Juventus - Alessandria 5:0
- radek_x
Gole: Chiellini, Tacchinardi, Olivera, Kapo, Zalayeta.
1 Chimenti (18' Avitabile); 5 Zebina (1'st Birindelli), 6 Legrottaglie (1'st Ferrara), 4 Iuliano (17'st Rossi), 2 Chiellini (1'st Pessotto); 11 Olivera (1'st Baiocco), 3 Tacchinardi (1'st Brighi), 8 Blasi, 7 Kapo; 10 Miccoli, 9 Zalayeta
źródło: juventus.it

Gole: Chiellini, Tacchinardi, Olivera, Kapo, Zalayeta.
1 Chimenti (18' Avitabile); 5 Zebina (1'st Birindelli), 6 Legrottaglie (1'st Ferrara), 4 Iuliano (17'st Rossi), 2 Chiellini (1'st Pessotto); 11 Olivera (1'st Baiocco), 3 Tacchinardi (1'st Brighi), 8 Blasi, 7 Kapo; 10 Miccoli, 9 Zalayeta
źródło: juventus.it
- Coldsoul
- Juventino
No i spoko- jak narazie dobrze idzie dublerom ale tez przeciwnik nie jest zbyt wymagajacy. Mam nadzieje ze jak wróci reszta kadry wreszcie zaczną sie jakies ciekawsze sparingi bo inaczej wyniki beda astronomiczne
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Napewno każdy inny wynik niż nasze pewne zwycięstwo byłby ogromną niespodzianką. Cieszy kolejna wygrana w bardzo rezerwowym składzie, cieszy również czyste konto. Z takimi rywalami nie wypada tracić bramek
Jak widać dublerzy spisują się przyzwocie.
Kolejną bramkę zdobył Tacchinardi. Gola dołożył Zalayeta, który ostanio miał złamaną nogę. Nastepnie Olivera, bardzo obiecujący zawodnik. No i wreszcie bramki zdobyli nasi nowi zawodnicy. Chiellini pokazał, że moża wiązać z nim wielkie nadzieje, jest to napewno uzdolniony i obiecujący zawodnik. Jednak jestem zdania, że powienin być wypożyczony. Nie ma co się oszukiwać ale nie ma czego szukać w 1 składzie :? Musi grać a na to by nie miał wielkich szans w trakcie sezonu. Musi się jeszcze ograć i zbierać potrzebne doświadczenie. No i Kapo, tu z kolei jestem zdania by nigdzie go nieoddawać, stać go na wiele... :twisted:

Jak widać dublerzy spisują się przyzwocie.
Kolejną bramkę zdobył Tacchinardi. Gola dołożył Zalayeta, który ostanio miał złamaną nogę. Nastepnie Olivera, bardzo obiecujący zawodnik. No i wreszcie bramki zdobyli nasi nowi zawodnicy. Chiellini pokazał, że moża wiązać z nim wielkie nadzieje, jest to napewno uzdolniony i obiecujący zawodnik. Jednak jestem zdania, że powienin być wypożyczony. Nie ma co się oszukiwać ale nie ma czego szukać w 1 składzie :? Musi grać a na to by nie miał wielkich szans w trakcie sezonu. Musi się jeszcze ograć i zbierać potrzebne doświadczenie. No i Kapo, tu z kolei jestem zdania by nigdzie go nieoddawać, stać go na wiele... :twisted:

- Machnes
- Juventino
hm... dobrze, że Tacchinardi jest w formie
może będzie grał tak jak 2 lata temu. Co do Chielliniego tak jak powiedzał Dragon powinniśmy go wypożyczyć... w tym sezonie by się przydał, ale teraz będą wzmocnienia. Pewnie będzie tak jak z Miccolim. A co do meczu... to ciekaw jestem jak zaprezentował się Blasi, Kapo (oprócz tego, że strzelił gola
) no i w końcu ma się wyjaśnić sprawa z Zalayetą i Olivierą (także strzelców bramek :twisted:
) chciałbym abyśmy w końcu sprzedali tych niepotrzebnych zawodników (czytaj: obrońców :twisted: ) Właściwie to nie mogę się doczekać trofeum Tim... wtedy wreszcie dowiemy się jak prezentuje się nasza kadra na tle wzmocnionego Interu i bardzo silnego Milanu.

- Mati21pi
- Juventino
Radosc ogromna dublerzy zwyciestwo i czyste konto co cieszy najbardziej z tym ostatnio bylo dosc ciezko;d tachinardi kolejna bramka rozstrzelał sie i dobrze niech w lidze tesh tak strzela;d
A najlepszym klubem jest Juventus Turyn:d