Jaki inny wloski klub prócz JUVE lubicie najbardziej??
- camor
- Juventino
No.....Ciekawy temat powiem , bo sam jestem ciekaw kto za kim kibicuje oprocz Naszego Juve 8)
Ja osobiscie Uwielbiam Fiorentine . Podziwiam ich charakter , poniewaz nigdy sie nie poddaja , a Angelo Di Livio jest Zaje****** Pilkarzem
Zostal we Fiorentinie gdy ona go potrzebowala i byl z nia na dobre i na złe
A na dodatek wczesniej grał w juve
Ja osobiscie Uwielbiam Fiorentine . Podziwiam ich charakter , poniewaz nigdy sie nie poddaja , a Angelo Di Livio jest Zaje****** Pilkarzem

Zostal we Fiorentinie gdy ona go potrzebowala i byl z nia na dobre i na złe

- Macko
- Juventino
Ja kibicuje Interowi. Ponieważ lubie prwie wszystkich ich piłkarzy. Choć ostatnio im sie niepowodziło ale po Juve to ich najbardziej lubie. Pozdro dla kibicow Interu :PP
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- nookie
- Juventino
a ja najbardziej lubie...Chievo
nie wiem za co..moze za to ze w pierwszym roku gdy weszli do Serie A to nie latali po samym ogonie tabeli tylko potrafili nawiazac wakle z najlepszymi..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Elohi
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
camor pisze:No.....Ciekawy temat powiem , bo sam jestem ciekaw kto za kim kibicuje oprocz Naszego Juve 8)
Ja osobiscie Uwielbiam Fiorentine . Podziwiam ich charakter , poniewaz nigdy sie nie poddaja , a Angelo Di Livio jest Zaje****** Pilkarzem![]()
Zostal we Fiorentinie gdy ona go potrzebowala i byl z nia na dobre i na złe![]()
Zgadzam sie z Toba!!! Zal mi ich bylo gdy spadli, a poza tym uwielbiam zolnierzyka!!
Macko => Nie wiem jak mozesz lubic inter :? To sa dwa najbardziej znienawidzone kluby, a szczegolnie nienawidza sie kibice. nie rozumiem ciebie
""Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta""
- bociu
- Juventino
No to witaj w klubie. Tez nie wiem dokladnie za co lubie ten klub... :roll:nookie pisze:a ja najbardziej lubie...Chievonie wiem za co..moze za to ze w pierwszym roku gdy weszli do Serie A to nie latali po samym ogonie tabeli tylko potrafili nawiazac wakle z najlepszymi..

- Pavel87
- Juventino
No spoko tylko Arsenal to nie za bardzo włoski klubĐjMilka pisze:Ja tam po Juve najbardziej lubie Arsenal

A z włoskich też najbardziej lubie Chievo
Nienawidze Milanu i Romy, ale powiem wam, że nie czuje tego samego do Interu. Nie żebym ich jakoś lubiał, ale nigdy im źle nie chciałem
Forza Squadra Bianconera
- _Jah
- Juventino
Ja teraz będę we Włoszech kibicował Sienie, a raczej Rasiakowi. Fajnie byłoby, gdyby Rasiak okazał się pewnym egzekutorem w tak silnej lidze. Od czasów Koźmińskiego nie pamiętam, aby ktoryś z Polaków zaistniał w Calcio.
A nawiązując do tematu to mogę powiedzieć tylko tyle: wolę bardziej Mediolan, aniżeli Rzym. Aczkolwiek nie wczuwam się w żaden zespół z wyjątkiem Juve. ajt.
A nawiązując do tematu to mogę powiedzieć tylko tyle: wolę bardziej Mediolan, aniżeli Rzym. Aczkolwiek nie wczuwam się w żaden zespół z wyjątkiem Juve. ajt.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Molek big fun juve
- Juventino
ja tam po Juve najbardziej lubie Lazio bo kiedys im kibicowalem jak bylem maly ale milosc do Juve jest bezgraniczna
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Dziadek
- Juventino
A ja nie wiem co to za klub?? Z żadnego zwyciestwa jakies włoskiej druzyny nie ciesze tak jak ze zwyciestawa juve. Powiem ze w ogóle sie nie ciesze, oczywiscie tylko wtedy go ten klub wygra z Milanem, Romą, Lazio czy Interem. Ale jakbym miał juz wybrac to Fiorentina. Tesknie za nimi i ciesze sie ze wrócili do serieA
P.S Cios duzo ciesze mi sie napisało
P.S Cios duzo ciesze mi sie napisało

- Rafal Tarnacki
- Juventino
Ja oprocz Juve lubie bardzo Parme. Podoba mi sie ich styl i to ze maja sporo mlodziezy. Poza tym lubie tez Fiorentinie, ktora pokazala charakter awansujac do Serie A. A Angelo Di Livio .... brak slow. Byl wierny Fiorentinie nawet w Serie C. Wiecej takich zawodnikow.
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!