Juventus - Alessandria 5:0

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
radek_x

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 20:41

JUVENTUS - ALESSANDRIA 5-0 :D
Gole: Chiellini, Tacchinardi, Olivera, Kapo, Zalayeta.

1 Chimenti (18' Avitabile); 5 Zebina (1'st Birindelli), 6 Legrottaglie (1'st Ferrara), 4 Iuliano (17'st Rossi), 2 Chiellini (1'st Pessotto); 11 Olivera (1'st Baiocco), 3 Tacchinardi (1'st Brighi), 8 Blasi, 7 Kapo; 10 Miccoli, 9 Zalayeta

źródło: juventus.it

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 21:02

Zwyciestwo bardzo cieszy. Ale dlaczego Chimenti tak szybko zszedł??? Oby nie jakas kontuzja, bo bede niezadowolony... :cry: Juz niedługo powroca kadrowicze i wtedy dopiero bedzei 'ubaw' :D .

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 21:27

Ja czekam na sparingi z bardziej wymagającymi rywalami.Ale dobrze że dublerzy sie troche ograją...

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 21:42

No i spoko- jak narazie dobrze idzie dublerom ale tez przeciwnik nie jest zbyt wymagajacy. Mam nadzieje ze jak wróci reszta kadry wreszcie zaczną sie jakies ciekawsze sparingi bo inaczej wyniki beda astronomiczne

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 22:16

Napewno każdy inny wynik niż nasze pewne zwycięstwo byłby ogromną niespodzianką. Cieszy kolejna wygrana w bardzo rezerwowym składzie, cieszy również czyste konto. Z takimi rywalami nie wypada tracić bramek :)
Jak widać dublerzy spisują się przyzwocie.

Kolejną bramkę zdobył Tacchinardi. Gola dołożył Zalayeta, który ostanio miał złamaną nogę. Nastepnie Olivera, bardzo obiecujący zawodnik. No i wreszcie bramki zdobyli nasi nowi zawodnicy. Chiellini pokazał, że moża wiązać z nim wielkie nadzieje, jest to napewno uzdolniony i obiecujący zawodnik. Jednak jestem zdania, że powienin być wypożyczony. Nie ma co się oszukiwać ale nie ma czego szukać w 1 składzie :? Musi grać a na to by nie miał wielkich szans w trakcie sezonu. Musi się jeszcze ograć i zbierać potrzebne doświadczenie. No i Kapo, tu z kolei jestem zdania by nigdzie go nieoddawać, stać go na wiele... :twisted:

Obrazek
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2004, 22:36

hm... dobrze, że Tacchinardi jest w formie :) może będzie grał tak jak 2 lata temu. Co do Chielliniego tak jak powiedzał Dragon powinniśmy go wypożyczyć... w tym sezonie by się przydał, ale teraz będą wzmocnienia. Pewnie będzie tak jak z Miccolim. A co do meczu... to ciekaw jestem jak zaprezentował się Blasi, Kapo (oprócz tego, że strzelił gola :D ) no i w końcu ma się wyjaśnić sprawa z Zalayetą i Olivierą (także strzelców bramek :twisted: :P ) chciałbym abyśmy w końcu sprzedali tych niepotrzebnych zawodników (czytaj: obrońców :twisted: ) Właściwie to nie mogę się doczekać trofeum Tim... wtedy wreszcie dowiemy się jak prezentuje się nasza kadra na tle wzmocnionego Interu i bardzo silnego Milanu.

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:10

Radosc ogromna dublerzy zwyciestwo i czyste konto co cieszy najbardziej z tym ostatnio bylo dosc ciezko;d tachinardi kolejna bramka rozstrzelał sie i dobrze niech w lidze tesh tak strzela;d

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 16:54

Takie wyniki cieszą oko :D.Tacchinardi szaleje :-D...bardzo dobrze...żeby utrzymał formę do otwarcia rozgrywek Serie A :wink:.Coś mi się zdaje, że transfer Kapo był strzałem w 10 :twisted:.

Mati21pi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 17:30

ja tesh uwazam ze kupno kapo bylo strzalem w 10 bardzo dobry transfer widzialem go jak gra i jest dobry ambitny chlopak napewno nie zawsiedzie nikogo w juve

A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d
Macko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2004, 20:56

Mozan powiedzieć ze to był drugi skład Juve. Zwycięstwo cieszy ale rywal chyba nie był zbytnio wymagający...

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
Zablokowany