Jaki inny wloski klub prócz JUVE lubicie najbardziej??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:10

Ja prócz JUVE kibicuje Bresci ze wzgledu na Robiego oraz Perugii na wzglad na "srebnego lisa"

camor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:23

No.....Ciekawy temat powiem , bo sam jestem ciekaw kto za kim kibicuje oprocz Naszego Juve 8)

Ja osobiscie Uwielbiam Fiorentine . Podziwiam ich charakter , poniewaz nigdy sie nie poddaja , a Angelo Di Livio jest Zaje****** Pilkarzem ;)

Zostal we Fiorentinie gdy ona go potrzebowala i byl z nia na dobre i na złe :P
A na dodatek wczesniej grał w juve :D

Macko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 12:26

Ja kibicuje Interowi. Ponieważ lubie prwie wszystkich ich piłkarzy. Choć ostatnio im sie niepowodziło ale po Juve to ich najbardziej lubie. Pozdro dla kibicow Interu :PP

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 14:37

a ja najbardziej lubie...Chievo :wink: nie wiem za co..moze za to ze w pierwszym roku gdy weszli do Serie A to nie latali po samym ogonie tabeli tylko potrafili nawiazac wakle z najlepszymi..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
19YB19

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 14:45

Piacenze... hehe :) nie wiem za co tak samo sie wziolo:P

Elohi

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 14:56

camor pisze:No.....Ciekawy temat powiem , bo sam jestem ciekaw kto za kim kibicuje oprocz Naszego Juve 8)

Ja osobiscie Uwielbiam Fiorentine . Podziwiam ich charakter , poniewaz nigdy sie nie poddaja , a Angelo Di Livio jest Zaje****** Pilkarzem ;)

Zostal we Fiorentinie gdy ona go potrzebowala i byl z nia na dobre i na złe :P
A na dodatek wczesniej grał w juve :D

Zgadzam sie z Toba!!! Zal mi ich bylo gdy spadli, a poza tym uwielbiam zolnierzyka!!

Macko => Nie wiem jak mozesz lubic inter :? To sa dwa najbardziej znienawidzone kluby, a szczegolnie nienawidza sie kibice. nie rozumiem ciebie

""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
ĐjMilka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:11

Ja tam po Juve najbardziej lubie Arsenal :D

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:14

nookie pisze:a ja najbardziej lubie...Chievo :wink: nie wiem za co..moze za to ze w pierwszym roku gdy weszli do Serie A to nie latali po samym ogonie tabeli tylko potrafili nawiazac wakle z najlepszymi..
No to witaj w klubie. Tez nie wiem dokladnie za co lubie ten klub... :roll: :?: . :idea: A moze dlatego, ze jako beniaminek bardzo dobrze sie spisywał w serie a. :? :?:

Pavel87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:31

ĐjMilka pisze:Ja tam po Juve najbardziej lubie Arsenal :D
No spoko tylko Arsenal to nie za bardzo włoski klub :D ,ale tak szczerze mówiąc to mój drugi ulubiony klub na świcie to też Arsenal(ale daleko za Juve).

A z włoskich też najbardziej lubie Chievo

Nienawidze Milanu i Romy, ale powiem wam, że nie czuje tego samego do Interu. Nie żebym ich jakoś lubiał, ale nigdy im źle nie chciałem

Forza Squadra Bianconera
10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:47

ja zawsze (poza meczami z Juve - aczkolwiek... :D ) dobrze życzę takim drużynom jak Parma, Perugia, Atalanta, Palermo

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 15:57

Ja teraz będę we Włoszech kibicował Sienie, a raczej Rasiakowi. Fajnie byłoby, gdyby Rasiak okazał się pewnym egzekutorem w tak silnej lidze. Od czasów Koźmińskiego nie pamiętam, aby ktoryś z Polaków zaistniał w Calcio.
A nawiązując do tematu to mogę powiedzieć tylko tyle: wolę bardziej Mediolan, aniżeli Rzym. Aczkolwiek nie wczuwam się w żaden zespół z wyjątkiem Juve. ajt.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:09

ja tam po Juve najbardziej lubie Lazio bo kiedys im kibicowalem jak bylem maly ale milosc do Juve jest bezgraniczna

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:21

Ja lubię Brescię i Parmę :wink:.

Dziadek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:24

A ja nie wiem co to za klub?? Z żadnego zwyciestwa jakies włoskiej druzyny nie ciesze tak jak ze zwyciestawa juve. Powiem ze w ogóle sie nie ciesze, oczywiscie tylko wtedy go ten klub wygra z Milanem, Romą, Lazio czy Interem. Ale jakbym miał juz wybrac to Fiorentina. Tesknie za nimi i ciesze sie ze wrócili do serieA

P.S Cios duzo ciesze mi sie napisało ;)

Rafal Tarnacki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2004, 16:47

Ja oprocz Juve lubie bardzo Parme. Podoba mi sie ich styl i to ze maja sporo mlodziezy. Poza tym lubie tez Fiorentinie, ktora pokazala charakter awansujac do Serie A. A Angelo Di Livio .... brak slow. Byl wierny Fiorentinie nawet w Serie C. Wiecej takich zawodnikow.

FORZA JUVE!!!

ODPOWIEDZ