Livorno - Juventus 1:1
- Bob
- Juventino
Po dniu przerwy drużyna Juventusu wznowiła wczoraj przedsezonowe przygotowania. Rano bianconeri obejrzeli film wideo z wtorkowego spotkania z Djurgarden, a następnie odbyli dwugodzinny trening. Tuż po nim pozowali na murawie boiska do oficjalnych zdjęć.
Dzisiaj zespół uda się do Livorno, gdzie wieczorem rozegra mecz towarzyski z reprezentującym to miasto beniaminkiem Serie A. W wyjściowej jedenastce Juve znajdą się przypuszczalnie w większości ci, którzy nie grali we wtorek.Mecz zacznie się o 13.08.2004, godz. 20:30 i mam nadzieje że rezerwowi Juve zabłyszczom i kto wie może 1 lub więcej z (rezerwowych) przebije sie do 1 składu
Dzisiaj zespół uda się do Livorno, gdzie wieczorem rozegra mecz towarzyski z reprezentującym to miasto beniaminkiem Serie A. W wyjściowej jedenastce Juve znajdą się przypuszczalnie w większości ci, którzy nie grali we wtorek.Mecz zacznie się o 13.08.2004, godz. 20:30 i mam nadzieje że rezerwowi Juve zabłyszczom i kto wie może 1 lub więcej z (rezerwowych) przebije sie do 1 składu
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- Pavel87
- Juventino
Livorno to jeden z głównych kandydatów do spadku z Seria A. Tak szczerze mówiąc to myśle że jest to trużyna niewiele gorsze od Djurgardena. Nasi zawodnika będą mieli okazję udowaonić że remis w elminacjach do LM to był tylko wypadek przy pracy, wina bardziej ulewy niż słabej formy
Forza Squadra Bianconera
- M.
- Juventino
Też prawdaPeja pisze:Pamiętajcie że będą grały rezerwy! Więc wynik nie musi być w pełni satysfakcjonujący! Z drugiej strony jestem ciekawy czy rezerwy nie zaprezentują sie lepiej od 1 składu w meczu ze Szwedami

:roll:
- booyak
- Juventino
Każdy inny wynik jak wysokie zwycięstwo będę traktował jako porażke... Piłkarze muszą wreszcie udowodnić że stać ich na gre na wysokim światowym poziomie czego niestety nie pokazali w meczu kwalifikacyjnym do LM... Nie ważne że prawdopodobnie grać będą 'rezerwy' ja i tak licze na wysokie zwycięstwo...
★ ★ ★
- RadeKas
- Juventino
No a bramke zawalil oczywiscie moj idol... Legro
...
Ale ja go nie krytykuje bo bym nie byl fanem Juventusu.
Co tam gadac. Zenada. Z Livorno remisowac... nawet rezerwami to wstyd. Zle sie dzieje w panstwie Juventus
. Ale moze bedzie lepiej.
ps. namawiam wszystkich do noszenia takiego avatara jak mam ja czy Dionizos
... Okazcie swoja wiare w Legro 

Co tam gadac. Zenada. Z Livorno remisowac... nawet rezerwami to wstyd. Zle sie dzieje w panstwie Juventus

ps. namawiam wszystkich do noszenia takiego avatara jak mam ja czy Dionizos

srali muszki będzie wiosna
- Chip
- Juventino
Meczu nie oglądałem ale jak czytam że znowu Legro zawalił bramkę to mnie telepie.Ile jeszcze ten człowiek może nam bramek zawalić?? Czy w każdym meczu musi pokazać(oczywiście z negatywnej strony). Przecież nie ma takiego regulaminu że każda drużyna musi wystawić zawodnika który będzie pomagał przeciwnikowi. Sprzedajcie go( w co nie wierzę bo kto by go chciał) albo dopłacie i oddajcie. Sorry że tak się o nim rozpisałem ale musiałem to wyrzucić. A co do Juve to niczego jeszcze nie można przesądzić poczekajmy do meczu ze Szwedami.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- M.
- Juventino
To troche dziwne, bo według JP Legro zszedł po 45 minutach, z gol dla Livorino padł w 75 minucie, więc moze jestes do niego trochę uprzedzonyRadeKas pisze:No a bramke zawalil oczywiscie moj idol... Legro...
Co tam gadac. Zenada. Z Livorno remisowac... nawet rezerwami to wstyd. Zle sie dzieje w panstwie Juventus. Ale moze bedzie lepiej.
ps. namawiam wszystkich do noszenia takiego avatara jak mam ja czy Dionizos... Okazcie swoja wiare w Legro

Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2004, 23:45 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Miolli
- Juventino
Ja tam nie wiem jak grał Legro w tym meczu ale wsumie Legro to Legro.... 8)
Powracając do meczu to troche dziwi mnie taka słaba postawa naszej drużyny....
Ten mecz to przygotawanie do rewanżu w El. LM.
A jeśli w Szwecji zremisowalibyśmy 1-1 to LM = papapa :evil:
Capello niech lepiej szybko coś wykombinuje bo nie jest dobrze...
Powracając do meczu to troche dziwi mnie taka słaba postawa naszej drużyny....
Ten mecz to przygotawanie do rewanżu w El. LM.
A jeśli w Szwecji zremisowalibyśmy 1-1 to LM = papapa :evil:
Capello niech lepiej szybko coś wykombinuje bo nie jest dobrze...
- RadeKas
- Juventino
No coz. Ja o winie Legro dowiedzialem sie na chacie od ludzi ktorzy ogladali mecz. Wiec nie wiem kto ma racje. Ale nawet jak sie myle... to i tak zdania o nim nie zminieDiego pisze:To troche dziwne, bo według JP Legro zszedł po 45 minutach, z gol dla Livorino padł w 75 minucie, więc moze jestes do niego trochę uprzedzonyChociaż mam nadzieję, że w tym sezonie ten zawodnik sobie nie pogra :twisted: . Ale wracając do meczu to jestem niezbyt zadowolony. W końcu pierwszą połowę zagraliśmy 1 składem i sądzę, że wynik powinien być wyższy. Ale cóż, pozostaje nam się modlić, że Capello wymyśli coś nowego i zagramy w Chamipons League

srali muszki będzie wiosna