Transmisja meczów w internecie ?!?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Tymol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 20:51

Może ten temat był poruszany i może to głupie pytanie, ale jestem ciekaw czy jest możliwe aby obejrzeć mecz mojego ulubionego klubu tj. JUVE przez internet.(Wiem że mecz Barcelony można obejrzeć w Necie) Nie mam kablówki ani sateliy itp.tylko stałke, dlatego pytam czy jest taka możliwość...Jabyście mieli jakieś linki to dajcie.. z góry dzięki. Pozdro dla wszystkich fanów JUVE. FORZA.!!!

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 21:13

WItam Tymol ja mam TV ale chciałbym zobaczyć jakieś mecze Juve w necie... Nie mam pojęcia czy tak się da :( wpisałem się mając nadzieję że temat ruszy i ktoś nas poinformuje o ewentualnej możliwości obejrzenia Bianco-nerich w necie...pzdr @LL Juve fans

Go hard, or go home.
_loS

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 21:38

załączam prośbe o podanie linku prosze i z gory dzienkuję :) :idea: :?: :!:WItam Tymol ja mam TV ale chciałbym zobaczyć jakieś mecze Juve w necie... Nie mam pojęcia czy tak się da wpisałem się mając nadzieję że temat ruszy i ktoś nas poinformuje o ewentualnej możliwości obejrzenia Bianco-nerich w necie...pzdr @LL Juve fans załączam sie do tego

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 22:55

Ja też bym sie chętnie dowiedział czy jest jakaś możliwośc oglądania meczy Juve w necie . Pozdro dla wszystkich fanów Juve :)

Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 23:00

Obecnie jest taka sytuacja , że jakiekolwiek wydarzenia sportowe bodajże do 2006-2007 roku nie mogą być transmitowane przez Internet , jest to ogólno światowa inicjatywa która ma na celu utrzymanie pozycji Telewizji , która mogła by upaść poprzez transmisje internetowe

Obrazek
Czarek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 23:02

Witam! Znam jedną stronę z której da się obejrzeć mecze przez net, soccerstreams.com. Żeby oglądać trzeba się zarejestrować. Ciężko się ogląda takie transmisje, bo co chwilę się przycinają i są kiepskiej jakości.

BBOOSS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 maja 2004, 23:26

Wiem ze mecze sa na www.soccer-live.prv.pl ale czy liga wloska jest to nie mam pojecia.. ale raczej tak. Swojego czasu jeszcze na NTV byly mecze ale tam chyba tylko premiership.

LEGIA WARSZAWA
ObrazekObrazekObrazek
dawidpln

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2004, 11:37

Ja też nie mam kablówki i z ogladaniem meczów Juve mam kłopot (jedyne mecze które oglądam to LM i narodówka). Kiedys słyszałem (na polsacie) że można na stronie uefa ogladać transmisje niektórych spotkań, ale trzeba za to słono zapłacic - około 10 złotych, jak za jeden mecz to dosyć sporo jak dla mnie.

Forza Juventus
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 11:26

Tymol pisze:Może ten temat był poruszany i może to głupie pytanie, ale jestem ciekaw czy jest możliwe aby obejrzeć mecz mojego ulubionego klubu tj. JUVE przez internet.(Wiem że mecz Barcelony można obejrzeć w Necie) Nie mam kablówki ani sateliy itp.tylko stałke, dlatego pytam czy jest taka możliwość...Jabyście mieli jakieś linki to dajcie.. z góry dzięki. Pozdro dla wszystkich fanów JUVE. FORZA.!!!
BARCELONY można oglądać w Necie :?: Jak tak to podaj strone :wink:

Z chęcią bym też oglądnął sobie mecz JUVE w necie :wink:

Ostatnio lecą na POLSAT SPORT mecze 2 ligi :shock: Powiem wam że 2 liga jest o wiele ciekawsza niż 1 :(

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 18:23

Mam takie konkretniejsze pytanie: czy tylko slyszeliscie ze da sie ogladac mecze przez internet, czy komus sie udalo chociazby przez www.soccer-live.prv.pl ? Bo ja kombinuje kombinuje ale jeszcze ani raz nie obejrzalem zadnego meczu na komputerze :(

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 23:00

Ja oglądałam przez neta cztery mecze (z Galatą i Olympiakosem w LM) na www.soccerstreams.com (stacje Star TV Turkey i raz na NTV Turkey), szkoda że nie można oglądać na Rai Sport, obraz często się wiesza, poza tym zdarza się że w danym momencie nadawana jest transmisja z zupełnie innego meczu

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2004, 23:40

a nie wiecie czy trzeba miećkarte tv żeby oglądać mecze z internetu bo jesli tak to trzeba troche wydaćkasy w granicach 200- 300 zł. a to mi sie nie opłaca

Kamil de Lellias

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 maja 2004, 19:12

Ha wlasnie mi sie udalo po dluuugich kombinacjach obejrzec mecz w internecie :!:
Dzieki za linki, teraz czekam na Tunezja - Włochy :)
p.s.
karty telewizyjnej nie potrzeba
warto sie zarejestrowac na forum na soccerstream, Ci Angilcy znaja roze przydatne linki 8)

kamlop4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2004, 18:12

tam na tej angielskiej stronie jakies linki podaja dziwne gdzie je wkleic zeby ogladac te mecze??? bo ja angielskiego nie znam za bardzo albo co wogole zrobic zeby z tej strony ogladac???

SkręcamSkrętaŁapięBuchaByOsiągnąćSpokójDucha
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2004, 09:37

http://www.canalsur.es/Informativos/Emi ... o/atv.html jest to Andalucía TV na niej są czasami mecze Juve ale Tylko jak grają z Hiszpańskimi i Portugalskimi zespołami (to wiem napewno) ale czy z innymi to niewiem żeby ją oglądać potrzebny jest Real Player: http://www.underpl.org/index.php?d=1&cat=48&dfile=2415 (Ona nadaje cały czas więc możecie sobie pooglądać inne ciekawe programy) Ostatnio na niej był mecz Valencji( w ktorej grał Di Vaio) z Atletic Bilbao

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
ODPOWIEDZ