piszę książke o Juve ale mam mało informacji o przeszłości

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
walus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 22:19

napiszcie do mnie to pomożecie w dobrej sprawie wszystko z dawnych czasów a głównie dokładne!!!! opisy z sezonów Pomóżcie

piszcie a niepożałujecie walus26@op.pl

walus
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2004, 23:11

zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:

Obrazek
Martinblack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 09:09

Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawa :wink:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 09:14

bardzo dobry pomysł z tą książką,chłopak chce coś zrobim mam nadzieję że ci ktoś pomoże.jak będe coś miał to wyśle :-D

JESTEM OSZUSTEM
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 09:59

Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
Martinek_19 pisze:

Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawa
Nie rozumiem was, kolega prosi was o pomoc a wy go wyśmiewacie.
Ja uwarzam że ma dobry pomysł.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 10:42

Podobnie jak ADAMJUVENTUSPL uwarzam, ze nie ma sie z czego smiac - pomysl super. Sam kiedys pisalem ksiazke przygodowa, ale nie za bardzo chcialo mi sie potem przepisywac rekopisu na komputer.

A wracajac do walusa - patrzac na pytania w quizie wcale sie nie dziwie, ze zwraca sie do nas o pomoc - tych 300 aktywnych uczestnikow forum moze bardzo mu pomoc w pracy.

Powodzenia!

BTW: sadze, ze powinnismy skonczyc juz dyskutowac o jego pomysle tylko raczej zaczac pomagac...

FOJM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 18:07

Może i pomysł dobry a nawet bardzo dobry, ale trzeba zgromadzić materiły, opracować "szkic" ksiażki (chodzi o kolejność wątków) i przede wszystkim znaleźć wydawcę... Same chęci nie wystarczą. A co do materiałów to powinieneś sam konkretnie wiedzieć o co Ci chodzi - czego potrzebujesz... Życzę powodzenia!

P.S.

Jak już wydasz książkę to ja zamawiam 1 egzemplarz...

walus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 22:26

skoro jesteś taki mądry to sam napisz książke Juverulez
a jeśli to dla ciebie za trudne przyślij mi informacje z lat 1906 - 1930

Walus

Juve zawsze i
wszędzie

walus
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 22:40

Ale napisz czego konkretnie potrzebujesz!
Sklady? Wyniki? Daty? Transfery? Trofea?

Koner

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 23:03

Moim zdaniem to swietny pomysl Lubie ludzi z niemalymi ambicjami A materialow trzeba szukac wszedzie Nie rozumiem tych co sie smieja. No niestety ja ci duzo nie pomoge bo to co wiem to pewnie wiekszosc z nas wie. Ale szukaj stary szukaj w necie. Na pewno tego jest mnostwo. Ale zeby nie bylo ze pisze bez potrzeby to cos powiem:
27 mistrzostw Wloch
9 pucharow Wloch
3 puchary UEFA
2 puchary Ligi Mistrzow, ostatni 26 maja 1996
:D:D
Na kazdej stornie o Juve jest cos napisane o jego historii
No ale mozesz tez pisac o swoich wrazeniach z kibicowania Juve i o tym jak bardzo ten klub jest wyjatkowy
Powodzenia

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2004, 23:04

Ta strona moze okazac sie pomocna. Jesli natkne sie jeszcze na cos ciekawego to tez tu wrzuce.

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 09:53

No nie powiem ale pomysl bardzo ambitny. Bedziesz potrzebowal wiele zapalu zeby to stworzyc. Wiem ze my kiedys planowalismy napisac, a raczej przetlumaczyc, obszerna historie o Juve. Na razie jest to nadal w planach. Co do historii to na pewno mogliby ci byc pomocni wyjadacze w quizie. Sadze ze maja wiele cennych informacji dotyczacych historii juve o ktore ciezko w necie. Tak zwane perełki informacyjne.

Powodzenia! Jakby co to JuvePoland jest chetne do wspolpracy. Moze nawet pomozemy ci ja wydac :D

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
BiancoNerri_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2004, 12:14

To swietny pomysl.Ale nie widzicie ze zamiast mu dostarczac informacje klucicie sie jaki to pomysl

walus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2004, 22:18

dzięki Kwiatek poprostu fantastyczne dziękuje też innym za wsparcie

codzi o zdjęcia Juve z dawnych czasów oraz informacje z lat
1906- 1930

walus
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2004, 12:30

ADAMJUVENTUSPL pisze:
Martinek_19 pisze:

Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawa
Nie rozumiem was, kolega prosi was o pomoc a wy go wyśmiewacie.
Ja uwarzam że ma dobry pomysł.
a czy ja krytykuję pomysł? Sądze tylko, że jeżeli ktos szuka informacji na tym forum a nie tam gdze trzeba [Turyn] to troche dziwne... BTW jakby porządznie poszukał to są materiały o tym w necie, nawet na JP coś tam jest....

Obrazek
ODPOWIEDZ