Nowy pokój
- Martin
 - Juventino

Zapraszamy do wypowiadania sie w nowym pokoju. Jednoczesnie prosze o opinie czy jest sens istnienia pozostalych w tej kategorii. Mowie zwlaszcza o Premiership i Primera Division. Bo Serie A i Liga Polska cieszy sie jakims tam zainteresowaniem. 
I czy warto np stworzyc pokoj w ktorych beda toczyc sie dysputy na temat spraw z innych kontynentow? Ameryka Południowa? Ameryka Północna? Może Azja lub Afryka? Co wy na to?

I czy warto np stworzyc pokoj w ktorych beda toczyc sie dysputy na temat spraw z innych kontynentow? Ameryka Południowa? Ameryka Północna? Może Azja lub Afryka? Co wy na to?
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
						Log out: 31.03.2013
- juveluck
 - Juventino

Serie a i Liga polska powinny na pewno zostac, a co do innych ligo to ja sadze ze sa nie potrzebne bardzo zadko cos sie tam pojawia, zamiast nich mogl by zostac wlasnie tylko pokoj Europa i mozna by dolozyc Reszta Świata bo rozdrabnianie sie na kontynenty nie ma sensu

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ToMeK
 - Juventino

Masz racje !! Tez jestem za !!juveluck pisze:Serie a i Liga polska powinny na pewno zostac, a co do innych ligo to ja sadze ze sa nie potrzebne bardzo zadko cos sie tam pojawia, zamiast nich mogl by zostac wlasnie tylko pokoj Europa i mozna by dolozyc Reszta Świata bo rozdrabnianie sie na kontynenty nie ma sensu
- BIANCONERI
 - Juventino

Liga Polska i Serie A powinny zostać,reszta powinna byc w jednym dziale.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- kornknot
 - Qualità Juventino

Ja jestem za takimi pokojami - liga polska, serie a, puchary klubowe, międzynarodowe mecze i reszta świata (chodzi o inne ligi ze wszystkich kontynentów) Oczywiście nazwy powinnny być zmienione od tych co wymieniłem