Mecze towarzyskie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Mam pytanie.
Czy są juz jakieś plany na sezon przygotowawczy do sezonu 2004/2005???
Słyszałem o meczu z Katarem ale sprawa ucichła i nie wiem czy coś tego wyszło.
Czy są juz jakieś plany na sezon przygotowawczy do sezonu 2004/2005???
Słyszałem o meczu z Katarem ale sprawa ucichła i nie wiem czy coś tego wyszło.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Żebym nie był posądzony o nabijanie, to dlatego piszę post pod postem żeby temat odświerzyć, bo pewnie jakbym tylko zmienił temat to by tu nikt nie zajrzał.
Na stronie naszych przyjaciół z Rosji pisze że 15 czerwca rozegramy pierwszy mecz towarzyski z Terananą, ale Juve pewnie zagra w osłabiony składzie z wiadomych powodów.
http://www.forzajuve.ru/
Na stronie naszych przyjaciół z Rosji pisze że 15 czerwca rozegramy pierwszy mecz towarzyski z Terananą, ale Juve pewnie zagra w osłabiony składzie z wiadomych powodów.
http://www.forzajuve.ru/
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Mati
- Juventino
no zeby nie bylo ze odswierzam stare posty ale na stronie wyraznie(po rosyjsku wyraznie
)jest napisane ze gramy z ternaną.15 sie zbliza a tu zadnej informacji na polskich stronach co jest?wątpie zeby klamali.a jezeli mecz sie odbedzie to ciekawe kto zagra?w bramce chimenti,obrona birindelli,legro,ferrara(nie wiem cy powolany na euro)montero pomoc appiah tacchinardi(powolany
)maresca,tudor,atak miccoli i nie wiem.A moze zagra ktos z rezerw?jak myslicie?Dzieki Moszeusz

Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2004, 13:12 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Coldsoul
- Juventino
Nie mati ani tachinardi ani ferrara nie zostali powolani na euro
a co do sparingow to mam nadzieje ze beda w nich grali przynajmniej czesciowo gracze primavery( oczywiscie ci lepsi np. chiumento i benjamin :-D )
a co do sparingow to mam nadzieje ze beda w nich grali przynajmniej czesciowo gracze primavery( oczywiscie ci lepsi np. chiumento i benjamin :-D )
- Marcin_FCJ
- Juventino
Tradycyjny przedsezonowy mecz o Puchar Luigi Berlusconiego, ojca obecnego prezydenta Rossonerich Silvio Berlusconiego, pomiędzy Milanem i Juventusem obędzie się 13. sierpnia na San Siro.
Z AcMilan.pl
Z AcMilan.pl
- 10 Szymon
- Juventino
tak wyglądał plan przygotowawczy Juventusu na sezon 2003/4:
24.07.03 Valle d'Aosta - Juventus
27.07.03 (Boston) Barcelona - Juventus
01.08.03 (East Rutherford) Manchester United - Juventus
03.08.03 (East Rutherford) Superpuchar Włoch: Juventus - Milan
08.08.03 (Bari) Trofeo Birra Moretti: Juventus, Inter, Sampdoria
10.08.03 (Saint Vincent e Aosta) Trofeo Valle d'Aosta: Reggina - Juventus
12.08.03 (?) Trofeo Tim: Juventus, Ancona, Inter, Milan
17.08.03 (Mediolan) Trofeo Luigi Berlusconi: Milan - Juventus
20.08.03 (Villar Perosa) Juventus B - Juventus
22.08.03 (Neapol) Napoli - Juventus
plan przygotowawczy na sezon 2004/5 będzie napewno bardzo podobny; Juventus co roku gra w niektórych z tych turniejów: Birra Moretti, Tim, Luigi Berlusconi, co roku występuje w sparingach z Valle d'Aostą i włąsnymi rezerwami (Primavera połączona z rezerwowymi i zawodnikami którzy szukają klubu)
24.07.03 Valle d'Aosta - Juventus
27.07.03 (Boston) Barcelona - Juventus
01.08.03 (East Rutherford) Manchester United - Juventus
03.08.03 (East Rutherford) Superpuchar Włoch: Juventus - Milan
08.08.03 (Bari) Trofeo Birra Moretti: Juventus, Inter, Sampdoria
10.08.03 (Saint Vincent e Aosta) Trofeo Valle d'Aosta: Reggina - Juventus
12.08.03 (?) Trofeo Tim: Juventus, Ancona, Inter, Milan
17.08.03 (Mediolan) Trofeo Luigi Berlusconi: Milan - Juventus
20.08.03 (Villar Perosa) Juventus B - Juventus
22.08.03 (Neapol) Napoli - Juventus
plan przygotowawczy na sezon 2004/5 będzie napewno bardzo podobny; Juventus co roku gra w niektórych z tych turniejów: Birra Moretti, Tim, Luigi Berlusconi, co roku występuje w sparingach z Valle d'Aostą i włąsnymi rezerwami (Primavera połączona z rezerwowymi i zawodnikami którzy szukają klubu)
- MAGIK- DEL PIERO
- Juventino
Alessandro Del Piero napisał:
Tradycyjny przedsezonowy mecz o Puchar Luigi Berlusconiego, ojca obecnego prezydenta Rossonerich Silvio Berlusconiego, pomiędzy Milanem i Juventusem obędzie się 13. sierpnia na San Siro.
Z AcMilan.pl
Z tego co dobrze kojarzę, to w ostatnim turnieju JUVE wygrało z Milanem, ciekawe jak będzie w tym roku, a tak wogóle to w tamtym roku na Eurosporcie pokazywali mecze towarzyskie JUVE, a przynajmniej jeden turniej
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Machnes
- Juventino
I dobrzeMAGIK- DEL PIERO pisze:Alessandro Del Piero napisał:
Z AcMilan.pl
:roll:
Z tego co dobrze kojarzę, to w ostatnim turnieju JUVE wygrało z Milanem, ciekawe jak będzie w tym roku, a tak wogóle to w tamtym roku na Eurosporcie pokazywali mecze towarzyskie JUVE, a przynajmniej jeden turniej

- 10 Szymon
- Juventino
Trofeo Luigi Berlusconi rozegrany będzie 28 sierpnia.
"Cambio di programma per il Trofeo Luigi Berlusconi. La tradizionale sfida estiva tra Milan e Juventus, inizialmente fissata per venerdì 13 agosto, è stata posticipata a sabato 28 agosto, con inizio alle ore 20.45 e diretta tv su Sky. " /www.juventus.it/
Natomiast 3 sierpnia w Trofeo Birra Moretti w Bari wystąpią Juventus, Inter i Citta di Palermo.
"Cambio di programma per il Trofeo Luigi Berlusconi. La tradizionale sfida estiva tra Milan e Juventus, inizialmente fissata per venerdì 13 agosto, è stata posticipata a sabato 28 agosto, con inizio alle ore 20.45 e diretta tv su Sky. " /www.juventus.it/
Natomiast 3 sierpnia w Trofeo Birra Moretti w Bari wystąpią Juventus, Inter i Citta di Palermo.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nie zagrają w USA jakbys poszukał na forum byś znalazł tą informacjeLubczyk pisze:Ja narazie nie słyszałem o żadnym ale może zagrają w USA tak jak w tamtym roku.Ja bym chciał bo Polsat Sport transmituje.
Tylko szkoda że o 3.00 nad ranem...
Dawniej Virus[Mauro].
- miccoli
- Juventino
10 lipca: Servette Geneva-PSG
16 lipca: PSG-Grenoble
21 lipca: PSG-Celta Vigo
24 lipca: PSG-Juventus
31 lipca: Lyon- PSG (Superpuchar Francji w Cannes
http://pilka.pl/?mid=1&show=5467
16 lipca: PSG-Grenoble
21 lipca: PSG-Celta Vigo