Młoda gwiazda Juve.
- gandalf
- Juventino
- WladeK
- Juventino
O ile się nie mylę to Maresca nie odszedł definitywnie, tylko sprzedalismy połowę jego wartosci... A co do ankiety to najlepiej gra obecnie Oliviera(oby tak dalej mu szło), ale największą nadzieją jest dla mnie Chiellini, który mam nadzieję już za rok stanie się filarem naszej defensywy :-D
- Seiru
- Juventino
W ostatnich spotkaniach pierzwsze skrzypce gar Ruben Ariel Olivera, ale ja pokładam wielkie nadzieje w Manuele Blasi, może juz za niedługo będzie podpora naszej pomocy, bo szczerze to Olivera moim zdaniem długo na takim poziomie nie pociągnie...choć obym się mylił
non mollare mai
- fredi
- Juventino
Ja podzielam opinie kolegi. Uważam że jest to Appiah i to on powinien grać w Juventusie.. za Tacchinardiegomario1116 pisze:Moim zdaniem Appiah . Naprawde dobrze gra . Nie wiem czemu go nie chcą w JUVE . Powinien grać za Tacchinardiego .
- Mariusz_NTL
- Juventino
Moim zdaniem to Manuele Blasi. Ufam Capello, a on na niego stawia.. W środku pomocy raczej nie grałby byle kto.
Podpisano: Mariusz
- leniup
- Redaktor
fredi pisze:Ja podzielam opinie kolegi. Uważam że jest to Appiah i to on powinien grać w Juventusie.. za Tacchinardiegomario1116 pisze:Moim zdaniem Appiah . Naprawde dobrze gra . Nie wiem czemu go nie chcą w JUVE . Powinien grać za Tacchinardiego .
Ja myśle tak samo Appiah jeszcze stanie się super gwiazdą jeśli mu na to pozwolą.
- x_men_1988
- Juventino
Jak dla mnie najlepszym młodym piłkarzem juve jest wypozyczony Benajmin , jak wróci z wypozyczenia to bedzie nie do zatrzymania .
Mniejwięcej na tym samym poziomie jest chyba Olivera i Davide Chiumiento (także wypozyczony) .
Faktem tez jest że Olivera powoli gra z tego co słyszę w pierwszym składziej uve , a pozostali dwaj pilkarze grają w słabszych klubach .
Można powiedziec ze mamy przyszłość w młodzieży , jeśli chodzi o ofensywnych zawodników , wolała bym żeby pojawił sie taki talent na obronie .
Mniejwięcej na tym samym poziomie jest chyba Olivera i Davide Chiumiento (także wypozyczony) .
Faktem tez jest że Olivera powoli gra z tego co słyszę w pierwszym składziej uve , a pozostali dwaj pilkarze grają w słabszych klubach .
Można powiedziec ze mamy przyszłość w młodzieży , jeśli chodzi o ofensywnych zawodników , wolała bym żeby pojawił sie taki talent na obronie .