piszę książke o Juve ale mam mało informacji o przeszłości
- walus
- Juventino
napiszcie do mnie to pomożecie w dobrej sprawie wszystko z dawnych czasów a głównie dokładne!!!! opisy z sezonów Pomóżcie
piszcie a niepożałujecie walus26@op.pl
piszcie a niepożałujecie walus26@op.pl
walus
- Juverulez!
- Juventino
- Martinblack
- Juventino
Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawaJuverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
- JUVEFANE_10
- Juventino
bardzo dobry pomysł z tą książką,chłopak chce coś zrobim mam nadzieję że ci ktoś pomoże.jak będe coś miał to wyśle :-D
JESTEM OSZUSTEM
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
Nie rozumiem was, kolega prosi was o pomoc a wy go wyśmiewacie.Martinek_19 pisze:Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawa
Ja uwarzam że ma dobry pomysł.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Podobnie jak ADAMJUVENTUSPL uwarzam, ze nie ma sie z czego smiac - pomysl super. Sam kiedys pisalem ksiazke przygodowa, ale nie za bardzo chcialo mi sie potem przepisywac rekopisu na komputer.
A wracajac do walusa - patrzac na pytania w quizie wcale sie nie dziwie, ze zwraca sie do nas o pomoc - tych 300 aktywnych uczestnikow forum moze bardzo mu pomoc w pracy.
Powodzenia!
BTW: sadze, ze powinnismy skonczyc juz dyskutowac o jego pomysle tylko raczej zaczac pomagac...
A wracajac do walusa - patrzac na pytania w quizie wcale sie nie dziwie, ze zwraca sie do nas o pomoc - tych 300 aktywnych uczestnikow forum moze bardzo mu pomoc w pracy.
Powodzenia!
BTW: sadze, ze powinnismy skonczyc juz dyskutowac o jego pomysle tylko raczej zaczac pomagac...
- FOJM
- Juventino
Może i pomysł dobry a nawet bardzo dobry, ale trzeba zgromadzić materiły, opracować "szkic" ksiażki (chodzi o kolejność wątków) i przede wszystkim znaleźć wydawcę... Same chęci nie wystarczą. A co do materiałów to powinieneś sam konkretnie wiedzieć o co Ci chodzi - czego potrzebujesz... Życzę powodzenia!
P.S.
Jak już wydasz książkę to ja zamawiam 1 egzemplarz...
P.S.
Jak już wydasz książkę to ja zamawiam 1 egzemplarz...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ale napisz czego konkretnie potrzebujesz!
Sklady? Wyniki? Daty? Transfery? Trofea?
Sklady? Wyniki? Daty? Transfery? Trofea?
- Koner
- Juventino
Moim zdaniem to swietny pomysl Lubie ludzi z niemalymi ambicjami A materialow trzeba szukac wszedzie Nie rozumiem tych co sie smieja. No niestety ja ci duzo nie pomoge bo to co wiem to pewnie wiekszosc z nas wie. Ale szukaj stary szukaj w necie. Na pewno tego jest mnostwo. Ale zeby nie bylo ze pisze bez potrzeby to cos powiem:
27 mistrzostw Wloch
9 pucharow Wloch
3 puchary UEFA
2 puchary Ligi Mistrzow, ostatni 26 maja 1996
:D
Na kazdej stornie o Juve jest cos napisane o jego historii
No ale mozesz tez pisac o swoich wrazeniach z kibicowania Juve i o tym jak bardzo ten klub jest wyjatkowy
Powodzenia
27 mistrzostw Wloch
9 pucharow Wloch
3 puchary UEFA
2 puchary Ligi Mistrzow, ostatni 26 maja 1996

Na kazdej stornie o Juve jest cos napisane o jego historii
No ale mozesz tez pisac o swoich wrazeniach z kibicowania Juve i o tym jak bardzo ten klub jest wyjatkowy
Powodzenia
- Martin
- Juventino
No nie powiem ale pomysl bardzo ambitny. Bedziesz potrzebowal wiele zapalu zeby to stworzyc. Wiem ze my kiedys planowalismy napisac, a raczej przetlumaczyc, obszerna historie o Juve. Na razie jest to nadal w planach. Co do historii to na pewno mogliby ci byc pomocni wyjadacze w quizie. Sadze ze maja wiele cennych informacji dotyczacych historii juve o ktore ciezko w necie. Tak zwane perełki informacyjne.
Powodzenia! Jakby co to JuvePoland jest chetne do wspolpracy. Moze nawet pomozemy ci ja wydac
Powodzenia! Jakby co to JuvePoland jest chetne do wspolpracy. Moze nawet pomozemy ci ja wydac

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- BiancoNerri_
- Juventino
To swietny pomysl.Ale nie widzicie ze zamiast mu dostarczac informacje klucicie sie jaki to pomysl
- Juverulez!
- Juventino
a czy ja krytykuję pomysł? Sądze tylko, że jeżeli ktos szuka informacji na tym forum a nie tam gdze trzeba [Turyn] to troche dziwne... BTW jakby porządznie poszukał to są materiały o tym w necie, nawet na JP coś tam jest....ADAMJUVENTUSPL pisze:Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:Nie rozumiem was, kolega prosi was o pomoc a wy go wyśmiewacie.Martinek_19 pisze:Juverulez! pisze:zarty se z nas robisz? ksiązka o Juve? I to ty sie nas pytasz o materiały?!!! :lol: :lol: :lol:
Rzeczywiscie dowcip miesiąca.... To my powinniśmy sie pytac Ciebie o informacje a nie ty nas.. Najlepiej jedz do Turynu i tam sie czegos dowiedz..A jak chcesz zeby twoja ksiązka była pisana metodą skopiuj i wklej to inna sprawa
Ja uwarzam że ma dobry pomysł.