Livorno - Juventus 1:1

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 09:32

Po dniu przerwy drużyna Juventusu wznowiła wczoraj przedsezonowe przygotowania. Rano bianconeri obejrzeli film wideo z wtorkowego spotkania z Djurgarden, a następnie odbyli dwugodzinny trening. Tuż po nim pozowali na murawie boiska do oficjalnych zdjęć.

Dzisiaj zespół uda się do Livorno, gdzie wieczorem rozegra mecz towarzyski z reprezentującym to miasto beniaminkiem Serie A. W wyjściowej jedenastce Juve znajdą się przypuszczalnie w większości ci, którzy nie grali we wtorek.Mecz zacznie się o 13.08.2004, godz. 20:30 i mam nadzieje że rezerwowi Juve zabłyszczom i kto wie może 1 lub więcej z (rezerwowych) przebije sie do 1 składu :wink:

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 09:48

Livorno to jeden z głównych kandydatów do spadku z Seria A. Tak szczerze mówiąc to myśle że jest to trużyna niewiele gorsze od Djurgardena. Nasi zawodnika będą mieli okazję udowaonić że remis w elminacjach do LM to był tylko wypadek przy pracy, wina bardziej ulewy niż słabej formy

Forza Squadra Bianconera
Mejgus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 10:25

nie maja wyboru musza rozegrac dobra partie i wygrac mecz bo inaczej udowodnia ze nie maja formy i ze remis w kfalifikacjach nie byl przypadkowy

Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 11:05

Pamiętajcie że będą grały rezerwy! Więc wynik nie musi być w pełni satysfakcjonujący! Z drugiej strony jestem ciekawy czy rezerwy nie zaprezentują sie lepiej od 1 składu w meczu ze Szwedami

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 11:18

Czy mecz będzie transmitowany, jak tak to na jakiej stacji??

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 11:22

Peja pisze:Pamiętajcie że będą grały rezerwy! Więc wynik nie musi być w pełni satysfakcjonujący! Z drugiej strony jestem ciekawy czy rezerwy nie zaprezentują sie lepiej od 1 składu w meczu ze Szwedami
Też prawda :D . rezerwowi widząc nieudolność piłkarzy z pierwszego składu powinni się postarać, by wywalczyć na stałe miejsce w pierwszej drużynie.

:roll:
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 13:45

Każdy inny wynik jak wysokie zwycięstwo będę traktował jako porażke... Piłkarze muszą wreszcie udowodnić że stać ich na gre na wysokim światowym poziomie czego niestety nie pokazali w meczu kwalifikacyjnym do LM... Nie ważne że prawdopodobnie grać będą 'rezerwy' ja i tak licze na wysokie zwycięstwo...

★ ★ ★
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 13:58

Mysle ze rezerwa powinna sie postarc zeby wybic sie do pierwszego skladu! licze na jakies 3-0 dla Juve!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 22:54

1-1 bramka Zebiny.No tak, w tym sezonie to juz zaden wynik mnie nie zaskoczy....no comment.

ps. zapisujcie sie do fan clubu Legro - koszt jedyne 1,27 + vat.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:18

No a bramke zawalil oczywiscie moj idol... Legro :D...

Ale ja go nie krytykuje bo bym nie byl fanem Juventusu.

Co tam gadac. Zenada. Z Livorno remisowac... nawet rezerwami to wstyd. Zle sie dzieje w panstwie Juventus :P. Ale moze bedzie lepiej.

ps. namawiam wszystkich do noszenia takiego avatara jak mam ja czy Dionizos :)... Okazcie swoja wiare w Legro :P

srali muszki będzie wiosna
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:35

Meczu nie oglądałem ale jak czytam że znowu Legro zawalił bramkę to mnie telepie.Ile jeszcze ten człowiek może nam bramek zawalić?? Czy w każdym meczu musi pokazać(oczywiście z negatywnej strony). Przecież nie ma takiego regulaminu że każda drużyna musi wystawić zawodnika który będzie pomagał przeciwnikowi. Sprzedajcie go( w co nie wierzę bo kto by go chciał) albo dopłacie i oddajcie. Sorry że tak się o nim rozpisałem ale musiałem to wyrzucić. A co do Juve to niczego jeszcze nie można przesądzić poczekajmy do meczu ze Szwedami.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:41

RadeKas pisze:No a bramke zawalil oczywiscie moj idol... Legro :D...

Ale ja go nie krytykuje bo bym nie byl fanem Juventusu.

Co tam gadac. Zenada. Z Livorno remisowac... nawet rezerwami to wstyd. Zle sie dzieje w panstwie Juventus :P. Ale moze bedzie lepiej.

ps. namawiam wszystkich do noszenia takiego avatara jak mam ja czy Dionizos :)... Okazcie swoja wiare w Legro :P
To troche dziwne, bo według JP Legro zszedł po 45 minutach, z gol dla Livorino padł w 75 minucie, więc moze jestes do niego trochę uprzedzony :?: Chociaż mam nadzieję, że w tym sezonie ten zawodnik sobie nie pogra :twisted: . Ale wracając do meczu to jestem niezbyt zadowolony. W końcu pierwszą połowę zagraliśmy 1 składem i sądzę, że wynik powinien być wyższy. Ale cóż, pozostaje nam się modlić, że Capello wymyśli coś nowego i zagramy w Chamipons League :)
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2004, 23:45 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
marsek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:41

Jak zwykle legro sie popisał.Zmieniłem avatar na taki jak ma RadeKas.Z legro w składzie serie b stoi dla nas otworem.

Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:47

Ja tam nie wiem jak grał Legro w tym meczu ale wsumie Legro to Legro.... 8)

Powracając do meczu to troche dziwi mnie taka słaba postawa naszej drużyny....
Ten mecz to przygotawanie do rewanżu w El. LM.
A jeśli w Szwecji zremisowalibyśmy 1-1 to LM = papapa :evil:
Capello niech lepiej szybko coś wykombinuje bo nie jest dobrze...

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2004, 23:56

Diego pisze:To troche dziwne, bo według JP Legro zszedł po 45 minutach, z gol dla Livorino padł w 75 minucie, więc moze jestes do niego trochę uprzedzony :?: Chociaż mam nadzieję, że w tym sezonie ten zawodnik sobie nie pogra :twisted: . Ale wracając do meczu to jestem niezbyt zadowolony. W końcu pierwszą połowę zagraliśmy 1 składem i sądzę, że wynik powinien być wyższy. Ale cóż, pozostaje nam się modlić, że Capello wymyśli coś nowego i zagramy w Chamipons League :)
No coz. Ja o winie Legro dowiedzialem sie na chacie od ludzi ktorzy ogladali mecz. Wiec nie wiem kto ma racje. Ale nawet jak sie myle... to i tak zdania o nim nie zminie ;). I przyznaje sie... jestem do niego uprzedzony :twisted:

srali muszki będzie wiosna
Zablokowany