Fenerbahce - Juventus 2:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:06

Czyżby ten mecz umknął naszej uwadze? :)

Fenerbahce to dobry rywal. W sam raz na sparing. Turcy już wielokrotnie pokazali, że potrafią grać w piłkę. Dla nas to kolejny, ważny sprawdzian.
Szkoda, że nie zagra Emerson.

Myślę, że wygramy 2-0.

Czy ktoś będzie gdzieś oglądał mecz? Moze tradycyjnie spotkanko na czacie? 8)

Obrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:25

Spotkanie rzeczywiście nie będzie łatwe. Pamiętamy nasze potyczki z Galatasaray, oby mecz nie był powodem bójki naszych z turkami :]
Mecz będzie transmitowany kanale show TV (?) 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:26

no ja stawiam na 2-1 dla Juve :D ale będzie cięzko w Juve NIEBĘDZIE Nedveda i byc moze Emersona ktory jest z nami kilka dni będzie cięzko ale mysle ze poradzimy sobie z nimi. komentarze zostawie na pozniej czyli po meczu bo na chwile obecną ciężko coś powiedzieć

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:31

Ja liczę zarówno na dobry wynik jak i dobrą grę.No i liczę na to że wreszcie zobaczymy Emersona w koszulce Juventusu :D :D :D

Mam nadzieje że ktoś będzie oglądał mecz live i bedzie komentarz na czacie :D

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:33

Na www.livescore.com będzie transmisja.
Mam nadzieje, że wygramy 3-0.

Kacper

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:44

Z tego co słyszałem to Emerson nie bedzie grał w tym meczu...a szkoda :? wydaje mi sie że powinniśmy wygrać ten mecz... szkoda że nie bedzie też nedveda, thurama, tudora, chielliniego i appiaha. Chiałbym żebyśmy wkońcu zagrali jakiś mecz w optymalnym składzie i zobaczyli na co nas stać

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:45

Ja będe krytyczny i widząc ostatnie mecze w pucharze brak Emersona i Nedveda na meczu to stawiam na 2-1 dla turków znaczy Federbahce :) Może ta porażka pokaże Capello że coś jeszcze nie jest tak jak powinno i potrzeba zmian (np: transfer jakiegoś obrońcy).

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 16:56

nie ma co gadać, bez naszych najlepszych zawodników Juventus to całkiem inna drużyna. Nie wiem w jakim składzie wyjdą Turcy, ale jeśli w podstawowym to ja stawiam na remis 1:1. Myśle, ze bez Emersona, Nedveda, Tudora, Thurama, Kapo, Appiaha i Chielliniego nie mamy co mysleć o zwycięstwie na gorącym terenie tureckim :?

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:11

kouba pisze:nie ma co gadać, bez naszych najlepszych zawodników Juventus to całkiem inna drużyna. Nie wiem w jakim składzie wyjdą Turcy, ale jeśli w podstawowym to ja stawiam na remis 1:1. Myśle, ze bez Emersona, Nedveda, Tudora, Thurama, Kapo, Appiaha i Chielliniego nie mamy co mysleć o zwycięstwie na gorącym terenie tureckim :?
Heheh tak to napisales, jakby Emerson i reszta juz od dawna byli podstawowymi zawodnikami Juve... A tak btw. dal mnie lepiej ze bez Tudora :) Przeciez squad nie bedzie taki slaby, o ile Lippi pozwoli zagraz od poczatq w ataq 3 (Miccoli, Del Piero, Treze). kouba, a pamietasz mecz z man utd?? (pyt retoryczne :D 2-1 w plecy:( )u siebie podstawowym przegralismy o ile dobrze pamietam 3-0... Ja wierze w zwyciestwo ktore by bardzo podbudowalo druzyne...

Edit: Fajny dalem przykquad :D I tutaj i tutaj porazka :D No ale dobra inny: Zwyciestwo z Arsenalem 1-0 :) Cala 11 rezerwowa :P Carini w bramce :)

... o ile Lippi pozwoli ...- chyba jednak nie Lippi :) a Fabio Capello

Obrazek
Dejwid23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:21

ktoś wie moze o ktorej jest poczatek spotkania?? bo na livescore tego spotkanie nie widac, ktos zna jeszcze moze jakies stronki live z wynikami ??

Włochom gratulujemy JUVENTUSU
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:23

IGI pisze:Heheh tak to napisales, jakby Emerson i reszta juz od dawna byli podstawowymi zawodnikami Juve...
Emerson przyszedł za Maresce i Di Vaio, którzy byli podstawowymi zaowdnikami, dlatego to tak potraktowałem. A w zasadzie chodziło mi o tych zawodników którzy nie zagrają.
IGI pisze:A tak btw. dal mnie lepiej ze bez Tudora :)
a ja wole, zeby był, bo obrońców mamy mało i nie za dobrych.
IGI pisze:kouba, a pamietasz mecz z man utd?? (pyt retoryczne :D 2-1 w plecy:( )u siebie podstawowym przegralismy o ile dobrze pamietam 3-0... Ja wierze w zwyciestwo ktore by bardzo podbudowalo druzyne...
ale wtedy mielismy zupełnie inną ekipe (pod wzgledem moralnym) każdy walczył o pierwszą jedenastke. Skład był bardzo wyrównany. Fakt, ze pierwszy mecz zagralismy lepiej, ale moze MU nas zlekcewazyło :?:
IGI pisze:Zwyciestwo z Arsenalem 1-0 :) Cala 11 rezerwowa :P Carini w bramce :)
wtedy juz było pozamiatane co do awansu do dalszych rozgrywek 8)
Dejwid23 pisze:ktoś wie moze o ktorej jest poczatek spotkania?? bo na livescore tego spotkanie nie widac, ktos zna jeszcze moze jakies stronki live z wynikami ??
o 21.00

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:35

Nasi gracze napewno nie spreza sie na maksa, bo i po co. Nie licze na zwyciestwo. Nasza druzyna nie jest jescze przygotowana. A tak przy okazji, to slyszalem, ze Puma ma zagrac.

Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:48

Z tego co ja slyszalem to Emerson nie zagra a szkoda bo nie bedzie Nedveda i nie ma kto go zastapic! ja stwaiem na 2-1 dla Juve! :D ale zobaczymy jak to bedzie!

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 17:53

A ja mam dla was dobra informacje :D Na sccerstreams znalazlem link zeby obejrzec mecz:
http://www.showtvnet.com/asx/default.asp?product=showtv
niestety nie gwarantuje dobrej jakosci ani tego ze na pewno bedzie transmisja ale nadzieje mozna miec.
Źródło:
Na www.soccerstreams.com na tamtejszym forum jest temat Fenerbache - Juve i link

Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2004, 18:10

Myślę że Turcy będą bardziej zmobilizowani w tym meczu, poza tym grają przed własną publicznością, a JUVE nie jest w pełni formy. 2:1 dla Turków, bądź mniej prawdopodobny remis. Cłopaki muszą nieźle się zmobilizować, by osiągnąć coś więcej. SERCEM JESTEM ZA NASZYMI !!!
FORZA JUVE!!!

Zablokowany