Transmisja meczów w internecie ?!?!
- Tymol
- Juventino
Może ten temat był poruszany i może to głupie pytanie, ale jestem ciekaw czy jest możliwe aby obejrzeć mecz mojego ulubionego klubu tj. JUVE przez internet.(Wiem że mecz Barcelony można obejrzeć w Necie) Nie mam kablówki ani sateliy itp.tylko stałke, dlatego pytam czy jest taka możliwość...Jabyście mieli jakieś linki to dajcie.. z góry dzięki. Pozdro dla wszystkich fanów JUVE. FORZA.!!!
- Jamal_TH
- Juventino
WItam Tymol ja mam TV ale chciałbym zobaczyć jakieś mecze Juve w necie... Nie mam pojęcia czy tak się da
wpisałem się mając nadzieję że temat ruszy i ktoś nas poinformuje o ewentualnej możliwości obejrzenia Bianco-nerich w necie...pzdr @LL Juve fans

Go hard, or go home.
- _loS
- Juventino
załączam prośbe o podanie linku prosze i z gory dzienkuję
:idea:
:!:WItam Tymol ja mam TV ale chciałbym zobaczyć jakieś mecze Juve w necie... Nie mam pojęcia czy tak się da wpisałem się mając nadzieję że temat ruszy i ktoś nas poinformuje o ewentualnej możliwości obejrzenia Bianco-nerich w necie...pzdr @LL Juve fans załączam sie do tego

- Kostek
- Juventino
Obecnie jest taka sytuacja , że jakiekolwiek wydarzenia sportowe bodajże do 2006-2007 roku nie mogą być transmitowane przez Internet , jest to ogólno światowa inicjatywa która ma na celu utrzymanie pozycji Telewizji , która mogła by upaść poprzez transmisje internetowe

- Czarek
- Juventino
Witam! Znam jedną stronę z której da się obejrzeć mecze przez net, soccerstreams.com. Żeby oglądać trzeba się zarejestrować. Ciężko się ogląda takie transmisje, bo co chwilę się przycinają i są kiepskiej jakości.
- BBOOSS
- Juventino
Wiem ze mecze sa na www.soccer-live.prv.pl ale czy liga wloska jest to nie mam pojecia.. ale raczej tak. Swojego czasu jeszcze na NTV byly mecze ale tam chyba tylko premiership.
LEGIA WARSZAWA

- dawidpln
- Juventino
Ja też nie mam kablówki i z ogladaniem meczów Juve mam kłopot (jedyne mecze które oglądam to LM i narodówka). Kiedys słyszałem (na polsacie) że można na stronie uefa ogladać transmisje niektórych spotkań, ale trzeba za to słono zapłacic - około 10 złotych, jak za jeden mecz to dosyć sporo jak dla mnie.
Forza Juventus
- MediapuntA
- Juventino
BARCELONY można oglądać w NecieTymol pisze:Może ten temat był poruszany i może to głupie pytanie, ale jestem ciekaw czy jest możliwe aby obejrzeć mecz mojego ulubionego klubu tj. JUVE przez internet.(Wiem że mecz Barcelony można obejrzeć w Necie) Nie mam kablówki ani sateliy itp.tylko stałke, dlatego pytam czy jest taka możliwość...Jabyście mieli jakieś linki to dajcie.. z góry dzięki. Pozdro dla wszystkich fanów JUVE. FORZA.!!!

Z chęcią bym też oglądnął sobie mecz JUVE w necie
Ostatnio lecą na POLSAT SPORT mecze 2 ligi :shock: Powiem wam że 2 liga jest o wiele ciekawsza niż 1

- Kamil de Lellias
- Juventino
Mam takie konkretniejsze pytanie: czy tylko slyszeliscie ze da sie ogladac mecze przez internet, czy komus sie udalo chociazby przez www.soccer-live.prv.pl ? Bo ja kombinuje kombinuje ale jeszcze ani raz nie obejrzalem zadnego meczu na komputerze 

- Alexa Del Piero
- Juventino
Ja oglądałam przez neta cztery mecze (z Galatą i Olympiakosem w LM) na www.soccerstreams.com (stacje Star TV Turkey i raz na NTV Turkey), szkoda że nie można oglądać na Rai Sport, obraz często się wiesza, poza tym zdarza się że w danym momencie nadawana jest transmisja z zupełnie innego meczu
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Kamil de Lellias
- Juventino
Ha wlasnie mi sie udalo po dluuugich kombinacjach obejrzec mecz w internecie :!:
Dzieki za linki, teraz czekam na Tunezja - Włochy
p.s.
karty telewizyjnej nie potrzeba
warto sie zarejestrowac na forum na soccerstream, Ci Angilcy znaja roze przydatne linki 8)
Dzieki za linki, teraz czekam na Tunezja - Włochy

p.s.
karty telewizyjnej nie potrzeba
warto sie zarejestrowac na forum na soccerstream, Ci Angilcy znaja roze przydatne linki 8)
- kamlop4
- Juventino
tam na tej angielskiej stronie jakies linki podaja dziwne gdzie je wkleic zeby ogladac te mecze??? bo ja angielskiego nie znam za bardzo albo co wogole zrobic zeby z tej strony ogladac???
SkręcamSkrętaŁapięBuchaByOsiągnąćSpokójDucha
- Bob
- Juventino
http://www.canalsur.es/Informativos/Emi ... o/atv.html jest to Andalucía TV na niej są czasami mecze Juve ale Tylko jak grają z Hiszpańskimi i Portugalskimi zespołami (to wiem napewno) ale czy z innymi to niewiem żeby ją oglądać potrzebny jest Real Player: http://www.underpl.org/index.php?d=1&cat=48&dfile=2415 (Ona nadaje cały czas więc możecie sobie pooglądać inne ciekawe programy) Ostatnio na niej był mecz Valencji( w ktorej grał Di Vaio) z Atletic Bilbao
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/