 2 stadionow, nie wiem dlaczego sie oszukujesz
:lol: :lol: heh a to dobre... napisz mi w czym lepszy jest wasz Olimpico od naszego Della Alpi :?: Oba stadiony są duże, oba mają niepotrzebną bieżnie. jezeli chodzi o architekrure to raczej Dalla Alpi jest łądniejszy. Olimpico jest zwykłym "kulistym" stadionem a my przynajmiej mamy jakiś biały bajzel po obu stronach :wink: :wink: (to był żart) Ogólnie jak dla mnie oba nie sa zbyt piękne :?

a oto linki do zdjęc obu obiektów. Proponuje porównac...

http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... rino.shtml

http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... pico.shtml

Wuju

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:12

UlTrAs pisze:
Wuju pisze:

nie chce rozpetac zadnej wojny, poprostu stwierdzam fakty i bzdurą jest porownywanie tych 2 stadionow, nie wiem dlaczego sie oszukujesz
:lol: :lol: heh a to dobre... napisz mi w czym lepszy jest wasz Olimpico od naszego Della Alpi :?: Oba stadiony są duże, oba mają niepotrzebną bieżnie. jezeli chodzi o architekrure to raczej Dalla Alpi jest łądniejszy. Olimpico jest zwykłym "kulistym" stadionem a my przynajmiej mamy jakiś biały bajzel po obu stronach :wink: :wink: (to był żart) Ogólnie jak dla mnie oba nie sa zbyt piękne :?

a oto linki do zdjęc obu obiektów. Proponuje porównac...

http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... rino.shtml

http://www.worldstadiums.com/stadium_pi ... pico.shtml
nie bede sie z toba klocil, ale wiekszosc osob, moze procz kibicow juve :lol: ma takie zdanie jak ja, ale wiadomo, ze bedziecie bronic swojego i niestety obiektywizm idzie na 2 plan.

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:17

cytujcie tylko poprzedni post w waszej dyskusji/fragment na ktory odpowiadacie.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:24

Wuju pisze:
nie bede sie z toba klocil, ale wiekszosc osob, moze procz kibicow juve :lol: ma takie zdanie jak ja, ale wiadomo, ze bedziecie bronic swojego i niestety obiektywizm idzie na 2 plan.
Uwierz mi, jestem jaknajbardziej obiektywny. Mnie się nasz stadion nie podoba. Trybuny daleko od boiska, nawet jak się w telewizji ogląda mecze to jakoś tak dziwnie :? wole widzieć zaraz przy linii trybuny z kibicami. Ale przyznaj, że wasz Olimpico też nie jest jakimś pięknym obiektem. Jest on duży i... i jeżeli ty uważasz, że wasz stadion jest ładniejszy to po prostu napisz co jest takiego pięknego na waszym stadionie, czego nie ma na Della Alpi.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 19:51

Ja zazdroszcze wszystkim co mieli okazje zwiedzic Delle Alpi :wink:
Uwazam ze to dosc ladny stadion.... ale nie to chcialem napisac !!!!
Mam pytanie:
Czy ktos z Was moze sie orientuje kiedy wkoncu zaczna sie prace przebudowy naszego stadionu ?????? Bo z tego co ja wiem, to wladze Juve juz kilka miesiecy temu podpisywaly jakoms tam umowe i miala sie zaczac przebudowa..... ale jak dotad nic a nic o tym nie slychac.
???????????????????

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 września 2004, 20:44

DamKam pisze: Mam pytanie:
Czy ktos z Was moze sie orientuje kiedy wkoncu zaczna sie prace przebudowy naszego stadionu ?????? Bo z tego co ja wiem, to wladze Juve juz kilka miesiecy temu podpisywaly jakoms tam umowe i miala sie zaczac przebudowa..... ale jak dotad nic a nic o tym nie slychac.
???????????????????
Z tego co wiem to prace zostały przełożone i rozpoczną się dopiero po zakończeniu olimpiady (otwarcie i zamknięcie będzie na Delle Alpi) czyli w 2006 roku

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
ODPOWIEDZ